Portakal ile ne kafiyeli?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Neha Miller
Puan: 4.4/5(18 oy)

Portakal için tek mükemmel kafiyeli kelime ' sporange .' Bir sporange, bir eğrelti otunun aseksüel sporların oluşturulduğu kısmı olan 'sporangium' için eski bir botanik terimdir. Bu tam olarak sonelerde veya beyitlerde kullanıma uygun değildir, ancak yine de kullanışlı önemsiz şeylerdir.

Eminem portakalla hangi kelimeyi kafiyeli yaptı?

Oxford İngilizce Sözlüğü'ne göre, portakalla mükemmel bir şekilde kafiyeli olan tek kelime, sporange . Ancak kariyeri boyunca, Eminem portakalla kafiye yapmak istiyorsanız sporange demenize gerek olmadığını kanıtladı': 'Or-ange dört inçlik kapı menteşemi depoya koydum ve…

Orange'ın tekerlemeleri var mı?

Portakal ile ne kafiyeli? Turuncu Blorenge (Galler'de bir dağ) ile tekerlemeler ve sporange (sporların yapıldığı kese için teknik bir kelime).

Mor ve turuncu ile kafiyeli olan nedir?

kelime yok turuncu, ay, gümüş veya mor ile kafiyeli İngilizce dilinde. Emma: Nefis! Bu portakal çok tatlı… Çok lezzetli bir muamele yapıyor!

Kapı menteşesi portakalla kafiyeli mi?

Tabii ki, iki kelimelik terim kapı menteşesi portakalla gerçek bir kafiye oluşturmuyor , ancak yarısı narenciye adıyla yarım kafiye oluşturmak için kullanılabilir.

QI | Portakal ile Ne Kafiyeli?

29 ilgili soru bulundu

Hangi kelime kafiyeli olamaz?

İngilizce dilinde kafiyesi olmayan birçok kelime vardır. 'Turuncu' sadece en ünlüsüdür. Kafiyesiz diğer kelimeler şunlardır: gümüş, mor, ay, dokuzuncu, bira bardağı, kurt, opus, tehlikeli, maraton ve düzensiz.

Yulaf lapası portakalla kafiyeli mi?

Kafiye. yaygın olarak kabul edilmektedir ki tek bir İngilizce kelime portakal için tam bir kafiye değildir , menteşe, baklava, şırınga ve yulaf lapası gibi yarım kafiyeler olsa da. ... Galler'deki bir dağ olan The Blorenge ve bir soyadı olan Gorringe de dahil olmak üzere, portakalla kafiyeli veya neredeyse kafiyeli olan bir dizi özel isim vardır.

Eminem gerçekten sözlüğü okudu mu?

' Az bilinen bir gerçektir. Eminem'in çocukken okuduğu tek kitap sözlüktü. . Ona göz gezdirdi, hip-hop eğitimini sağlayan serbest stil rap 'savaşları' sırasında daha sonra çantadan çıkarılabilecek birbiriyle kafiyeli sözcükler aradı.

Mor ile kafiyeli herhangi bir kelime var mı?

Mor ile tekerlemeler kıllı , topallamak veya beceriksizce yürümek ve kıvrılmak anlamına gelen eski bir İskoç kelimesi, bir atın eyerini sabitlemek için kuyruğunun altına giren bir deri kayış için (daha geniş anlamda 'kalçalar' anlamına gelir).


En kafiyeli kelime nedir?

İngilizce dilinde en kafiyeli kelime nedir? ' olduğuna inanıyorum bal arısı' . Rhymezone.com'da arı ile kafiyeli 937 kelime var.

Neden hiçbir kelime portakalla kafiyeli değil?

Joel Spolsky portakalla kafiyeli olanın ne olduğunu sordu. Resmi cevap, 'Hiçbir şey' olsa da, yaratıcı bir şair yarım kelimeler kullanarak, sadece -nge kısmını kullanarak veya yer adlarına ve yabancı kelimelere başvurarak yaklaşabilir.

Mor kaplumbağa ile kafiyeli mi?

Mor. Neredeyse mor ile kafiyeli olan birçok kelime var, ama hiçbir şey pastayı tam olarak almıyor. Mor kafiye yapman gerekiyorsa dene kaplumbağa . İçinde olduğu gibi: Güller kırmızı, menekşeler mor.

Eğik kafiye örneği nedir?

Eğik bir kafiye, benzer ancak aynı olmayan kelimelere sahip bir kafiye türüdür. Eğik tekerlemelerin çoğu, aynı ünsüzlere ve farklı sesli harflere sahip kelimelerden veya tam tersi şekilde oluşturulur. solucan ve sürü eğik tekerleme örnekleridir. ... Gökyüzü ve yüksek, mükemmel tekerlemelere örnektir.