Beyblade patlamasında phi kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ms. Fildişi Huel Jr.
Puan: 4.8/5(41 oy)

Phi (Fai) anime ve manga serisinin ana antagonisti , Beyblade Patlama Turbo. Beyblade'i Revive Phoenix 10 Friction ile savaşır. Hyde'ın ikiz kardeşidir. Phi, kardeşini yendikten ve Dread Hades'in gücünü tükettikten sonra Beyblade'ini Dread Phoenix 10 Friction'a dönüştürdü.

Phi, VALT'tan daha mı güçlü?

50. ve 51. bölümdeki olaylardan sonra kanıtlandı. valt phi'den daha güçlüdür .

PHI'nin babası kimdir?

1976 sonbaharında iki arkadaş Kwameh Barnett ve Derek Bell , kendi aralarında tamamen yeni bir siyah Kardeşlik kurmanın yararlarını tartışıyorlardı.

Phi hangi beyleri kırdı?

Beyblade Burst Turbo'nun 41. bölümündeki savaşlarında Phi kırılıyor kalpler ' bey ve bey'in enerjisini çalar ve bunu Ölü Anka kuşu yaratmak için kullanır.

Beyblade patlamasında en iyi bıçakçı kim?

1. Ücretsiz De La Hoya . Free, haklı olarak dünyanın en iyi kılıç ustası olarak itibarını kazanır ve kahraman/rakip/kötü adam arsa zırhına sahip olmayan biri için kayda değer bir galibiyet rekoru taşır.

Beyblade Burst Turbo Phi ve Hyde Beylerini alıyor

28 ilgili soru bulundu

Dünyanın 1 Numaralı Blader'ı kim?

Dünyanın en iyi bıçakçısı olarak, Şelaleler bıçaklama kariyerine gelişmiş yıldırım bey Brave Valtryek ile devam ediyor. Blading Legends Silas ve Rantaro ile bir savaş royasından sonra, Hyuga ve Hikaru adlı iki yeni bıçakçı ona yaklaşıyor.

10 efsanevi bıçakçı kim?

efsane göz at

  • Ginga Hagane (Mevsimler)
  • Kyoya Tategami (Mevsimler)
  • Ryuga (Mevsimler)
  • Kenta Yumiya (Mevsimler)
  • Kral (Güneş Sistemi)
  • Chris (Mevsimler)
  • Aguma (Güneş Sistemi)
  • Titi (Güneş Sistemi)

Kim daha güçlü Phi veya Aiger?

Bu sefer kabul etti ama Aiger ona da meydan okudu. Valt, önce Aiger'ın Phi ile dövüşmesine izin verdi. Neyse ki Aiger, Turbo'nun sondan bir önceki bölümünde Phi'yi yenerek Valtryek'i yıkımdan kurtardı.

Achilles Beyblade'i kim kırdı?

Ranjiro, Fubuki, Valt ve Shu, Aiger'ı yıkılmış Z Achilles'i için yas tutarken bulur. Aiger, Ranjiro ve Fubuki'ye Battleship Cruise'dan sonra kazanma takıntısının onu alt etmesine izin verdiğini ve Achilles'in onun yüzünden kırıldığını bildirir.


Aiger Hyde'ı yendi mi?

Beyblade Burst Turbo'nun 41. bölümündeki savaşlarında Phi, Hyde'ın beynini kırar ve beyninin enerjisini çalar ve bunu Dread Phoenix'i yaratmak için kullanır. ... Son iki bölümde kardeşiyle barıştı Aiger onu yendikten sonra .

Gwyn Beyblade'deki bir kız mı?

Beyaz alt ve orta boylu çocuk soluk tenli, fuşya gözlü ve yandan örgülü beyaz saçlı.

Kırmızı göz ne bey kullanır?

Kırmızı Göz ( レッドアイ Reddo Ai ), çok gizemli olan Beyblade Burst Evolution'da görünen önemli bir düşmandır. Beyblade'iyle savaşır, Spryzen Requiem S3 0 Zeta ve gerçek kimliği Shu Kurenai'den başkası değildir. Beyi hem saat yönünde hem de saat yönünün tersine döner.

Geist Fafnir'in turbo kanatları var mı?

Sol Sağ Kıvılcım Fırlatıcı Lr Bey Burst Evolution Turbo Bıçaklar Savaş Üstleri Yaylı Fırlatıcı Kavrama B-122 Başlangıç ​​Geist Fafnir. 8'.


Ücretsiz en iyi bıçak mı?

olarak en güçlü yapraklar dünyada (Valt ve Lui'den önce), Beyblades'in güçlü ve zayıf yönleri konusunda bilgilidir. ... Boş zamanlarında, Free genellikle beyblade'ini havaya fırlatıp yakalar ya da yakınlarda bir geyikle ormandaki eski bir bey stadyumunda antrenman yapar.

Dünyanın en güçlü Beyi hangisidir?

1. Takara Tomy Beyblade Burst B-148 Heaven Pegasus . Bu B-148 Pegasus top, savaşlar normal sürelerini aştığında bile düşmanlarından daha uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmış güçlü bir dayanıklı Beyblade'dir. Bu listedeki bazı Hasbro-ified topların aksine, B-148 doğrudan Japonya'daki Takara Tomy'den geliyor.

Shu yara izini nasıl aldı?

Dış görünüş. Shu, yaşına göre oldukça uzundur, kabarık beyaz saçları ve parlak kırmızı gözleri vardır. Onun da yarası var Lui Shirosagi tarafından sağ gözünün üzerine ancak genellikle saçlarıyla kaplıdır ve bu nedenle bir savaşı kazandığında saçını kaldırana kadar görünmez.

Beyblade patlaması kıvılcımlarındaki büyük 5 kim?

Beyblade Burst Surge itibariyle üyeler

  • Falls Aoi.
  • Shu Kurenai.
  • Aiger Akabane.
  • Bedava De La Hoya.
  • Lui Shirosagi.


Gökkuşağı akısı nedir?

Japonya'da Rainbow Turbo (Rainbō Tābo) olarak da bilinen Rainbow-Flux, Hyper-Flux yeteneğinin nihai şekli . Dante Koryu ve Beyblade'leri, Master Dragon Ignition' ve Triumph Dragon Charge Metal 1A tarafından kullanılır.

Lui Beyblade ne oldu?

Lui, Uluslararası Blader Kupası'nda Silas Karlisle ve Büyük Beşli'nin geri kalanıyla, Free dışında herkesi yenerek yarışıyor. 46 ve 47. bölümlerde Free De La Hoya'ya yenildi. , ona animedeki ilk kaybını veriyor. Daha sonra Luinor L3'ü yok eden Shu Kurenai tarafından dövüldü.

Kenta Efsanevi Blader mı oluyor?

Ryuga. Kenta ve Ryuga'nın Metal Fusion veya Metal Masters'da pek bir ilişkisi olmamasına rağmen. Metal Fury, Kenta'da kim Efsanevi Blader olmaya kararlıydı , Gingka and Co.'dan ayrıldı. ... Bununla Ryuga, Kenta'nın Efsanevi Blader olması için yardım etmeye başladı.