Salonun galası ayakta alkışlandı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jayce Heaney
Puan: 4.7/5(70 oy)

Odalar prömiyer başarı değildi film bunu ortaya çıkardı. Filmde seyirciler filme tezahürat edip gülüyorlar ve Tommy'yi ayakta alkışlıyorlar, ancak Robyn Paris'e göre tepki neredeyse o kadar olumlu değildi. ... Aslında, The Room galasından ilk beş dakika içinde birçok kişi çıktı.

Felaket sanatçısının ne kadarı doğru?

Greg Sestero'nun yapımdaki deneyimiyle ilgili anıları Wiseau tarafından reddedildiği için The Room'un yapımında neler olduğuna dair hala tutarsızlıklar var. yüzde 40 doğru .

Ortadaki Malcolm'daki The Room'daki adam mıydı?

Ve sadece herhangi bir eski versiyon değil - Orta Çağ'daki Malcolm'unu tekrar ziyaret etmek için zamanda geriye yolculuk ediyor. The Room'un eksantrik film yapımcısı ve başrol oyuncusu Tommy Wiseau'yu oynayan James Franco, senaryonun Dave Franco'nun karakteri The Room aktörünü sunan bir oyuncu karakteri için küçük bir rol olduğunu söylüyor. kız kardeş , bir rol.

Greg hala Tommy ile arkadaş mı?

Mucizevi bir şekilde, Wiseau, Sestero'nun mükemmel kitabı The Disaster Artist'de aldığı eleştirilere rağmen, The Room'da rol aldığı Greg Sestero ile en azından gönülsüz arkadaş olarak kaldı. ... Ve şimdi yeni bir film yapıyorlar!

Felaket sanatçısı bir parodi mi?

Odanın nispeten düşük üretim değerleri ve tekrarlayan doğası, kendisinin bir parodisi , kötü yazılmış bir senaryo ve kafa karıştırıcı bir arsa ile. Ancak The Disaster Artist, Tommy Wiseau'nun yapmaya çalıştığı şeyi anlamlandırmayı başarır. The Room, çılgınca farklı kişisel yorumlara açık bir film.

DJ 'Shangela' Pierce Beyoncé ve Jay-Z'den Ayakta Alkışlandı | Bu Gece Gösterisi

28 ilgili soru bulundu

The Disaster Artist'ten önce odayı izlemeli miyim?

James Franco'nun The Disaster Artist'inin üzerinde yürüdüğü ince bir çizgi ama ona ilham veren filmi, Tommy Wiseau'nun The Room'unu izlemediyseniz endişelenmenize gerek yok. Yönetmene/yıldıza göre, ünlü korkunç bağımsız filmi izlemek film yeni komediyi göstermeden önce bir ön koşul değildir .

Sanatçı gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?

Yönetmen Michel Hazanavicius Life Of'tan İlham Aldı Sessiz Oyuncu John Gilbert 'Sanatçı' Yazarken

Greg Sestero'ya ne oldu?

Ama gerçek Greg Sestero şimdi nerede? İster inanın ister inanmayın, Sestero The Room'daki deneyimini başarılı bir Hollywood kariyerine dönüştürmeyi başardı ve bugün hala bir aktör olarak çalışıyor - The Disaster Artist'te bile görünüyor.

Greg Sestero zengin mi?

Greg Sestero net değeri: Greg Sestero, Amerikalı bir aktör, model ve yazardır. net değeri 500 bin dolar . Greg Sestero, Temmuz 1978'de Walnut Creek, California'da doğdu.


Greg Sestero nerede yaşıyor?

Kişisel hayat. Sestero'da yaşıyor Güney Kaliforniya .

Kaç tanesine vurmadım ki?

Fragmanda Franco'nun Tommy Wiseau'su The Room'dan ikonik bir anı çekmeye çalışırken ama replikleri hatırlamakta zorlanıyordu. için uğraştıktan sonra 67 alır , Franco'nun Wiseau'su yönetir: Ona vurmadım. Bu doğru değil.

Tommy, The Disaster Artist hakkında ne düşünüyor?

Sestero: Bence The Disaster Artist müzikali daha çok Mormon Kitabı gibi ol . Birlikte başka bir şey üzerinde çalışıyor musunuz? Wiseau: Bir korku filmi üzerinde çalışıyoruz! Sestero: Evet, sıradaki şey korku.

James Franco ne kadar zengin?

James Franco'nun net değeri var yaklaşık 30 milyon dolar , CheatSheet'e göre. Freaks and Geeks'teki çığır açan rolüyle tanınan James, 127 saat, The Disaster Artist, Why Him? gibi filmlerde rol aldı. ve Bahar Kırıcılar.


Tommy Wiseau'nun gerçek adı nedir?

Thomas P. Wiseau (/wɪˈzoʊ/ veya /ˈwaɪzoʊ/) Avrupa doğumlu Amerikalı aktör ve film yapımcısıdır. En iyi, birçok eleştirmen tarafından şimdiye kadar yapılmış en kötü filmlerden biri olarak tanımlanan ve kült statüsü kazanan 2003 filmi The Room'da yazdığı, ürettiği, yönettiği ve oynadığı bilinmektedir.

Tommy Wiseau'nun parası nereden geliyor?

Tommy Wiseau parasını gençken ABD'ye göç ettikten sonra kazandı. Yakın bir arkadaşına göre, Wiseau büyük mülkler kiraladı. San Francisco ve Kaliforniya , sonuç olarak önemli bir servet biriktiriyor. Daha sonra, bu serveti, şimdiye kadarki en kötü film olarak kabul edilen The Room'u üretmek için kullandı.

Mark The Room'u kim oynuyor?

Şu anda on yıl önce bu korkunç filmi çektiğimiz yerde duruyoruz, diyor. aktör Greg Sestero , 35. O zamandan beri geri dönmedim. Bu çok garip. O korkunç film, Mark karakterini oynadığı ve Sestero'nun ilk kitabını yazdığı The Room'dur.

Şimdiye kadar yapılmış en iyi film olarak kabul edilen nedir?

Esaretin Bedeli (1994) Mart 2006'da yapılan 'Tüm Zamanların En İyi 201 Filmi' anketinde Empire okuyucuları tarafından tüm zamanların en iyi filmi seçildi. Titanic (1997), İngiliz- China Daily Mart 2008'de dil gazetesi.


Sanatçıda mı konuşuyorlar?

Sanatçı, siyah beyaz sessiz film veya yarı sesli film tarzında 2011 Fransız komedi-drama filmidir.