Premera spor salonu üyeliklerini kapsıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Luz Emard
Puan: 4.1/5(28 oy)

2021'de yeni, üyeler şunları yapabilir: katılan spor salonlarını ziyaret edin ve Home Fitness ve Stay Fit Kitlerini kullanın. Üyeler, katılan fitness merkezlerinden birine kaydolurken Premera Blue Cross Medicare Advantage (HMO) kimlik kartlarını göstermelidir.

Premera, Silver Sneakers sunuyor mu?

Tüm Premera Medicare Advantage planları, Silver&Fit programının yanı sıra bazı Medicare Ek planlarını içerir. Plan A, Plan F, Plan F Yüksek İndirilebilir, Plan G, Plan G Yüksek İndirilebilir ve Plan N üyeleri Silver&Fit Egzersiz ve Sağlıklı Yaşlanma Programına şu adresten kayıt olabilirler: Numara ek maliyet.

Silver Sneakers spor salonu üyeliği için para ödüyor mu?

SilverSneakers avantajları şunlardır: Üyelere ücretsiz olarak sunulan . SilverSneakers'a dahil olmayan spor salonu veya fitness hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız, bunlar için ödeme yapmanız gerekir.

Ücretsiz spor salonu üyeliğini nasıl alabilirim?

Bazı spor salonlarının düşük gelirli programları vardır.

  1. Topluluk Rekreasyon Merkezleri genellikle düşük gelirli programlara sahiptir.
  2. YMCA mali yardım sunar.
  3. 24 Hour Fitness, 3 Günlük Ücretsiz Geçiş sunar.
  4. Anytime Fitness, 7 günlük ücretsiz bir geçiş sunar.
  5. Crunch Fitness 7 günlük ücretsiz giriş hakkı sunar.
  6. Genesis Sağlık Kulüpleri, 7 günlük ücretsiz bir geçiş sunar.

Silver & Fit'in yıllık ücreti nedir?

Silver&Fit Yıllık Ücreti Ne Kadardır? Silver&Fit üyeliğinin yıllık ücreti: 50 dolar Fitness Tesisi üyeliğine kaydolmak için. Evde Fitness Programına kaydolmanın maliyeti 10 ABD dolarıdır. Her iki seçeneğe de kaydolmak için 1-877-764-2746 (TTY/TDD 1-877-710-2476) numaralı telefondan Silver&Fit ücretsiz Üye Hizmetleri yardım hattını arayın.

BAŞLANGIÇLAR İÇİN GYM ÜYELİKLERİ NASIL SATILIR

30 ilgili soru bulundu

Silver Sneakers programına kimler hak kazanır?

SilverSneakers, aşağıdakiler için tasarlanmış bir sağlık ve fitness programıdır. 65 yaş ve üstü yetişkinler . SilverSneakers, hem Medicare Advantage hem de Medicare Supplement sigortası dahil olmak üzere birçok Medicare planına dahildir.

Hangi spor salonları hedefe iyi dahil edilir?

Zamanınız için uygunluk

Konumlar şunları içerir: Planet Fitness'ı seçin, Eğrilerve Snap Fitness . Sınırlı sayıda Gold's Gyms ve belirli bölgelerdeki YMCA'lar da katılıyor.

AARP'nin gümüş spor ayakkabısı var mı?

AARP Medicare SilverSneakers'ı Kapsar mı? AARP Sağlık Hizmeti planlar artık SilverSneakers'ı bir avantaj olarak kapsamıyor , ancak plan üyeleri artık Renew Active programından yararlanabilir.

Medicare ile nasıl ücretsiz spor salonu üyeliği alabilirim?

65 yaş ve üzerindeki uygun Medicare yararlanıcılarının sadece bir Gösterilecek SilverSneakers üyelik kartı katılan fitness merkezlerinde. SilverSneakers'ın kapsanıp kapsanmadığını öğrenmek için sağlık sigortası planınızla iletişime geçin veya uygunluğunuzu çevrimiçi olarak kontrol etmek için SilverSneakers web sitesini ziyaret edin.


Silver Sneakers üretilmiyor mu?

Silver Sneakers, 65 yaş ve üstü olanlar için bir spor salonu ve fitness üyelik organizasyonudur. ... Bunlardan bazıları AARP Silver Sneakers (United Healthcare olarak da bilinir), ancak birkaç eyalette bu ilişkiyi kestiler .

Medicare olmadan gümüş spor ayakkabı alabilir miyim?

Ne yazık ki, Orijinal Medicare (Kısım A ve Kısım B) SilverSneakers teklif etmez veya içermez . Ek olarak, özel bir sigorta şirketinden sağlık sigortası planı dışında bir SilverSneakers üyeliği satın alamazsınız; yalnızca nitelikli bir MA veya Medicare Ek planı aracılığıyla kaydolabilirsiniz.

Blue Cross spor salonu üyeliğini kapsıyor mu?

Blue365'i Blue Cross aracılığıyla kullandık. Fitness'a Katılın , ülke genelinde aylık 29$'a 8.000 fitness tesisi ağına erişmenizi sağlayan bir program. ... Yerel tesisimizdeki spor salonu üyelikleri ayda 50$'dan başlıyor, bu nedenle havuzlarına ve fitness merkezine ayda sadece 29$'a erişim bizim için bir pazarlık.

Hedef fitness programımı nasıl iptal edebilirim?

Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim? Lütfen 1-888-242-2060 numaralı telefondan Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin , Pazartesiden Cumaya, sabah 8'den akşam 8'e. ET. Üyeliğiniz derhal iptal edilecektir. Fitness Your Way ağındaki tüm katılımcı konumlara bir sonraki faturalandırma döngüsüne kadar sınırsız erişime sahip olmaya devam edeceksiniz.


Hedefte iyi nasıl çalışır?

Sağlık Hizmetleri Kurumunun Hedefinde İyi Genel Sağlığı Yönetmek için Sağlık İzleme Araçları ve Çevrimiçi Kaynaklar Sağlar . ... Üyeler kazandıkları puanları çeşitli sağlık ve zindelik ürünleri için kullanabilir veya bunları 250'den fazla büyük hayır kurumuna bağış yapmak için kullanabilirler.

Silver Sneakers'a nasıl katılırım?

Katılmak, web sitelerini ziyaret edin ve uygunluk formunu doldurun . Bu sizi SilverSneakers'ın size kimlik numaranızı ve SilverSneakers programı sunan yerel spor salonlarına erişim sağlayan SilverSneakers kartınızı vereceği bir sayfaya yönlendirir.

Medicare Bölüm C var mı?

Bazen Kısım C veya MA Planları olarak adlandırılan Medicare Avantaj Planları, Medicare tarafından onaylanan özel şirketler tarafından sunulmaktadır . ... Çoğu, Medicare reçeteli ilaç kapsamını içerir (Bölüm D). Medicare, Medicare Advantage Planları sunan şirketlere her ay bakımınız için sabit bir miktar öder.

Silver Sneakers ile kaç spor salonuna katılabilirsiniz?

ağımız dahilindeyse, istediğiniz kadar konuma gidebilirsiniz. 15.000'den fazla fitness konumlar.


Hedef noktaların süresi doluyor mu?

Herhangi bir Hedef Çember Kazancı ödülü kazanmadıysanız veya kullanmadıysanız, Hedef Çember Kazanç ödüllerinin süresi dolacak bir yıl için .

Blue365'in maliyeti nedir?

Blue365'e katılmanın maliyeti var mı? Hiç de bile. Blue365, katılan Mavi Şirketlerin üyelerine ücretsizdir . Blues'un satın alma gücü nedeniyle Blue365, çok çeşitli heyecan verici sağlık ve zindelik ürünleri ve deneyimlerinde büyük tasarruflara erişim sunabilir.

Mavi Haç hedefte iyi olan nedir?

OnLife, sözleşmeli, bağımsız bir şirkettir. Sağlık Yönetim Çözümleri . Sağlık Değerlendirmesinin tamamlanması da dahil olmak üzere Well onTarget programına katılım isteğe bağlıdır ve katılmanız zorunlu değildir.

Sigortam spor salonu üyeliğini kapsıyor mu?

Sağlık sigortası spor salonu üyelikleri için ödeme yapıyor mu? Genel olarak, sağlık sigortası şirketleri spor salonu üyeliğiniz için doğrudan ödeme yapmaz . ... Sigorta şirketinizin veya işvereninizin spor salonu üyeliğinizin maliyetine yansıyabilecek bir fayda sağlamasının birkaç yolu daha vardır.


Blue Cross Blue Shield, Silver Sneakers sunuyor mu?

Blue Cross Blue Shield üyesi olarak, sağlık planınız ek bir avantaj olarak SilverSneakers program üyeliğini zaten içerebilir. Bunun anlamı birden fazla spor salonuna ücretsiz erişim SilverSneakers fitness yerleri ve yaşlıların formda kalmasına nasıl yardımcı olacağını bilen sertifikalı eğitmenler tarafından verilen egzersiz dersleri. Hepsi size ekstra bir ücret ödemeden.

Medicare, YMCA üyeliği için ödeme yapıyor mu?

Ne yazık ki, Orijinal Medicare, YMCA üyeliğini veya üyeliğini kapsamaz kar amaçlı geleneksel bir spor salonuna. Medicare programı, kilo verme takviyelerini ve programlarını kapsama alanı dışında tutar, çünkü bunlar genellikle yaşam tarzı seçimleri olarak görülür ve doğrudan hastalık tedavisi ile ilgili olarak kabul edilmez.

Gümüş spor ayakkabı aylık ne kadar?

Medigap politikasının tek maliyeti, planlar ve hizmet alanları arasında büyük farklılıklar gösteren aylık primdir. Bazı plan primleri iyi ayda 100 doların altında , diğerleri ise ayda birkaç yüz dolar.