perries bebeğinin cinsiyeti ne

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Celine Mills
Puan: 4.2/5(44 oy)

Perrie, 4 Eylül Cumartesi günü ilk doğumunun adını ve cinsiyetini açıkladı ve bir bebek doğurduğunu açıkladı. oğlan Axel Oxlade-Chamberlain denir.

Perrie Edwards'ın bebeğinin adı ne?

Perrie ve Alex bebeklerine isim verdiler Axel , Alex'in kendi adına çok benzeyen bir isim.

Oxlade-Chamberlain'in bebeğinin cinsiyeti nedir?

Eylül 2021

Doğumdan iki hafta sonra Perrie, bir bebeği memnuniyetle karşıladığını duyurdu. oğlan Alex ile birlikte, çift ona Axel Oxlade-Chamberlain demeye karar verdiklerini açıkladı.

Little Mix'in bebeği var mı?

Leigh-Anne Pinnock ikiz doğurdu! Pazartesi günü Instagram'da hayranlarının ve takipçilerinin sevincine ikizlerin fotoğrafını yayınladı. ... Leigh-Anne'nin duyurusu, grup arkadaşı Perrie Edwards'ın bebeğinin doğumunu paylaşmasından birkaç gün sonra geldi.

Leigh, Little Mix'ten hamile mi?

Little Mix'ten Perrie Edwards ve Leigh-Anne Pinnock hem hamileler hem de bu yıl ilk bebeklerini bekliyorlar ! 'Konfeti' şarkıcıları, bebek haberlerini günler arayla duyurdular ve ilk kez anne olacakları yolculuklarını paylaşmaktan ne kadar heyecan duyduklarını dile getirdiler.

Little Mix bebeklerine isim veren ünlüler

35 ilgili soru bulundu

Leighanne Pinnocks çocuklarına ne denir?

Seni seviyorum Lee Lee'm! Leigh-Anne'nin ablası Sairah'ın onu doğurması Pinnock ailesi için yeni bir neşe kaynağıydı. Sevn geçen hafta. Sweet Melody şarkıcısı, Mayıs ayında, Andre ile nişanlandıktan bir yıl sonra, sosyal medyada göz alıcı bir fotoğraf çekimi yayınlayarak bebeğinin sevincini duyurdu.

Little Mix'in hangi bebekleri vardı?

Perrie, kendisinin ve futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain'in ailesine yeni katılan, adını verdikleri bir erkek bebek olduğunu açıklayan ilk kişi oldu. Axel . Daha sonra sıra Leigh-Anne'ye geldi ve birkaç hafta önce partneri Andre Gray ile bebek ikizlerini memnuniyetle karşıladığını duyurdu.

JESY neden küçük bir karışım bıraktı?

Birkaç halka açık sahneyi kaçırdı ve Kasım ayında yayınlanan Sweet Melody videosunun bazı bölümlerinde yoktu. Bir ay sonra gruptan ayrıldığını açıkladı. akıl sağlığına dikkat et . Dibe vurmuştu; bugün ne kadar kötü olduğunu açıklıyor.

Little Mix'in lideri kim?

Little Mix'in bir lideri yok . X Factor sırasında bir keresinde Perrie'yi grubun lideri yapmaları söylendi ama Perrie 'Hepimiz şarkı söyleyebiliriz ve hiç solist yok' dedi.


JESY hala Little Mix ile konuşuyor mu?

Nelson geçen Aralık ayında kız grubundan ayrıldı

Jesy Nelson bunu doğruladı artık onunla konuşmuyor eski Little Mix grup arkadaşları Jade Thirlwall, Perrie Edwards ve Leigh-Anne Pinnock.

Little Mix hala JESY ile arkadaş mı?

Şarkıcı, kızları ('kızkardeşleri' olarak tanımladığı) her zaman seveceğini söylerken, Jesy, gruptan ayrıldığından beri onlarla çok fazla iletişim kurmadığını açıkladı. .

Little Mix kızlarının bebekleri oldu mu?

Perrie Edwards'ın bebeği oldu mu? Onun! Perrie ve Alex, 21 Ağustos Cumartesi günü ilk çocuklarını karşıladılar. , bir gün sonra 22 Ağustos 2021 Pazar günü haberi dünyaya duyuran Perrie, bebeğinin minik minik ayağının ve elinin en çarpıcı görüntüsünü paylaşarak hayranlarına '21/08/21 dünyaya hoşgeldin bebeğim' dedi.

Little Mix'in erkek arkadaşı var mı?

Little Mix grup arkadaşı Perrie Edwards ve futbolcusu için tebrikler erkek arkadaşı Alex Oxlade-Chamberlain . Birlikte ilk çocuklarını bekleyen çift, benzer paylaşımlar yapmak için Instagram'a gitti.


Perrie Edwards'ın çocuğu oldu mu?

Perrie Edwards, bebek oğlunun ilk fotoğrafını ve harika ismini paylaştı. Little Mix şarkıcısı, geçtiğimiz ay Liverpool futbolcusu Alex Oxlade-Chamberlain ile ilk çocuğunu karşıladığı haberini duyurdu.

Little Mix'te evli olan var mı?

Çift dün dördüncü yıldönümlerini kutladı ve Leigh-Anne, olayı kutlamak için Instagram takipçileriyle sevilen çiftin tatlı bir fotoğrafını paylaştı. ...

Little Mix 2020'den ayrılıyor mu?

Little Mix hayranları, Leigh-Anne'nin hamileliğinin, grubun ayrılmak , kızların 2022 için planlanmış bir dünya turu var, bu yüzden yakın zamanda kendi yollarına gitmeyi planlamaları pek olası değil.

En zengin Little Mix üyesi kim?

Perrie Edwards 9 milyon dolar ile en yüksek net değere sahip ve Jade Thirlwall 8 milyon dolar ile çok geride değil (Celebrity Net Worth aracılığıyla). Bir sonraki en yüksek net değer, eski üye Jesy Nelson'dan 3 milyon dolar (Popbuzz aracılığıyla).


Jade'in erkek arkadaşı kim?

Ekim 2020

RuPaul ile yaptığı konuşmada Jade, 'İlişki açısından her kim olursam olayım drag kültürünü sevmesi benim için gerçekten önemli. 'Erkek arkadaşımla ilk konuşmaya başladığımda [ aktör ve müzisyen Jordan Stephens ], bir travesti oynadığı bir film yaptığını keşfettim ve dedim ki, doğru, bu kadar.

Little Mix'ten Jade'in çocuğu var mı?

O ve eşi Shireen Dunlop'un üç çocuğu var. İlk çocukları Leoni 2004'te doğdu. Tek oğulları Karl, Nisan 2012'de doğdu ve Jade'in adını taşıyan Amara Jade Elizabeth Thirlwall, 2016'da doğdu.

Little Mix'ten Jesy kimdir?

Jesy Nelson şu anda bir ilişki içindedir. aktör Sean Sagar . 30 yaşındaki oyuncu en çok Our Girl and The Gentlemen dizilerinde rol almasıyla tanınıyor. Ayrıca Top Boy'da yer aldı ve Casualty ve Trollied'de küçük roller aldı.

Little Mix'teki en popüler kişi kim?

Favori Küçük Mix Üyesi

çıkış 46 oyla en çok oyu alan Perrie'yi 40 oyla Perrie izledi.


Little Mix'in en güzel kızı kim?

Küçük Karışım yıldızı Jesy Nelson 2020 için EssexLive'ın en seksi kadın listesinin başında.

Little Mix en iyi kız grubu mu?

Resmi Grafikler web sitesine göre, Little Mix şu anda Top 10 tarihindeki en başarılı kız grubudur. Girls Aloud'un bir önceki listede en çok hafta geçiren rekorunu 39. 'Heartbreak Anthem' Top 10'da dokuz hafta geçirerek en başarılı beşinci single'ı oldu.

Little Mix'in en iyi arkadaşları kimlerdir?

Küçük Karışımlar Yeşim Thirlwall ve Leigh-Anne Pinnock En İyi Arkadaş Hedefleridir. Jade Thirlwall ve Leigh-Anne Pinnock en muhteşem arkadaşlığa sahipler ve sahnede öldürmekten birbirleriyle parti yapmaya kadar her şeyi yapıyorlar, hadi onların en iyi anlarından bazılarına dalalım.

Jesy Nelson şu anda 2021 kiminle çıkıyor?

Jessy çıkıyor aktör Sean Sagar . En çok Our Girl'de Michelle Keegan ile birlikte oynadığı bilinmektedir. Raporlar, Jesy'nin Nisan 2020'de Chris'ten ayrılmasının ardından yakınlaştıklarını gösteriyor. Ancak çiftin, Ocak 2021'de dokuz ay sonra resmen romantizmine zaman ayırdığı bildirildi.