Phil lesh kanser mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Angel Berge V
Puan: 4.4/5(74 oy)

SAN RAFAEL, California —Grateful Dead basçısı Phil Lesh diyor ki mesane kanseri teşhisi kondu ve Arizona'da tedavi görüyor. 75 yaşındaki basçı, hastalığını Cuma günü San Rafael restoranı ve konser salonu Terrapin Crossroads'ın Facebook sayfasında duyurdu. Bay.

Phil Lesh neden karaciğer nakline ihtiyaç duydu?

1998'de Lesh'e karaciğer nakli yapıldı. kronik hepatit C enfeksiyonunun bir sonucu ; O zamandan beri, organ bağışı programlarının açık sözlü bir savunucusu oldu ve düzenli olarak performans gösterdiğinde izleyicileri organ bağışçısı olmaya teşvik ediyor (canlı kayıtlarında 'bağışçı rap' olarak tanımlanan parçalar ...

Bob Weir'in karısı kim?

15 Temmuz 1999'da Weir evlendi. Natascha Müenter Mill Valley, California'da. Birlikte iki kızları var, Shala Monet Weir ve Chloe Kaelia Weir.

Phil Lesh'in erkek kardeşi var mı?

Phil ve karısı Jill, Grahame ve küçük kardeşini cesaretlendirdi. Brian , müzik çalmak ama asla bir kariyer yolu olarak zorlamadı.

Phil neden ölüler ve Şirket ile oynamıyor?

Mayer, yeni grupla oynamaya karşı özellikle güçlü bir coşku duyduğunu ifade etti. Grateful Dead'in orijinal basçısı Phil Lesh'ten katılmak . Phish'ten Mike Gordon kısa bir süre basçı rolü için seçmelere katıldı, ancak diğer konularla çok meşgul olduğu için çekilmek zorunda kaldı.

Minnettar Ölüler Phil Lesh'e Mesane Kanseri Teşhisi Konuldu

19 ilgili soru bulundu

Ölü ve şirket tekrar ne zaman tur yapacak?

Ölü ve Şirket 2021 tur, uzun, garip yolculuk, COVID protokolleri yerinde devam ediyor. Bu yaz Ölüler için minnettarız. Dead and Company, Grateful Dead mirası, grubun Ocak 2020'den bu yana ilk gösterileri için 16 Ağustos Pazartesi günü yola çıkıyor.

Phil Lesh karaciğer nakli mi oldu?

Grateful Dead'in basçısı Phil Lesh, bir nakil aldıktan sonra Cuma günü iyileşmek 60'larda hayatta kalan birinin rock 'n' roll aşırılıklarını karaciğeriyle ödediği başka bir durum olabilir. 58 yaşındaki Lesh, bir gün önce ameliyatın yapıldığı Jacksonville, Fla.'daki Mayo Clinic'te stabil durumdaydı.

Phil Lesh hasta mı?

Grateful Dead'in orijinal üyelerinden Phil Lesh, mesane kanseri teşhisi kondu ve Scottsdale, Arizona'daki Mayo Clinic'te tedavi görüyor. 75 yaşındaki basçı, hastalığını San Rafael restoranı ve konser salonu Terrapin Crossroads'ın Facebook sayfasında duyurdu.

Bir ölü ve ortak şov ne kadar sürer?

Dead & Company, Cuma günkü şovu yumuşatmak için çok az zaman harcadı — üç saatten fazla müzik ve ayrıca 35 dakikalık bir ara - herhangi biri.


Mickey Hart neden ölüleri terk etti?

Grateful Dead şarkısı 'He's Gone' dayanmaktadır. Lenny Hart'ın grup parasını zimmete geçirmesi ve ardından ortadan kaybolması . Fiyaskonun bir sonucu olarak, Mickey Hart, babasının davranışlarından utandı, Şubat 1971'de gruptan ayrıldı ve 1975'e kadar tam zamanlı olarak gruba geri dönmedi.

Şu anda ölü ve Şirkette kim var?

MORRISON, Colo. — Jam grubu Dead & Company, Colorado'daki ABD turunu genişletiyor. Grup — eski sahip -Grateful Dead üyeleri Bob Weir, Mickey Hart ve Bill Kreutzmann ile birlikte John Mayer, Otiel Burbridge ve Jeff Chimenti — Ekim ayında Red Rocks Amphitheatre'da iki konser ekledi.

Gece yarısı kuzey nereden?

Midnight North, bir tür bükme grubudur. Kuzey Kaliforniya Elliott Peck (gitar/anahtarlar/vokal), Grahame Lesh (gitar/vokal), Connor O'Sullivan (bas/mandolin) ve Nathan Graham (davul/perküsyon/banjo).

Bill Kreutzmann kiminle evlendi?

Aimee ve şimdi yaklaşık sekiz yıldır evliyim; 20 yıldır birbirimizi tanıyoruz. İkimiz de Kauai'de [Hawaii] yaşıyorduk ve eşmerkezli çevrelerdeydik ama sekiz yıl öncesine kadar hiç ilişkimiz olmamıştı.


Phil Lesh'in oğlu var mı?

Ve şimdiye kadar, tam olarak planlandığı gibi çalıştı. Terrapin takvimine hızlı bir bakış, onun ayda birkaç kez orada çaldığını ve ara sıra Terrapin Family Band ile sahne ışığını 30 yaşındaki gitarist adında bir gitaristle paylaştığı konserler de dahil olduğunu gösteriyor. Graham Lesh .

Kaç Grateful Dead üyesi öldü?

üç üye 1990'da aşırı dozda uyuşturucudan Brent Mydland, 1973'te karaciğer hastalığından McKernan ve gruptan ayrıldıktan sonra 1980'de bir otoyol kazasında Keith Godchaux. Son zamanlardaki birkaç konserde de sorunlar yaşanmıştı.

Bob Weir'in karısı onunla tanıştığında kaç yaşındaydı?

Karısı Natascha ile bir şovdan sonra tanıştı. 15 yaşında ve sahne arkasına gizlice girdi.