Pokemon'da sylveon nasıl alınır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Neil Gutmann DVM
Puan: 4.4/5(2 oy)

Sylveon evrim yöntemiSylveon, Pokemon Go'daki diğer her Eeveelution gibi çalışır: sen onu geliştirmek için Eevee ile özel bir şey yapmalı . Espeon ile, onu Buddy'niz yapıp 10 km yürümek zorundasınız ve Glaceon ile bir Yosunlu Yem kullanıyorsunuz.

Pokémon Go'da Sylveon'un kilidini nasıl açarsınız?

Silveon: Arkadaşın olarak Eevee ile 70 arkadaş kalbini elde et , ardından Sylveon seçeneği görünecektir.

Pokémon Go'da Sylveon'u almak için Eevee'me ne isim vermeliyim?

Bunun nasıl çalıştığını bilmeyenler için, kendinize bir Eevee ve onu geliştirmek için ihtiyaç duyacağınız 25 şeker almak istersiniz. Ardından, küçük tilki arkadaşınıza takma ad verin Kira ve standart evrim düğmesinin altında bir siluetin göründüğünü görmelisiniz. Buna dokunun ve bir Sylveon alacağınız garanti.

Sylveon Pokémon Go 2021'de mi?

Sylveon, Pokemon GO'da bize katılacak 25 Mayıs 2021 , Luminous Legends Y etkinliğinin ikinci bölümünün bir parçası olarak. ... Luminous Legends Y'nin ikinci bölümünün tamamı boyunca, Eevee'yi Sylveon'a dönüştürme seçeneğine sahip olacağız.

2021'de Eevee'yi Sylveon'a nasıl dönüştürürsünüz?

Normalde Pokemon GO'da Eevee'yi Sylveon'a dönüştürmek için evrim yöntemi, Buddy etkileşimleri yoluyla kalp kazanmak için . Bir Eevee'yi dostunuz yaparsınız ve onu beslemek, onunla fotoğraf çekmek, onunla savaşmak ve birlikte yeni yerleri ziyaret ederek kalpler kazanmak gibi şeyler yaparsınız. Toplam 70'iniz olduğunda, onu geliştirebilirsiniz.

POKEMON GO'DA SYLVEON ANINDA NASIL EDİLİR

32 ilgili soru bulundu

2021'de Eevee'yi Sylveon'a nasıl dönüştürebilirim?

Leafeon: Yosunlu bir yem yakınında bir Eevee geliştirin; bunun size ait olması gerekmez. Glaceon: Bir buzul cazibesinin yanında bir Eevee geliştirin. Yine, herhangi bir cazibe yapacak. Sylveon: Normalde, Eevee ile 70 arkadaş kalbi arkadaşın olarak.

Sylveon neye benziyor?

Sylveon, dört ayaklı bir memeli Pokémon'dur. beyaz renkli kürk kaplama ince vücudunun çoğu. Başının üst kısmı pembenin canlı bir tonudur ve koyu mavi içleri olan uzun pembe tavşan benzeri kulakları vardır. Sylveon'un kısa, küt kedi benzeri bir ağzı ve küçük siyah bir burnu vardır.

Eevee'nin Sylveon'a dönüşmesini nasıl sağlarsınız?

Pokemon Sword and Shield'da Eevee'yi Sylveon'a dönüştürmek için, Eevee'nin Dostluğunu üç kalbe yükseltin ve Peri tipi bir hareket bildiğinde onu seviyelendirin . Hammerlocke'daki arkadaşlık kontrolüne götürürseniz, Eevee'nin ne zaman hazır olduğunu, 'İkiniz çok iyi anlaşıyorsunuz! Birlikte her zaman daha iyidir--haklı mıyım?'

Eevee isim numarası neden işe yaramıyor?

İsim değişikliği tutmadıysa, tekrar değiştir ve yeniden başlat . Buna ek olarak, Rainer adını kullanarak bir Eevee'yi zaten bir Vaporeon'a dönüştürdüyseniz, tekrar çalışmaz ve Eevee, Jolteon veya Flareon gibi rastgele bir evrime dönüşecektir. Bu, tüm Eeveelutions için de geçerlidir.

Sylveon Pokemon go'da mevcut mu?

Sylveon sonunda Pokémon Go on'a serbest bırakıldı 25 Mayıs 2021 Luminous Legends Y etkinliğinin bir parçası olarak. Yalnızca bir kez kullanılabilse de, bir Eevee'yi Sylveon'a dönüştürmenin en kolay yolu, takma adını Kira olarak değiştirmek ve en az 25 Eevee Şekerine sahip olduğunuzdan emin olmaktır.

Sylveon Pokemon go'da mı çıktı?

İçindekiler. Sylveon SONUNDA #PokemonGo çıkışını yapıyor 25 Mayıs !

Eevee'm neden Sylveon Pokemon go'ya dönüşmüyor?

Eevee'yi Sylveon'a dönüştürmek için gereken 70 kalp, etkinlik başladıktan sonra kazanılmalıdır. Oyuncular alamaz etkinlikten önce zaten 70 kalp kazanmış bir Eevee ve sonra onu geliştir.

Eevee isim hilesi işe yarıyor mu?

Belirli bir evrim elde etmek için, Eevee'nizi aşağıdaki isimlerden biri olarak adlandırabilirsiniz ve garantili olarak ilgili varyanta dönüşecektir. Not: Bu adlandırma hilesi, evrim başına yalnızca bir kez çalışır . Bir Jolteon almak için Sparky'yi zaten kullandıysanız, bir dahaki sefere Jolteon'u garanti etmeyecektir.

Eevee adlandırma hilesi hala çalışıyor mu?

Eevee'nizin kaderini belirlemenizi sağlayan bir sır var. ... Bundan sonra, Eevee'nize ne isim verirseniz verin, evrim rastgele olacak . Eevee ile arkadaşın olarak yürüyerek ve gelişmeden önce onu en az iki şekerle besleyerek isim hilesini kullandıktan sonra da Espeon ve Umbreon'u güvenilir bir şekilde elde edebilirsin.

Eevee isim numarası sadece bir kez mi işe yarar?

Unutma, her biri için yalnızca bir kez çalışır . Bundan sonra, rastgele şansa, özel yem modüllerine veya Eevee ile arkadaşınız olarak yürümeye geri dönersiniz. Yani, akıllıca seçin. Her biri için yapabileceğiniz en yüksek stat (IV) ve en yüksek CP Eevee'yi seçin.

Eevee hangi seviyede Sylveon'a dönüşüyor?

Silveon. Eevee'yi seviye atlayarak peri tipi Pokémon Sylveon'a dönüştürün Eevee 160 mutluluğa ulaştığında peri tipi bir hamle yapın . Eevee'nin mutluluğunu nasıl artıracağınıza dair tüm ayrıntılar için Espeon'un girişine bakın. Varsa Eevee TM29 Charm'ı öğretebilir veya Baby-Doll Eyes'ı öğrendiklerinde onları Seviye 15'e yükseltebilirsiniz...

100. seviye bir Eevee geliştirebilir misin?

Yapabileceğin hiçbir şey yok . Basit. Eevee 100. seviyede Glaceon'a evrimleşemez. Bunu yapabilmek için 99. seviye ve altı olması gerekir.

Sylveon nadir bir Pokemon mu?

Sylveon - 87/131 - Nadir - Ters Holo - Yasak Işık.

Eevee'nin parlatıcısı var mı?

Eevee teknik anlamda bir Eeveelution olmasa da, her şeyin başlangıcıdır. Parlak Eevee oldukça temiz , daha fazla soluk gri için normal Eevee'nin canlı kahverengisini susturur. Renkler soluktur ve hayranların favorisi olan bu Pokemon'a daha ince bir görünüm kazandırır.

Parlak Eevee nadir midir?

Bunlar mükemmel oranlar olmasa da iyidir, bu yüzden bunlarla devam edeceğiz - daha fazla ayrıntı için tabloyu kontrol edin. Yani, bize geri dönersek 25 ihtimalde 1 , bu, eksiksiz bir Shiny Eeveelutions seti elde etmek için 375 yakalama gibi bir şey yapmanız gerektiği anlamına gelir. Zorla olanlar için 125, rastgele olanlar için 225 ve küçük Eevee'nin kendisi için 25.

Neden Pokemon go'da Sylveon'u alamıyorum?

Yeni bir Pokemon Go hatası, Eevee'nin Sylveon'a dönüşmesini engelliyor bazı oyuncular için. Sevimli Kanto karakterinin hayranları, 'mon'ları artık popüler Kalos Peri tipine dönüşemediği için harap oluyor. Yıllarca süren beklentinin ardından Sylveon, Pokemon Go'nun ilk çıkışını Mayıs 2021'de yaptı.

Çiçek Eevee, Sylveon'a dönüşebilir mi?

Bundan sonra, o Eevee'yi 25 Eevee şekeri ile geliştirmeniz yeterlidir ve peri tipi Sylveon karşılığında. Tüm bunlar Flower Crown Eevee veya Shiny Eevee ile çalışır - böylece kendinize bir Shiny Sylveon veya bir Flower Crown Sylveon elde etmek için bu hileleri kullanabilirsiniz.

Sylveon hangi yıl çıktı?

Sylveon (veya Nymphia), Eevee ailesindeki sekizinci Eeveelution ve dokuzuncudur. Sevgililer Günü'nde açıklandılar 2013 . Bu Pokemon'u geliştirmek için, eğitmenin Pokemon-Amie'de Eevee ile iki Sevgi kalbe sahip olana ve Peri tipi bir harekete sahip olana kadar oynaması gerekir.

Pokemon go'da Sylveon hangi nesildir?

Sekizinci Eevee evrimi olan Sylveon, Eevee'nin bir parçası olarak tanıtıldı. 6. Nesil . Ana çizgi dizide bunu elde etmek için Eevee'nin en az bir peri tipi hareketi bilmesi ve sizinle arkadaşlık seviyesinin yüksek olması gerekir.