formby plajına nasıl gidilir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Alta Crist DVM
Puan: 4.6/5(71 oy)

Formby Beach'e ulaşmanın en kolay yolu trenle . Freshfield istasyonu Victoria Road girişine 1,6 km, Formby istasyonu ise Lifeboat Road'a 2 km uzaklıktadır. Ayrıca sahil yolundan yürüyerek veya bisikletle de plaja ulaşabilirsiniz. Karayoluyla, her iki site de Formby Bypass'tan iki mil uzaklıktadır.

Formby Plajı için hangi istasyonda iniyorsunuz?

Trafikten ve kuyruklardan kaçının, trene binin, Freshfield istasyonu sadece kısa bir yürüyüş mesafesindedir. Formby Plajı yolunda, korunan kızıl sincaplara ev sahipliği yapan Formby Pinewoods'tan geçeceksiniz.

Formby tren istasyonu sahile ne kadar uzaklıkta?

Kum tepelerine yaklaşık 2 mil var, ama plaj alanının başlangıcına bir mil ! İstasyondaki tepenin tepesinden düz bir yürüyüş!

Formby Beach'de otopark ücretsiz mi?

Fiyatı ne kadar? Eğer National Trust üyesisiniz, otopark ücretsizdir – makinede taramak için üyelik kartınızı getirmeyi veya evde unuttuysanız ekibimizden biriyle konuşmayı unutmayın. Üye olmayanlar için günlük 7,50 £ ücret uygulanır.

Formby Beach Güvenli mi?

Formby Beach - diğer National Trust kırsal ve kıyı alanları ile birlikte - açık kalmak . Herhangi bir sokağa çıkma kısıtlaması olması durumunda, tüm ziyaretçilerin herkesin güvenliğini sağlamak için seyahat ve sosyal mesafe konusunda hükümetin talimatlarına uymaları isteniyor.

Formby Beach ¦¦ Formby Beach'e Bir Gezi ¦¦ Formby Beach Merseyside ¦¦ Formby Beach 2020.

32 ilgili soru bulundu

Formby Sahili'ne gidebilir misin?

plaj olabilir sabit duran bir yoldan erişilir ve Lifeboat Road otoparkından bir tahta kaldırım. ... Victoria Road'da plaja sadece kum tepeleri üzerinden dik, kumlu bir patikadan ulaşılabilir.

Formby'nin tren istasyonu var mı?

Formby tren istasyonu, hem Southport'a hem de Liverpool South Parkway'e düzenli seferler sunmaktadır. . Formby kasabası, Merseyside ilçesindedir. Bu tren istasyonu ilk olarak 1848'de açılmıştır. Ana giriş Formby Bridge yolu üzerindendir, ancak bu istasyona üç giriş ve çıkış daha vardır.

Crosby plaj heykellerine nasıl ulaşabilirim?

Heykeller, Crosby plajının kalıcı bir özelliğidir ve tüm yıl boyunca görülebilir. Ya sürebilirsin (L23 6SX posta kodunu kullan) ya da Liverpool Merkez istasyonundan Blundellsands'a giden trene binin (sadece 20 dakika). Blundellsands'e vardıktan sonra cazibe kısa bir yürüyüş mesafesindedir.

Hangisi daha iyi Formby veya Crosby Beach?

Crosby'den daha sessiz bir streç , Formby'nin yayılacak çok yeri var, bu da daha az turistik hissettiriyor. Altın kum kilometrelerce devam ediyor gibi görünüyor ve yüksek kum tepeleri dramatik bir manzara yaratıyor.


Crosby plajı güvenli mi?

Emniyet. Plajın kırmızı bayrak derecesi var , tipik olarak tehlikeyi belirtir ve ziyaretçilerin suya girmemesini sağlar. Ziyaretçilerin bataklıkta mahsur kaldığı yıllar boyunca sayısız olay yaşandı.

Crosby Beach'te tuvalet var mı?

içinde tuvaletler var Crosby Eğlence Merkezi Sahilde yürümek için arabanızı park ettiğiniz yer.

Formby'den Southport'a kadar sahil boyunca yürüyebilir misiniz?

Formby Point'ten Southport'a yürüyüş geniş bir kumsal boyunca . Ayakların altındaki kum oldukça sağlamdı ve oldukça iyi bir hızı korumayı başardım. Ulaşmadan yaklaşık beş mil önce Southport İskelesi'ni görebiliyordum ve ben yaklaştıkça yavaşça büyürken onu izlemekten keyif aldım.

Formby Plajı'nda Barbekü yapmaya izin var mı?

Sefton Sahili'nin hiçbir yerinde barbeküye kesinlikle izin verilmez. . Ağaçlara ve habitatlara zarar veren barbekülerin neden olduğu yangınlar olmuştur. Özellikle sıcak yaz havalarında tehlikelidirler.


Formby Beach'te tuvalet var mı?

Evet, Formby Beach'te tuvalet var National Trust Sincap Sanctuary'nin olduğu yer.

Formby lüks mü?

Formby, Merseyside'ın en zengin bölgelerinden biridir ve Shireburn Yolu , teklifleri arasında tüm ilçedeki en pahalı yol. Burada bir mülk satın almak, bölgenin önde gelen bazı futbolcularıyla omuz omuza olacağınız anlamına gelir.

Sahilde barbeküye izin var mı?

Bozacak ya da ateşe verecek hiçbir şey olmadan, hiçbir sebep yok sahilde barbekü kullanmanıza izin verilmemeli bunu sorumlu bir şekilde yapmanız ve yaptığınız pislikleri temizlemeniz şartıyla. ... Barbeküyi ihtiyacınız olduğu sürece sıcak tutabilirsiniz ve yiyecekler muhtemelen baştan sona daha eşit pişer.

Geceleri Formby plajına gidebilir misin?

bir yıldan fazla bir süre önce. bir yıldan fazla bir süre önce. Sen 18:00'den sonra otoparkı kullanabilir . Formby ve freshfield alanında çevre yollardan tabiatı koruma alanına girebileceğiniz daha birçok yer var.


Sahilde mangal yakabilir misin?

Ziyaretçi tek kullanımlık barbeküler kullanabilir, ancak çoğu onları sahilde bırakmaz .

Ainsdale plajından Formby Plajı'na yürüyebilir misiniz?

A kış LINEAR COASTAL Sefton Sahili boyunca yürüyüş , özellikle Blackpool Tower, The Lakeland Fells, Clywdian Hills ve Irish Sea Shipping Lanes'in güzel manzarasına sahip sahil boyunca yürüyüş.

Formby bir sahil kasabası mı?

Formby pitoresk bir Liverpool yakınlarındaki sahil kasabası yuvarlanan kum tepeleri, ormanlık bir doğa rezervi ve bol miktarda yerli yaban hayatı ile çevrilidir. Formby kasabası ile kumlu kıyı şeridi arasındaki yemyeşil, ormanlık alan, güzel National Trust Formby doğa koruma alanını bulacağınız yerdir.

Formby Plajı'ndan ne görebilirsiniz?

Dalgalar geri çekildiğinde, Mezolitik bir manzara ortaya çıkarabilirler. erkek, kadın ve çocukların ayak izleri, karaca ve kızıl geyik , 5.000 yaşında olan. Ayrıca, uzun süredir soyu tükenmiş sığır türleri olan yaban öküzü izlerini de görebilirsiniz.


Crosby Plajı'nda yüzebilir misin?

Crosby, Liverpool ve Southport arasında oturmasına rağmen plaj güçlü gelgitler ve çamurla yüzmek için iyi değil . ... Bir yüzme plajı olmasa da demir adam heykellerine ev sahipliği yaptığı için çok popüler. 'Başka Bir Yer' başlıklı 100 demir adam, sanatçı ve heykeltıraş Anthony Gormley'nin eseridir.

Crosby Sahilinde batan kum var mı?

Sahil güvenlik, bir anne ve iki küçük oğlunun Crosby sahilinde çamura saplanması üzerine tavsiyede bulundu.

Crosby Sahili'nde araba kullanabilir misin?

Crosby plajı, Başka Bir Yer 'Demir Adam'ı güvenle görebileceğiniz bir gezinti yolu ile desteklenmektedir. Var bitişik birkaç ödeme ve teşhir otoparkı veya gezinti yoluna yakın. ... Ziyaretçiler yerleşim yerlerine park etmemeli ve anti-sosyal, sorumsuz ve yasa dışı otoparklardan ceza beklemeli.

Crosby Liverpool sert mi?

Crosby, İngiltere'nin en iyi sahil kasabalarından biri olarak seçilmiştir. Rough Guides tarafından yayınlanan bir rehber, Crosby'yi 10. en iyi sahil kasabası Ülkede - listeyi yapmasının nedenlerinden biri olarak Antony Gormley'in Demir Adamlarını gösteriyor.