phantasialand giriş ücreti ne kadar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Gerardo Bernhard
Puan: 4.4/5(63 oy)

Bilet nereden alınır ve ne maliyetler en giriş ins fantezi ülkesi ? Biletler önceden çevrimiçi mağazadan satın alınmalıdır. arasında giriş yaz tatillerinde maliyetler Bir yetişkin için 54,50 EUR, çocuklar için 44,50 EUR - hafta sonu veya hafta içi olsun.

Phantasialand bileti ne kadar?

4 yaşından büyük çocuklar için günlük bilet: 32,00 Euro (resmi kimlik veya doğum belgesi fotokopisi) 12 yaşından büyük yetişkinler ve gençler için günlük bilet: 44,50 Euro.

Phantasialand doğum günlerinde ücretsiz mi?

doğum günü çocukları için

Doğum günü çocuklarına bu özel günlerde bile onur günlerinde ücretsiz giriş hakkı veriyoruz! O doğum günü -Geçerli bir kimlik ibraz ettiğinizde, doğrudan tesis bünyesindeki bilet gişelerinden birinde ücretsiz bir bilet alabilirsiniz.

Phantasialand 2021 ne zaman açılıyor?

Tema Park Açılışı 2021 /22

10.01'den itibaren açılış saatleri. -19.11.21: Pazartesiden Cumaya 09:00 - 18:00 arası, hafta sonları 09:00 - 19:00 arası (01.11.-19.11.21 arası her gün 09:00 - 18:00 arası). 10:00'dan itibaren tüm cazibe merkezleri açıktır fantezi ülkesi senin için aç!

Europapark'a kaç kişi sığar?

arasında Avrupa Parkı 2019'da hala 5,5 milyondan fazla olan ziyaretçi sayılan, nihayet Mayıs ayı sonunda bir model proje kapsamında ve çok sayıda hijyen şartı altında açılmasına izin verildi. Tripsdrill, 11 Haziran'da takip edildi (2019: 780.000 ziyaretçi ).

Phantasialand'da bir şeyler atıştırın... Lunaparkta yemek ne kadar?

22 ilgili soru bulundu

Phantasialand'in kaç dünya rekoru var?

O fantezi ülkesi Avrupa'nın en eski eğlence parklarından biridir. Dünya Rekorları onun sürüşleri için.

Phantasialand'a gitmek için en iyi zaman ne zaman?

sen bunu ne zaman fantezi ülkesi ziyaret etmek istiyorsanız, o zaman parkı ziyaret etmek istediğiniz gün esastır. bakmak en iyi Burada en az ziyaretçi beklenebileceğinden, haftanın bir günü. (Benim önerim: Salı veya Çarşamba).

Phantasialand tüm yıl boyunca açık mı?

23 Ocak 2022'ye kadar (dahil olmak üzere) her gün sizi tema parkımıza bekliyoruz! O fantezi diyarı hafta içi 09:00 - 18:00, hafta sonu 09:00 - 19:00 açık . 10:00'dan itibaren tüm cazibe merkezleri açıktır fantezi ülkesi onun için açık !

Hangisi daha iyi Movie Park veya Phantasialand?

p sınıfı = 'metin'> den Film Parkı daha iyi . p class='text'>adlandırılmış, örneğin: Das fantezi ülkesi daha iyi cazibe merkezlerine, daha çeşitli sürüşlere, her yaş için sürüşlere sahiptir. Ayrıca, görüşülen kişilerin çoğu böyle düşündü. fantezi ülkesi daha büyük ve daha heyecan verici. çok vahşi değil, uygun.

Bir roller coaster yolculuğunun maliyeti nedir?

Küçük bir panayır alanı gezisi zaten neredeyse iki milyon avroya mal oluyor, SilverStar, Güney Almanya'nın Rust kentindeki Europa-Park'ta, en hızlı ve en yüksek lunapark hız treni Almanya 14 milyon avroya mal oldu.

Europapark açık mı?

arasında Avrupa Parkı her gün sabah 9:00'dan en az 18:00'e kadar açıktır.

Film Parkı 2021'de ne zaman açılıyor?

Mart 2021 Almanya'nın en büyük film ve eğlence parkı, 26 Mart'ta planlanan sezon başlangıcını ileri bir tarihe erteleyecek. Olası bir açılış tarihi belirlenir belirlenmez, Park bu konuda web sitesinde ve sosyal medya platformlarında bilgilendirin.

Phantasialand için 2 günlük bilet ne anlama geliyor?

Teklifleri, kişi başı iki günlük giriş ile çift kişilik oda tanımıyla tanıyabilirsiniz, iki - günlük bilet . Özetle hizmet: Bu fırsatlarla iki kişilik odada iki kişilik konaklama ve sabah kahvaltısı dahil. Her biriniz bunun için iki bilet alacaksınız. fantezi ülkesi .

Phantasialand'a giderken yanınızda ne götürmeniz gerekiyor?

Fotoğraflı Kimlik - Ziyaret günü geçerli bir kimlik kartı veya pasaport ile karşılaştırma zorunludur (16 yaşından küçük çocuklar için sağlık kartı, öğrenci kimlik kartı vb.

Phantasialand'a giderken yanınıza ne almalısınız?

Parkın içinde, River Quest çıkışında ziyaretçiler için tüm vücut saç kurutma makinesi mevcuttur. Saç kurutma makinesini kullanmak iki avroya mal oluyor. Saç kurutma makinesinde bekleme süresinden ve paradan tasarruf etmek istiyorsanız, meli mutlaka yağmurluk getirin. En iyi olanlar adam çok küçük katlanabilir.

Phantasialand'daki Taron ne kadar sürüyor?

' Taron' im Phantasialand dünyanın en hızlı çoklu fırlatma treni, 117'de km/s hız treni sıralamamızda saatte dördüncü sırada.

Taron'un ne kadar G'si var?

117 km/s'de Olay ilk mancınık altında düz bir çizgide hızlandı, güçler kısaca 1.8'den fazla g yolcuları etkiler. 117 km/s – dünyanın hiçbir yerinde daha hızlı çoklu fırlatma treni yoktur.

Dünyanın en hızlı roller coaster'ı nedir?

Abu Dabi'de dünyanın en hızlı roller coaster'ı : Ferrari Dünyası. 0'dan 240 km/s'ye 4,5 saniyede.