Portekizce konuşana kadar Darren olabilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Talon Shields IV
Puan: 4.2/5(68 oy)

UFC'deki en iyi dövüşçülerden biri olmasının yanı sıra, Darren Till aynı zamanda iyi derecede Portekizce konuşuyor . Bir genç olarak üç yıldan fazla bir süredir Brezilya'da yaşayan İngiliz, dili öğrenme fırsatı buldu.

Darren Till'in hangi aksanı var?

Till'in kendine özgü özellikleriyle sunduğu cıvıl cıvıl güven markası Scouse aksanı , UFC'nin orta siklet bölümünde yükselirken onu hemen öne çıkardı.

Darren Till antrenmana başladığında kaç yaşındaydı?

yaşında Muay Thai eğitimine başladı. 12 ve spora odaklanmak için 14 yaşında okulu bıraktıktan sonra, bir yıl sonra profesyonel oldu ve 17 yaşında Team Kaobon ile MMA'da eğitime başladı.

Darren Tilki Dövmesi Nedir?

Darren Till'in bir şu anki kız arkadaşı Cerrone'nin dövmesi , sol kolunun üst tarafında. Liverpool merkezli dövüşçü, şu anda karma dövüş sanatları dünyasının en popüler isimlerinden biri. Halen UFC'nin orta sıklet bölümünde yarışmaktadır.

Darren kime kaybetti?

Till'in teslim yenilgisi Brunson Cumartesi gecesi Vegas'taki orta sıklet maçında, 28 yaşındaki oyuncunun kariyerinin dördüncü kaybı, şimdiye kadarki en yıkıcısıydı.

Darren UFC Basın Konferansında Portekizce Konuşana Kadar | Darren Till falando portekizce

41 ilgili soru bulundu

Darren Till'in dövüşünü nasıl izleyebilirim?

Till üzerinden canlı yayın yapılabilir ESPN+ Birleşik Devletlerde. Birleşik Krallık'ta, MMA hayranları ana kartı BT Sport 2'de izleyebilir ve BT Sport 2'nin web sitesi veya aboneler için uygulaması aracılığıyla canlı yayınlayabilir.

Darren neden Brezilya'ya taşındı?

Layla Anna-Lee ile yaptığı röportajda Darren Till, Brezilya'ya yerleştiğini itiraf etti. jiu-jitsu öğrenme ihtiyacından doğdu . ... Darren Till, 'Okuldan atıldım ve annem bir iş bulmak için benim davamdaydı,' dedi. 'Çok antrenman yapıyordum ama yanlış kalabalığa karışıyordum.

En genç UFC dövüşçüsü kim?

Chase Hooper UFC tarihinin resmi olarak en genç dövüşçüsü. Teenage Dream, UFC'deki ilk çıkışını Nevada, Las Vegas'ta 14 Aralık'ta UFC 245'te yapacak. Hooper, UFC sözleşmesi imzalayan tek genç olarak Sage Northcutt'a katıldı.

Pound için en iyi UFC kimdir?

En iyi 10 MMA pound-pound dövüşçü sıralaması

  • Francis Ngannou (UFC, 16-3) ...
  • İsrail Adesanya (UFC, 21-1) ...
  • Alexander Volkanovski (UFC, 23-1) ...
  • Dustin Poirier (UFC, 28-6, 1 müsabaka yok) ...
  • Stipe Miocic (UFC, 20-4) ...
  • Jan Blachowicz (UFC, 28-8) ...
  • Max Holloway (UFC, 22-6) ...
  • Charles Oliveira (UFC, 31-8, 1 müsabaka yok)


Darren Till dünya şampiyonu mu?

Ağlamaklı bir Darren Till, Dallas'ta Tyron Woodley'e karşı ağır siklet şampiyonluk mücadelesini kaybettikten ve Britanya'nın şampiyonu olma teklifinde başarısız olduktan sonra BBC Three'ye konuşuyor. ikinci UFC dünya şampiyonu .

Darren Till neden bu kadar popüler?

Darren Till belki UFC'deki en eğlenceli dövüşçülerden biri . Scouser sadece heyecan verici eşleşmeler yapmakla kalmıyor, aynı zamanda kafesin dışında da çekici bir kişiliğe sahip. Hayranlar, Till'i sosyal medyada ham ve komik olmakla tanıyor. Ağustos 2021 itibariyle, UFC orta sıklet sıralamasında 7. sırada yer alıyor.

Kadar-Brunson maçı kaçta başlayacak?

Etkinlik 4 Eylül Cumartesi günü UFC'nin Las Vegas'taki Apex tesisinde gerçekleşecek. Birleşik Krallık izleyicileri için canlandırıcı bir değişiklikle, ön seçimler ana kart 21:00'de başlamadan önce 18:30 BST'de başlayacak. Till ve Brunson arasındaki ana karşılaşma büyük ihtimalle başlayacak 11:00 BST civarında .