Prologistix nasıl çalışır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Anais Greenholt
Puan: 4.5/5(53 oy)

ProLogistix konsantreleri lojistik sektöründeki dolum pozisyonları hakkında . Bu, depoları, dağıtım merkezlerini, sipariş karşılama / sipariş seçme şirketlerini, nakliye şirketlerini ve süreçleriyle ilişkili bir depolama veya nakliye / teslim alma alanına sahip olabilecek çeşitli üretim şirketlerini içerebilir.

ProLogistix bir geçici ajans mı?

Şirket Hakkında: ProLogistix bir Amerikan personel şirketi ülke çapındaki şirketlerle depo / lojistik pozisyonlarını doldurmaya odaklanan. Şirketin 20 eyalette 50'den fazla lokasyonu var.

ProLogistix ağız sürüntüsü yapar mı?

Onlar yapar sürüntü uyuşturucu testi , Atlanta Ga'da Centra Pkwy Campcreek'te . Mülakatta veya başka bir gün size uyuşturucu testi yapıyorlar mı? NRH,Teksas'ta ağız temizleme çubuğuyla görüşme günü.

ProLogistix hangi kartı kullanıyor?

ProLogistix'te geçici çalışanlarımıza her hafta bir ComData Pay kartı ile ödeme yapıyoruz. ile markalı MasterCard logo, bu ödeme kartı bir banka kartı işlevi görür ve ülke genelinde binlerce ATM, perakendeci ve bankada kullanılabilir.

ProLogistix nerede?

14870 Whittier Bulvarı.

2016 Yılının ProLogistix Associate Brandon Brown

21 ilgili soru bulundu

ProLogistix ne anlama geliyor?

Prologistix Ülkedeki Lider Lojistik Personel Firması . ProLogistix, iş arayanlara üstün hizmet sağladığı için ClearlyRated'in En İyi Kadro Yeteneği Ödülünü kazandı.

Uyuşturucu testinden geçemezseniz yine de işe alınabilir misiniz?

Bir uyuşturucu testinde başarısız olmak, işe alınma şansınızı büyük ölçüde azaltabilir, ancak tamamen değil. İş başvurusunda bulunan ve zorunlu uyuşturucu testini geçemeyen herkes işe alınma ihtimali çok düşük .

Mülakatlarda uyuşturucu testi yapıyorlar mı?

Birçok eyalette, işverenlerin, başvuru sahiplerinin bunu bilmeleri koşuluyla, iş başvuru sahiplerini uyuşturucu veya alkol açısından test etme yasal hakları vardır. test, tüm çalışanlar için görüşme sürecinin bir parçasıdır . Çoğu durumda, adaya bir pozisyon teklif edilene kadar test yapılamaz.

ProLogistix görüşmede uyuşturucu testi yapıyor mu?

Tarama süreci: Tüm çalışanlarımız uyuşturucu testinden geçmelidir , E-Doğrulama ve bizim için çalışmadan önce suç geçmişi kontrolleri. ProLogistix, kısa veya uzun vadeli, geçici kiralama, doğrudan kiralama, QuickHire ve ortak değer (VIP) gibi çeşitli personel seçenekleri sunar.

Personel gücü haftalık ödeme yapıyor mu?

Artıları (İş): ücretli haftalık , harika iş/yaşam dengesi (sadece hafta sonları çalışıyorum), yakınlarda yemek yemek ve alışveriş yapmak için harika yerler (Chick-Fil-A, Burger King, Jack-In-The-Box, benzin istasyonları, Walmart), çok temiz ofis ve tesisler, arka tarafta tam hizmet veren mutfak (mikrodalga fırın, buzdolabı, sıcak su sebilleri ve ücretsiz kahve/çay vardır),...

Lojistik işleri iyi para ödüyor mu?

Ulaştırma lojistiği uzmanları, lojistik ve tedarik zinciri yönetimini kolaylaştırmak için çok şey yapar, ancak diğer tedarik zinciri uzmanları kadar yapmazlar. Salary.com'a göre, ortalama nakliye lojistiği uzmanı maaşı bir yere düşüyor 37.000 ila 46.000 $ arasında ; PayScale 47.000 $ rapor ediyor.

ProLogistix fazla mesai ödüyor mu?

ile büyük ödeme fazla mesai seçenekleri !

Depo oryantasyonu ne kadar sürer?

Genel olarak, bir oryantasyon ideal olarak sürmeli en az birkaç saat ama bir günden fazla değil .

ProLogistix tatil ücreti öder mi?

Size tatil mi yoksa hastalık günleri mi veriyorlar? Numara. Geçici olarak bir yıl sonra, onayladıkları tatiller için tatil ücreti alırsınız. .

ProLogistix suçluları işe alıyor mu?

Görünürse suçluları işe almazlar arka planda.

Uyuşturucu testi sırasında çişini izleyebilirler mi?

İdrar testinin en küçük düşürücü yönlerinden biri, birçok tedavi sağlayıcı, düşüşü gözlemlemeyi gerekli buluyor . Bu da işemenizi izledikleri anlamına gelir. Bunun, sahte idrar veya ilaç metabolitlerinin varlığını maskeleyebileceği iddia edilen diğer katkı maddelerinin kullanımını caydırması gerekiyor.

Uyuşturucu testi sırasında izlenmek yasa dışı mı?

Bu yasal mı? Genellikle değil . Bazı mahkemeler, çalışanların işemelerini izlemeyi haksız yere mahremiyet ihlali olarak buldu. Bununla birlikte, çoğu mahkeme, idrar örneklerinin kurcalanmasına karşı koruma sağlayan diğer önlemleri uygulamanın makul olduğuna karar vermiştir.

Bir röportaj için uyuşturucu testinde başarısız olursanız ne olur?

İstihdam Öncesi Uyuşturucu Testinde Başarısız Olursam Ne Olur? Çoğu durumda, istihdam öncesi uyuşturucu testinde başarısız olursanız, artık iş için uygun olmayacaksın . İstihdam öncesi uyuşturucu testi talep eden şirketler, istihdam teklifinin yeni bir işe alınan kişinin uyuşturucu tarama testinden geçmesine bağlı olduğunu açıkça belirtmelidir.

Bir uyuşturucu testini reddetmek mi yoksa başarısız olmak mı daha iyidir?

ABD Ulaştırma Bakanlığı, her zaman uymanızı ve ardından şikayet etmenizi önerir. Teste katılmasanız bile, almanız sizin yararınızadır. Uyuşturucu ve/veya alkol testini yaptırmayı reddetmek, pozitif sonuç olarak kabul edilir, bu nedenle testi reddetmeniz önerilmez .

Uyuşturucu testinde başarısız olmak için iyi bir bahane nedir?

BAŞARISIZ Uyuşturucu Testlerinin En Yaratıcı 10 Nedeni [2016]

  1. Hafta sonu bir partideydim - daha sonra tekrar test edebilir miyim?
  2. Yediğim keklerin çömlekli olduğunu bilmiyordum!
  3. Biraz fil sakinleştirici aldım. ...
  4. Dün gece karımın bana verdiği çay olmalı.
  5. Dişçim ağrıyan dişim için bana kokain verdi.

İstihdam için en yaygın uyuşturucu testi nedir?

idrar tahlili - İdrar testi işe alım öncesi testin en yaygın şeklidir ve genellikle şartlı bir iş teklifi gönderildiğinde gerçekleştirilir. İdrar testi, ilacın etkileri geçtikten ve vücutta uzun süre kaldıktan sonra bile uyuşturucu kullanımının izlerini gösterebilir.

ProLogistix, EmployBridge ile aynı mı?

İstihdamKöprü otuz yıllık başarısı kanıtlanmış ABD'deki en büyük endüstriyel personel şirketidir. Daha da önemlisi, ülkenin önde gelen işgücü uzmanlarının arkasındaki omurgadır: Select, ResourceMFG, ProLogistix, ProDrivers, RemX, Remedy ve Westaff.

w2'mi ProLogistix'ten nasıl alabilirim?

lütfen iletişime geçin 866-692-6695 numaralı telefondan W-2 Yardım Hattı .
...
24 Aralık 2020'ye kadar elektronik teslimat için kaydolun ve W-2'nizi 25 Ocak 2021'e kadar alın!

  1. 2020 W-2'nize erken erişim ve 15 Ekim 2021'e kadar ücretsiz baskı alın.
  2. Kağıtsız Çalışan'a gitmek ve bugün kaydolmak için TIKLAYIN!