Phoebe 4. sezonda gerçekten hamile miydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nina Koch
Puan: 4.3/5(75 oy)

Lisa Kudrow gerçek hayatta hamileydi Friends'te Phoebe Buffay'ın üçüz hikayesini çekerken. ... Yapımcılar Lisa Kudrow'un hamileliğini diziye yazmaya karar verdiler ve dizinin dördüncü sezonunda Phoebe'nin üçüzlere hamile olduğu parça olarak dahil ettiler.

Rachel Friends'te gerçekten hamile miydi?

Rachel, düğünden birkaç gün önce hamile olduğunu biliyordu. Emma Mayıs 2002'de doğdu. ... Ayrıca, orijinal gönderiye verilen yanıtların o zamandan beri belirttiği gibi, tamamen mümkün Rachel aslında standart süre kadar hamileydi. Dizinin sezonlar arasında verdiği ara nedeniyle.

Phoebe gerçekten doğurdu mu?

Phoebe, erkek kardeşi Frank Jr. ve karısı Leslie'nin doğal yollarla hamile kalamayacaklarını öğrendiğinde onun vekili olmayı kabul etmişti. Dizinin 100. bölümünde, üçüz doğurdu , oyuncu kadrosunu (ve bizi) gözyaşlarına indirgemek.

Rachel, Sezon 4'te gerçekten hamile miydi?

Evet, Lisa Kudrow aslında 4. sezonda hamileydi Arkadaşlar 1997'de kocası Michael Stern ile oğlu Julian'ı bekliyordu.

Lisa Kudrow ikiz mi?

Ursula'nın Friends'teki sahneleri genellikle Phoebe'nin yanındaydı ama Lisa Kudrow ikiz olmadığı için , üretim ekibi fikri satmak için bazı hileler kullanmak zorunda kaldı. ... Lisa Kudrow'un dublörü, kendisiyle yaklaşık aynı boy ve yapıya sahip olan ablası Helene'di. Yine de o Phoebe ve Ursula sahnelerini çekmek Lisa için eğlenceli değildi.

Çekimler Sırasında Hamileliğini Gizlemek Zorunda Olan 20 Oyuncu

18 ilgili soru bulundu

Barbados'ta Rachel'ın kolunun nesi var?

Jennifer Aniston kolunu kesti bölümü çekiyor. Sonuç olarak, bazı sahnelerde bandaj taktığı görülebilir. Rachel ve Joey eczacı rolü yapınca Rachel, Kate Miller için bir isim etiketi alır. ... Joey yağmur yağdığı için üzüldüğünde, bunun bir çukur kazmak istediği için olduğunu söylüyor.

Phoebe neden bebeklerinden vazgeçti?

Bölümün önceki taslaklarında, Phoebe'nin bebeklerden birini elinde tutması fikri daha aşırıydı. Yazarlar, dramatik tutmak için karakterin veda etmesinin daha iyi olacağına karar verdiler. Işık hassasiyeti ve gürültü sorunlarıyla başa çıkmak için doğum sahneleri önceden kaydedildi.

Courteney Cox ve David Schwimmer hala evli mi?

Courteney Cox

Courteney ve David, 1996'da Scream setinde tanıştılar ve 1999'da San Francisco'da evlendiler. 10 yılı aşkın evlilikten sonra, ikisi Ekim 2010'da ayrılacaklarını açıkladılar ve boşanma 2013 yılında sonuçlandı . Çift, Haziran 2004'te karşıladıkları kızı Coco'yu paylaşıyor.

Friends'in sonunda Monica hamile miydi?

Courteney Cox son bölüm çekildiğinde hamileydi .

Ancak Courteney Cox hamileliğini duyurduğunda çok daha zordu. Arsaya göre, Chandler ve Monica çocuk sahibi olamazlar ve ikizleri evlat edinirler.


Arkadaşlardan herhangi biri gerçek hayatta ilişki kurdu mu?

Hit sitcom 'Friends'in altı oyuncu kadrosu, şovda birbirleriyle romantik bir ilişki kurmuş olabilir, ancak ekran dışında asla birbirleriyle çıkmadılar . ... Access ile konuşurken, üç adam- David Schwimmer, Matthew Perry ve Matt LeBlanc- gerçek hayatta neden hiç çıkmadıklarını dile getirdiler.

Rachel'ın bebeğine ne oldu?

Emma'nın Rachel ile Paris'e taşınması gerekiyordu.

Son bölümde, Rachel uçağına bindi. Emma, ​​Rachel'ın annesi Sandra ile kalırken, bir süre sonra onu takip etmeye hazırdı. ... (Umarım işi Ross'a bırakmamıştır - eğer öyleyse, Emma kesinlikle hala Paris'tedir.)

Friends oyuncuları hala ödeme alıyor mu?

USA Today'e göre, dizinin bazı bölümleri ve temaları iyi yaşlanmamış olsa da, bu Warner Bros'un sendikasyon gelirinden yılda 1 milyar dolar kazanmasını engellemedi. Gösterinin sendikasyon gelirinin yüzde ikisini kazanan altı ana oyuncu için bu, her birinin yıllık 20 milyon dolarlık geliri anlamına geliyor - sadece tekrarlardan.

Rachel'ı arkadaşlarından kim hamile bıraktı?

Ross Rachel, Monica ve Chandler'ın düğünü için yeminlerini birlikte yazıyorlardı. Sonra aniden, biraz sonra sarhoş oldular ve aniden soyunup seks yaptılar ve sonunda birlikte uyudular. Bu tek gecelik ilişki, Rachel'ın Ross'un bebeğine hamile kalmasına neden oldu.


Arkadaşlardan herhangi biri birlikte yattı mı?

Tabii ki, bariz olanlar var - Ross ve Rachel, Monica ve Chandler - hatta Rachel ve Joey, ama sıkı Friends hayranlarının bildiği gibi, neredeyse her kombinasyon. Arkadaşlar bir noktada takıldılar ; Phoebe ve Ross'un grubun ensest ilişkisine değinen geçmişe dönüş bölümlerinden birinde birlikte olduklarını gördük...

David Schwimmer ve Jennifer Aniston çıktı mı?

Friends oyuncusu, bir tabloidin kendisinin ve Aniston'ın şu anda romantik bir ilişki içinde olduklarını iddia etmesi üzerine söylentileri kapattı.

Friends'te Phoebe'nin bebek babası kim?

Jr., Leslie ve Chandler (8 Ekim 1998 doğumlu) Alice Knight ve Frank Buffay Jr.' çocuklar. Phoebe, 'Yüzüncü'de onları doğuran taşıyıcı anneydi. Frank Jr. Jr., babası Frank Buffay Jr.'ın adını almıştır. Alice, Leslie adındadır.

Phoebe neden peruk takıyor?

arkadaşlarvscoofficial. Lisa Kudrow, (Phoebe Buffay), 6. sezonun çoğunda peruk takmak zorunda kaldı, çünkü saçları karakter için çok kısaydı .


Chandler'ın göbek adı nedir?

Chandler Muriel Bing aktör Matthew Perry tarafından canlandırılan NBC sitcom Friends'ten kurgusal bir karakterdir.

Arkadaşlar gerçekten Barbados'a gitti mi?

Tropik güneş ışığı, plajlar, palmiye ağaçları ve Karayip dalgaları ile Barbados'un tam bir cennet olduğu doğrudur. Bu doğru değil , ancak, Arkadaşların kadrosu, gösteride adayı ziyaret etti. ... Friends evreninden ayrı olarak gerçek Bahamalar'ı ziyaret etmeniz gerekecek.

Arkadaşlar gerçekten Barbados'ta film mi çekti?

Barbados bölümü mü? Şurada çekildi Warner Brothers Stüdyosu .

Neden gözleri açık olan tek kişi Rachel?

Teori, bir hayranın dördüncü sezonun kapağında gözleri açık olan tek kişinin Rachel olduğunu fark etmesiyle ortaya çıktı. arkadaşlarıyla yatakta yatarken . ... Şımarık, kapana kısılmış gelecekteki hayatından kaçmanın bir yolu olarak zihninde ve diğer beş Arkadaş karakterinde bir fantezi yarattı.


Friends'te en çok kazanan oyuncu kimdi?

chandler BT satın alma müdürü olarak rahat rolü sayesinde gösteri boyunca en istikrarlı kazanan oldu ve maaşının, reklam metin yazarı olduğu son sezonda keskin bir şekilde düşmeden önce, yılda 50.000 ABD Dolarından 100.000 ABD Dolarına kademeli olarak yükseldiğini gördü.