Pop's Chock'lit Shoppe gerçek bir yer mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Maynard Rau
Puan: 4.9/5(64 oy)

Evet, doğru okudunuz. 'Riverdale'deki lokanta gerçek bir yer , gidip ziyaret edebilirsiniz. Gösterideki asıl Pop's Chock'Lit Shoppe bir otoparkta inşa edilmiş olsa da, pilot bölüm British Columbia'daki Rocko's Diner'da çekildi.

Pop'un takozlu Shoppe'nin şu anki sahibi kim?

Pop Tate kasabanın lokantası Pop's Chock'lit Shoppe'nin sahibidir.

Riverdale'deki lokanta gerçek mi?

Riverdale'in ikonik 'Anytown' havasının kalbinde, birçok hayranın IRL'yi ziyaret etmeyi sevdiği restoran var. Eğlenceli gerçek: Pilot bölüm için Pop'un lokantasındaki sahneler şu saatte çekildi: Mission, British Columbia'da gerçek bir lokanta .

Riverdale'deki milkshake'ler gerçek mi?

KJ Apa, PopBuzz ile yaptığı bir röportajda, bu soğuk görünümlü milkshake'lerin hiçbir şey olmadığını açıkladı - çünkü onlar aslında Yunan yoğurdundan yapılmış . ... 'İmkansız Riverdale Quiz'in yöneticileri ödevlerini yaptılar ve 13 bölümden oluşan ekranda tam 23 milkshake olduğunu keşfettiler.

Betty'nin en sevdiği milkshake nedir?

Çikolata Parçalı Kurabiye Hamuru Milkshake : Betty Cooper

Tatlı, kibar ve klasik bir komşu tipisin. Bununla birlikte, Betty ve bu çok sevilen milkshake gibi, dışarıdan vanilyalı olabilirsiniz, ancak kolunuzda bazı (karanlık) sürprizler var (diğer bir deyişle, Chuck ve Dark Betty'nin doğumuyla birlikte jakuzili intikam sahnesi.)

Madelaine Petsch ile Riverdale'in Setinde | Açık Kapı | Mimari Özet

15 ilgili soru bulundu

Jughead hangi aromalı milkshake içer?

BuzzFeed - Jughead'in vazgeçilmez milkshake aroması Kahve , btw. | Facebook.

Betty Cooper'ın gerçek hayatta evi nerede?

Betty Cooper'ın evi şu adreste yer almaktadır: New Westminster'deki 111 Queens Bulvarı . İlk Blossom Mansion olan Thornhill, iki farklı özellikte çekildi. Bunlardan en önemlisi, 1. sezonun sonuna kadar aile konutu olarak hizmet veren Güney Langley'deki Copper Stone Mansion.

Pop's Diner gerçek hayatta nerede?

Evet, doğru okudunuz. Riverdale'deki lokanta gerçek bir yer , gidip ziyaret edebilirsiniz. Gösterideki asıl Pop's Chock'Lit Shoppe bir otoparkta inşa edilmiş olsa da, pilot bölüm British Columbia'daki Rocko's Diner'da çekildi.

Riverdale Lisesi gerçek hayatta nerede?

Lord Byng Ortaokulu, Vancouver, BC (AKA Riverdale Lisesi'nin Dış Cephesi) Gösteride çekim yapmak için çok sık kullanılan Riverdale Lisesi'nin ikonik tuğla dış cephesi, Vancouver'da Lord Byng Secondary olarak bilinen gerçek bir hayat lisesidir.

Riverdale gerçek bir hikaye mi?

Riverdale bir kurgusal kasaba karakterlerin çoğunun yaşadığı ve Archie Comics'te göründüğü Amerika Birleşik Devletleri'nde. Coğrafi konumuyla ilgili çelişkili ayrıntılar yıllar içinde verilmiştir. Sabrina the Teenage Witch çizgi roman serisinin evi olan kurgusal Greendale kasabasının yakınında yer almaktadır.

Riverdale İptal Edildi mi?

İkonik Archie Comics karakterlerine dayanan, eleştirmenlerce beğenilen canlı aksiyon draması, The CW'de altıncı sezon için geri dönecek. Klasik Archie Comics karakterlerinin modern ve yıkıcı yorumu şu anda The CW'de beşinci sezonunu yayınlıyor. ...

Riverdale Lisesi gerçek bir okul mu?

Gösteride bu, Archie ve arkadaşlarının gittiği lisedir. Gerçek hayatta, yukarıda gördüğünüz okul, Archie'nin evinin yaklaşık altı mil doğusunda. ... Burnaby Dağı Ortaokulu , Burnaby'de. Yani 'Riverdale Lisesi' aslında bu dördünün de Vancouver okullarının bir sentezidir.

Alice Cooper'ın bebeğinin babası kim?

Sezon 1 finalinde, ortaya çıkıyor Şey lisedeyken kız arkadaşı Alice'e küçük oğlunu evlatlık vermek için verdirdi.

çakmak nedir?

Düzenlemek. Pop's Chock'lit Shoppe Riverdale kasabasında popüler bir lokanta 24 saat açık olan. Kasabanın kuruluşundan beri var ve Archie, Jughead, Betty ve Veronica'nın uğrak yeri.

Betty kız kardeşlerden çıkıyor mu?

Betty Cooper

biz kaybetmedik Kız Betty, ne de olsa Sisters Of Quiet Mercy'nin geçen haftaki adam kaçırma ve uyuşturma planını takip ediyor. Betty'yi kontrol ettiğimizde, Hiram'ın ilaç denemelerinden kıl payı kurtularak günlük Fizzle Rocks dozunu kustuğunu öğrendik.

Riverdale hangi yılda geçiyor?

Bu, bölümün başlangıçta yayınlanması gereken 2020'de mezun oldukları anlamına geliyor. Bu aynı zamanda, zaman atlamasıyla birlikte, teknik olarak yılın şimdi olduğu anlamına gelir. 2027 Riverdale'de. Ancak, hala eski arabalar ve eski moda görünen şehir simgeleri var.

Riverdale'deki Pops'a ne oldu?

Expresss.co.uk tarafından hazırlanan bir rapora göre, Pop aradı gibi görünüyor lokantanın sahibi olarak istifa etti ve botlarını kapatmaya karar verdi . Ayrıca akşam yemeğinin dizginlerini Erinn Westbrook'un canlandırdığı torunu Tabitha Tate'e devretti.

Betty evini yakıyor mu?

Betty, Riverdale'deki sınırlarını resmen zorladı, evinde meydana gelen cinayetler ve vahşetlerle ilgili hikayelerle potansiyel alıcıları savuşturdu ve nihayetinde ateşe vermek ve onu yakmak . ... Çekteki adı bilmemek 'gerçek Riverdale tarzında' diyor.

Riverdale hangi okulda çekiliyor?

Riverdale Lisesi'nin çekimi şu anda çekildi. Lord Byng Ortaokulu . Ayrıca Vancouver'daki Burnaby Mountain Ortaokulu veya John Oliver Ortaokulu gibi başka yerlerde de çekildi. Bazı dış mekan sahneleri Surrey'deki Bear Creek Park'ta çekildi.

Alice gerçekten Riverdale'deki evi satıyor mu?

Hal'in tutuklanmasının ve ardından Kara Kaput olduğunun ortaya çıkmasının ardından, Alice Çiftliğe katıldı ve 'yeniden doğdu'. Hayatını onu geri tutan son şeyden arındırmanın son yolu olarak, Alice evi satışa çıkardı , burada Gladys Jones tarafından tamamen nakit bir çevrimiçi teklifle satın alındı.

Veronica bir öğretmen Riverdale mi?

Ve bunu yapabilmek için Betty, Veronica, Jughead ve Archie hepsi eski okullarında öğretmen olarak yeni işler alıyor . ... Neyse ki, Archie bu arayışında yalnız değil: Alice Cooper ve Toni Topaz da kasabalarını restore etmek ve okulun tüm gençlerin hoş karşılandığı bir yer olmasını sağlamak istiyorlar.

Riverdale'in 5. sezonu var mı?

Riverdale sezon beş 11 Ağustos Çarşamba dönüyor sezon ortası prömiyeri ile. Oradan, gösteri en az dört bölüm boyunca haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.

Betty yarışma programında hile yaparken yakalanır mı?

Aslında, iyiden daha iyiler çünkü Jug bir şekilde Yale işe alım görevlisini bilgi yarışmasına gelmeye ikna ediyor ve Betty kazanırsa Yale'de bir şans daha alacağı konusunda hemfikir. Çünkü BU olur. ... Doğal olarak, biri onları bir araya getirdi ve onu aldatmakla suçladı , Betty ve Alice'in ikisini de askıya alan bir eylem.

Riverdale Netflix'ten kaldırıldı mı?

esasen tüm Netflix uluslararası bölgeleri , Riverdale devam ediyor ve 5. sezona giren bir Netflix Orijinal oyunu olmaya devam edecek. Bildiğiniz gibi Netflix, Riverdale bölümlerini The CW'deki ABD prömiyerinden kısa bir süre sonra yayınlıyor. Bu Ocak 2021'de tekrar olmaya başlayacak.