Pokemon isyanını kim yaptı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lucienne Donnelly
Puan: 4.6/5(53 oy)

Pokémon Insurgence, şimdiye kadar yapılmış en ilginç Pokémon oyunlarından biri olacak gibi görünüyor, ancak Nintendo'dan gelmiyor. Bunun yerine, oyun tarafından geliştirilmektedir Reddit kullanıcısı thesuzerain tarafından yönetilen bir grup özel hayran . Bu, thesuzerain'in geliştirdiği ilk Pokémon hayran oyunu değil.

Pokemon isyanı nasıl yaratıldı?

Pokémon Insurgence bir hayran oyunudur TheSuzerain tarafından Pokémon Essentials kullanılarak geliştirildi .

Pokemon isyanı Hayran yapımı bir oyun mu?

Pokémon İsyanı hayran yapımı bir oyun RPG Maker XP kullanılarak oluşturulmuş ve Pokémon Zeta ve Omicron ile aynı yaratıcıdan geliyor, bu listeyi yapmayan ama yine de kontrol etmeye değer başka bir hayran oyunu.

Pokemon isyanının son patronu kim?

reukra Pokémon Insurgence'da Perfection'ın lideridir. Oyuncunun Elit Four'u yenmek için yaptığı ilk denemede, Şampiyon rolü oynuyor.

Pokemon isyanında ilk kehanet kimdir?

Adem Pokémon Insurgence'da Gaea Kasabası Spor Salonunun Spor Salonu Lideri olarak görünür, ancak oyuncu onunla Rüya Diyarında savaşır. Adam aynı zamanda İlk Kahin'dir ve Torren'deyken büyük saygı görmüştür.

Pokemon Insurgence İncelemesi w/ @TheUzigunner [FAN OYUNU]

30 ilgili soru bulundu

Hydreigon mega gelişiyor mu?

Hydreigon, çift tip bir Dark/Dragon sözde efsanevi Pokémon'dur. 64. seviyeden başlayarak Zweilous'tan gelişir. ... Hydreigonite kullanarak Mega Evrimleşerek Mega Hydreigon'a dönüşebilir .

Pokemon isyanı tamamlandı mı?

Oyun şimdi teorik olarak tamamlandı , olası hata düzeltmelerinin yanı sıra. Her Pokemon elde edilebilir.

Mega Flygon var mı?

Mega Flygon Y, Nesil VII'de tanıtıldı. Mega Flygon Y, Ejderha ve Uçan Türdür. Kanatları havaya uçabilir ve diğer Pokémon'lara saldırabilir.

Arceus Pokemon isyanında mı?

Kadim Varlık bir yetenektir özel Pokémon Insurgence'a. Primal Arceus'un imza yeteneğidir.


Nyx'e kaybederseniz ne olur?

Kaybettiklerinde oyuncuya verilen söze uygun olarak, Nyx ve halkı hemen kendi boyutlarına geri döndüler ve bir daha geri dönmeleri yasaklandı. .

Pokémon Uranium yasaklandı mı?

Hayran yapımı bir Pokémon oyunu internetten kaldırıldı yayınlandıktan birkaç gün sonra yaratıcıları tarafından. Yetkisiz Pokémon Uranium, dokuz yıllık geliştirme sürecinin ardından geçen hafta piyasaya sürüldü.

Pokémon MMO güvenli mi?

Pokemmo'yu indirmek güvenli mi? Evet , açıkçası şu anda oynayan çok sayıda insan göz önüne alındığında .. Oldukça güvenli. Üzerinde şu anda aktif olmayan veya bozuk olan birçok şey var (çifte savaşlar aktif değil, ticaret npc'leri, Nadir şekerler kullanılıyor ama görünüşe göre istatistik uygulamıyor, sadece birkaçını saymak gerekirse).

Pokémon Ash Gray gerçek bir oyun mu?

Pokémon Ash Grey bir FireRed'in Rom-hack'i tarafından Metapod23.


Pokemon Godra tamamlandı mı?

Godra: Remastered Sürümü 14 Mayıs 2020'de güncellendi

Unutmayın ki bu bitmiş bir oyun değil , ancak devam eden bir çalışma.

Pokemon isyanında diğer başlangıçları alabilir misin?

Pokémon Insurgence'da oyuncu şunlardan birini elde edebilecektir. dört farklı Başlangıç ​​Pokémon Oyunu normal şekilde oynarken Torren bölgesi.

Pokemon isyanı oynamaya değer mi?

Pokémon Insurgence, yaratıcılarından bolca içerik ve sevgiyle dolu harika bir hayran oyunudur. Bu harika bir hayran oyunudur ve kesinlikle oynamaya değer . Aynı zamanda yüzde yüz tamamlandı, bu yüzden hikayenin tamamının ve büyük oyun sonrası oyununun tadını çıkarın!

Arceus ilkel olabilir mi?

Arceus, Normal tip bir Efsanevi Pokémon'dur. Başka bir Pokémon'a dönüştüğü veya ondan evrimleştiği bilinmemekle birlikte, bir Plaka tutarken türü değiştirir ve Kristal Parçayı elinde tutuyorsa, İlkel Geri Dönüşüme uğrayabilir ve İlkel Arceus olabilir.


beta arkeus nedir?

Arceus, deneyimli cep canavarı hayranlarının bildiği gibi, Pokémon tanrısı tüm oyun evrenini yarattığına inanılan kişi. ... Beta Arceus, hayranların tasarım olarak adlandırdığı gibi, bir çocuk tarafından hayal edilmedikçe bir hayalet ya da belki bir kripti gibi görünüyor.

Flygon sözde efsanevi mi?

Flygon bir Yer Ejderhasıdır -type Yarı Sözde Efsanevi Pokémon Nesil III'te tanıtıldı. Trapinch'in son şeklidir ve 'Mistik Pokémon' olarak da bilinir.

Neden mega Flygon yok?

Flygon, XY'den beri bir Mega Evrime sahip olma potansiyeline sahipti, ancak bir tasarımı tamamlayamadık ve bu nedenle değerlendirmeden çıkarıldı. Böylece Flygon'un Mega Evriminin düşürüldüğü ortaya çıktı. sanatçının bloğu yüzünden!

Flygon nadir midir?

Pokemon Sword and Shield'da vahşi doğada bir Flygon bulmak mümkün. aslında çok nadir . ... Intense Sun dönemlerinde Outrage Gölü çevresinde uçan bir Flygon elde etmek için yaklaşık %1'lik bir doğma şansınız var.


Eevee mega evriliyor mu?

Bu olabilir Eevite kullanarak Mega Evrimi Mega Eevee'ye dönüştürün .

Catalina'da Pokémon isyanı oynayabilir misin?

Mac için Pokemon Insurgence İndir

Cihaz, 10.15'ten (Catalina) daha yüksek bir macOS sürümüne sahip olmalıdır. Temel terminal bilgisine sahip olmalıdır. Cihazınızın internet bağlantısı olmalıdır.

Delta Pokémon gerçek mi?

Delta Pokémon, türü ve görünümü normal muadillerinden farklı olan özel bir Pokémon türüdür. Profesör Pine'a göre, Delta Pokémon'un Holon bölgesinden kaynaklandığına inanılıyor. onların varlığı bilinmiyor . ... Delta Pokémon nadirdir, genellikle sadece oyun içi etkinliklerde bulunur.