Porygon'un gelişmesi için neye ihtiyacı var?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ismael Dickinson
Puan: 4.9/5(52 oy)

Porygon'u Porygon2'ye dönüştürmek için oyuncuların Üst Düzey eşya ve 50 Porygon Şekeri . İkincisi, Porygon'u yakalayıp bırakarak elde edilebilir, ancak ilkini bulmak biraz daha zor olacaktır. Yükseltilmiş öğe, yalnızca PokeStop'ları döndürerek elde edilebilir, ancak bu biraz nadirdir.

Porygon'u nasıl geliştirirsiniz?

Porygon (Japonca: ポリゴン Porygon), Nesil I'de tanıtılan Normal tip bir Pokémon'dur. Bir Yükseltme tutarken takas edildiğinde Porygon2 , bir Şüpheli Disk tutarken takas edildiğinde Porygon-Z'ye dönüşür.

Porygon yükseltmesini nereden edinebilirim?

Yükseltme öğesi bulunabilir uçurum ve büyük kaya arasındaki küçük geçitte . Eşyayı aldıktan sonra, Çantanıza gidin ve eşyayı tutması için Porygon'a Yükseltmeyi verin. Bu setle, takas edebileceğiniz birini bulmanız gerekecek, umarım güvenilir biri.

Porygon özel eşyasını nasıl elde edersiniz?

Tıpkı ana oyunlarda olduğu gibi, Pokémon Go öğesi 'yükseltme' Porygon'u Porygon 2'ye dönüştürmek için kullanılır - ve Gen 2'deki diğer evrimsel öğeler gibi, PokéStop'ta kaydırarak belirli yükseltmeler ve öğenin rastgele verilmesi.

Pokémon kılıcında bir Porygon'u nasıl geliştirirsiniz?

Pokémon Sword And Shield'da Porygon Nasıl Evrimleştirilir? Porygon'u Porygon 2'ye dönüştürmek için yapmanız gerekenler: Sanal Pokémon'a tutması için bir Yükseltme öğesi verin ve ardından takas edin . Bir tane Eğitim Ovası'nda bulabilir veya iki Pecha Berries ve iki PP Up gerektiren Cram-o-matic kullanarak bir tane üretebilirsiniz.

Pokemon Sword & Shield'da Porygon Porygon 2 ve Porygon-Z'ye Nasıl Evrimleştirilir (The Isle Of Armor DLC)

19 ilgili soru bulundu

Kılıçtaki şüpheli diski nereden buluyorsun?

Şüpheli Disk şurada bulunabilir: Isle of Armor DLC'nin Egzersiz Denizi alanı . Bölgenin ortasındaki küçük adalardan birinde bulabilirsiniz.

Kim daha iyi Porygon2 veya Porygon-Z?

GENEL: Çok fazla toplu olmayan, ancak çok fazla güç ve uygun Hıza sahip güçlü bir Pokemon. Sadece Porygon2'yi tercih ederim çünkü Porygon-Z çok çabuk ölüyor. Bir Yakın Dövüş ve gitti.

Pokemon Go 2021'de Porygon'u nasıl edinirsiniz?

Pokemon Go'da Porygon almanın en iyi yolu 5 km'lik bir yumurtadan yumurtadan çıkarmak için . Pokemon Go'da Porygon'u bulmanın en yaygın yollarından biridir. Ancak, oyuncunun 5 km'lik yumurtalardan bir Porygon kuluçka şansını artırmak için hala birkaç kuluçka makinesi bulması gerekiyor.

2021'de sinnoh Stone'u nasıl alırsınız?

Sinnoh Taşı kazanmanın ana yolu, Saha Araştırması görevlerini tamamlama , hangi size pul verir. Her gün bir pul kazanabilirsiniz ve yedi tane kazanırsanız, sizi bir Sinnoh Taşı ile ödüllendirebilecek bir Araştırma Atılımı elde edersiniz.


Dragon Scale neyi geliştiriyor?

Ejderha Ölçeği gelişiyor Seadra, Kingdra'ya . Sun Stone, Gloom'u Bellossom'a ve Sunkern'i Sunflora'ya dönüştürür.

Pokemon kılıcındaki yükseltme öğesi nerede?

Bir Yükseltme şurada bulunabilir: Isle of Armor DLC'nin Training Lowlands bölgesi .

Porygon'u Porygon2'ye nasıl geliştirirsiniz?

Porygon'u Porygon2'ye dönüştürmek için Yükseltme tutarken takas etmelisiniz . Yükseltmeler daha önce Pokestops veya Gym'leri çevirerek veya bir Hediye açarak elde edilebilirdi. Bir Şüpheli Disk tutarken bir Porygon2 takas ederek bir Porygon-Z alabilirsiniz.

Neden Porygon'umu geliştiremiyorum?

Bu nedenle, Porygon UpGgrade to Porygon2 için, bir oyuncunun evrim sürecine yardımcı olması için doğru miktarda Şekere ihtiyacı vardır . Onlara sahip olduğunuzda, oyun içi menülerdeki her zamanki noktaya gidin ve oradan evrimleşin. Porygon'u Porygon2'ye dönüştürmek için 1 Yükseltme ve 50 Porygon2 Şekerine ihtiyacınız olacak.


Porygon evrimleşiyor mu?

Porygon, Porygon2'ye dönüşüyor Ana Pokémon serisinde elde tutulan eşya ticareti yoluyla, Steelix, Politoed ve Kingdra gibi diğer Gen 2 Pokémon'larla hemen hemen aynı.

Porygon'u geliştirmeye değer mi?

Porygon-Z buna değer .

Bir eviolit tarafından daha da artırılabilen büyük bir kütleye sahiptir. Kurtarmada güvenilir bir kurtarmaya ve güzel bir hareket havuzuna sahiptir. Bazen Trick Room'u ayarlamak için kullanılır. Gerçekten ne istediğine bağlı.

Porygon Z efsane mi?

Porygon-Z'nin animedeki tek görünümü, Kyurem VS'nin 'World of Pokémon' açılışında bir kamera hücresiydi. ... Önceden geliştirilmiş biçiminin yanı sıra, aynı zamanda Nesil VIII'den önceki tek Pokémon'dur. animede görünmeyecek ne Efsanevi ne de Efsanevi .

Neden sinnoh taşları alamıyorum?

Evet, Poke Stops'ta veya görevlerin bir parçası olarak Sinnoh Stones arayanlar kendilerine işkence etmeyi bırakabilirler. Pokemon Go'da Sinnoh Taşı elde etmek için iki ana yer şu anda yalnızca Araştırma Görevinizin tamamlanmasının 7. günü veya PvP'ye katılmanın bir ödülü olarak.


2021'de Unova Taşı'nı nasıl alırsınız?

Şu anda, Unova Taşlarını elde etmenin tek yolu haftalık Saha Araştırması Atılımlarını tamamlayarak . Farklı günlerde yedi Saha Araştırma Görevini teslim ettikten sonra, bir Araştırma Atılımı için pul talep edebilirsiniz. Ortaya çıkacak özel Pokémon'a ek olarak, bir Unova Taşı elde etme şansı var.

2021 Unova taşını nasıl alırsınız?

Sinnoh Stone gibi, bir Pokemon Go Unova Stone alabilirsiniz. yedi günlük saha araştırmasını tamamlayarak . Pokestop'ları döndürmekten elde ettiğiniz görevler bunlar; tüm pulları doldurana kadar her gün bir tane tamamlayın, ardından ödülünüzü talep edin ve bir Unova Taşı alma şansınız var.

Pokemon go'da bir Porygon'u nerede bulabilirim?

Bu pokemon, Raid Pass kullanılarak Raid Battle'da etkisiz hale getirildikten sonra ele geçirilebilir. Bu, Raid Boss Pokemon'un görüneceği Nadir Raid Yumurtasıdır. Porygon Spawn Locations'ı nerede bulabilirim? Onu bulabilir ve yakalayabilirsiniz Otopark Yerleri gibi yumurtlama yerleri , ve 5 KM Yumurtadan kuluçkalanabilir.

Pokemon Go 2021'imi nasıl yükseltirim?

Yükseltme nasıl edinilir. Yükseltme elde edildi Pokestops ve Spor Salonlarını döndürmekten . Yükseltme veya diğer evrim öğelerinden herhangi birini almak için dönüş başına yaklaşık %1'lik çok düşük bir düşme şansı vardır ve şu anda mevcut olan 5 öğenin her birini elde etmek için eşit şans vardır.


Porygon'u nasıl doğurursunuz?

Normalde vahşi doğada doğmaz, bunun yerine onu oluşturan parçalarla bir Porygon eşyası olarak üretilebilir. PC'ler, Şifacılar veya Ticaret Makineleri işlenerek rastgele elde edilir . Porygon parçalarını yalnızca Ticaret Makinesinin kendisi verir, onu oluşturmak için kullanılan parçaların hiçbiri vermez.

Porygon2 daha mı iyi?

Porygon2, çok iyi fiziksel hacminin kombinasyonu sayesinde RU'daki en fiziksel olarak hantal Pokemonlardan biridir. Eviolite tarafından daha da güçlendirildi . ... Porygon2, meta oyunda inanılmaz bir Pokemon gibi görünse de, Virizion, Machamp ve Toxicroak gibi önde gelen Dövüş türlerine karşı zayıftır.

Porygon-Z iyi mi?

Porygon Z PVP'den daha yüksek dereceli bir PVE Pokemon olarak kabul edildi , ve hareket kümesi bunu yansıtır. ... Kilitle - Birçok oyuncu bunun Porygon Z'nin en iyi hamlesi olduğunu düşünüyor. Size saniyede 20 enerji verecek, böylece dokunduğunuzda tutarlı DPS verirken şarj hareketlerinizi daha hızlı ve daha sık kullanmanıza izin verecek.

Porygon ve Porygon2 arasındaki fark nedir?

Porygon'un bu yükseltilmiş versiyonu, uzay araştırması . Uçamaz ama. Porygon2, bilimin gücünü kullanan insanlar tarafından yaratıldı. ... Porygon'un bu yükseltilmiş versiyonu uzay araştırmaları için tasarlanmıştır.