Peri kuyruğunda juvia ölür mü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Domenick Flatley
Puan: 4.1/5(4 oy)

Fairy Tail Savaşı arkı sırasında Juvia, Cana Alberona ile karşı karşıya geliyor, ancak onun yerine bir gök gürültüsüne saldırarak kendini feda etmeyi seçer Lacrima , kendisine zarar vereceğini bildiği halde.

Juvia hayata geri mi dönüyor?

Alvarez Empire Arc sırasında Gray, Juvia'ya ona sahip olduğu için minnettar olduğunu, onun her zaman yanında olduğunu ve savaş bittiğinde ona bir cevap vereceğini söyler. ... Kendisinden habersiz, Juvia, Wendy onu iyileştirdiği için hala hayatta. .

Gray ve Juvia'nın bebeği var mı?

Kuri Dolu Avcısı Gray Fullbuster ve Juvia Lockser'ın ikinci çocuğu ama ilk kızı. O hem Su hem de Fairy Tail'in Kristal Yapılı Büyücüsü. 16 yaşında, onu Peri Akademisi'nde Sınıf 4-3 öğrencisi olarak işaretliyor.

Peri kuyruğunda gerçekte kim öldü?

Eşek - FACE patladığında ve Mirajane Hell's Core'u yok ettiğinde öldürüldü. Gümüş Fullbuster - Deliora tarafından öldürüldü. Keyes öldürüldükten sonra canlanan bedeni öldü. Tempester - Gray (manga) tarafından öldürüldü veya Laxus (anime) tarafından ölümcül şekilde yaralandıktan sonra bir intihar saldırısı.

Erza öldü mü?

bu anime Erza'nın ölümüyle açılıyor , ancak manga bölümü, gözünü iyileştirmek için Porlyusica'nın evinde onunla başlar. ... Mangadaki ölümünden geri döndüğünde Erza erir; Ancak animede parlak bir ışıktan bir el ona uzanır.

JUVIA ÖLDÜĞÜNDE GRİLER Hiddet

38 ilgili soru bulundu

Natsu öldü mü?

Anlaşıldığı üzere, Natsu çocukken öldü , ve Zeref kardeşini canlandırmaya çalışırken karanlık tarafa geçti. ... Saldırı, çocuğu ve anne babasını öldürdü ve Zeref'i yalnız başına yas tuttu. Şansını değiştirmek için umutsuz bir girişimde bulunan Zeref, hayatını Natsu'yu diriltmeye adar, ancak kararı onu büyülü bir parya yapar.

Gajeel ve Levy'nin bebeği var mı?

Levy'nin yüzü kızardı ama beklediğini doğruladı ve öyle görünüyor ki Gajeel bebek babası . Tabii ki, Fairy Tail'in sonunda hayranlar bununla dalga geçti, ama hepsi varsayımdı. Son bölüm, Levy'nin görünüşe göre Gajeel'e bebeklerini doğuracağını söylemesiyle sona erdi, ancak Lucy onları doğru dürüst duyamadı.

Erza'nın çocuğu var mı?

kızıl zümrüt Erza ve Jellal'in kızıdır.

Natsu'nun çocuğu var mı?

Naşi Natsu ve Lucy Dragneel'in ilk kızıdır. Annesi birçok komplikasyon yaşadı, erken doğum yaptı ve birçok komplikasyon yaşadı.


Lucy vs Brandish'i kim kazanır?

7 Lucy Heartfilia vs.

Lucy'yi geride bıraktı ve yavaş yavaş geri geliyor gibi görünse de sonunda gerçeği Dimaria ortaya çıktıktan sonra öğrendik: Brandish kendini tutuyordu. Lucy'yi hemen nakavt etti. , onların maçına son vererek.

Wendy kiminle çıkıyor?

Ayrıca Wendy'nin Kayıp Oğlanlardan biriyle evlendiği ortaya çıkar, ancak romanda bundan bahsedilmez ve hangisiyle evlendiği asla açıklanmaz (oyunun orijinal taslağında evli olduğundan bahseder). Dişler , Barrie bunu yayınlamadan önce atlamış olsa da).

Natsu'nun karısı kim?

Lucy Dragneel . Lucy (Heartfilia) Dragneel bir Fairy Tail Göksel Ruh büyücüsü ve Nashi, Liddan, Layla, Jude ve üçüzler Igneel, Mavis ve Luna'nın annesidir. Natsu Dragneel ile evlidir ve Fairy Tail'de S-Sınıfını başarıyla tamamlamıştır. Orijinal Fairy Tail serisinden bir karakterdir.

edolas lucy evli mi

Edo NaLu (Edo Natsurū), Fairy Tail Mages'in Edolas'taki karşılığı olan Natsu Dragion ve Lucy Ashley arasında bir kanon çiftidir. Onlar evli ve bir kızı var, Nasha.


Natsu Lucy'yi mi yoksa lisanna'yı mı Seviyor?

Tabii ki, ne Lucy ne de Lisanna dizinin sonunda Natsu'yu öpmek için. Fairy Tail, Natsu ekibini efsanevi bir göreve çıkarırken bir uçurumda kaldı ve bunu hiç itiraf etmeden yaptı. Bir an için, son bölüm Natsu'yu Lucy'ye olan aşkını kabul etmeye zorladı, ama o hassas an asla gerçekleşmedi.

Fairy Tail'de Kim Çift Olur?

4 Kanon: Gajeel ve Levy

Gajeel ve Levy, tüm serideki en sevimli çift olmak için en kötü temellerden başlar. Phantom Lord arc sırasında Gajeel, Levy ve arkadaşlarını yendikten sonra bir ağaca çiviler.

Erza ile kim evlenecek?

Jellal Fernandes Erza Scarlet'in kocası, Esmeralda Scarlet, Irene Fernandes ve merhum oğlu Simon Scarlet'in babasıdır.

Erza Irene'in kızı mı?

Irene Belserion, Fairy Tail anime ve manga serisindeki ikincil antagonisttir. O bir anne Erza Scarlet ve Dragon Slayer Magic'in yaratıcısı.


Natsu'nun oğlu kim?

Liddan Dragneel Fairy Tail Guild'in bir Büyücüsü, burada Team Dragneel'in bir üyesidir. Natsu Dragneel ve Lucy Heartfilia'nın en büyük oğlu ve ikinci çocuklarıdır. Hemen hemen her bölümde görünen Fairy Tail: Next Generation adlı hayran kurgusunun baş karakterlerinden biridir.

Peri kuyruklu Levy hamile mi?

Acnologia'nın ölümünü takip eden yıl içinde ikisi daha da yakınlaştı; bu da Lucy'yi biraz kıskandırdı. Hatta ima ediliyor Levy hamile ve daha sonra doğrulandı .

Gajeel ve Levi birlikte mi oluyor?

Bunlar ikisi parçalandıktan sonra nihayet bir araya geldi ve Levy başka bir duygu gösterisinde yıkılmaktan kendini alamaz. Sevdiği kişinin öldüğüne inandığı düşünülürse anlaşılır bir şekilde.

Gajeel bir baba mı?

Gajeel Redfox Laurence Redfox'un babası ve Levy Redfox'un kocası. Sylvie Redfox'un kayınpederidir.


Natsu'yu ne öldürdü?

400 yıl önce Zeref'in küçük kardeşi olarak dünyaya gelen Natsu, aileleriyle küçük bir köyde huzur içinde yaşıyordu. Ancak Natsu, genç yaşta ebeveynlerinin yanında öldü. bir ejderha saldırısı .

Natsu dragneel'i kim öldürdü?

Fairy Tail: Dragon Cry

Animus ile son savaş sırasında, Natsu farkında olmadan E.N.D.'nin Gücünü serbest bıraktı. ölümcül şekilde yaralandıktan sonra 400 yıldan beri ilk kez Ejderha Ejderha Çığlığının Gücü ile.

Natsu nasıl hala hayatta?

Yani, biliyoruz ki Natsu zaten öldü ama Zeref tarafından canlandırıldı Zeref Kitabının Şeytanlarının yaratılmasına dayanan bir teknik kullanarak. Dolayısıyla onu hayatta tutan tek şey kitabın büyüsüdür. Grilerin babasının büyücünün büyüsüyle hayatta kalmasıyla aynı şey.

Mirajane kiminle biter?

Sonunda Mirajane ile sona erecek Laxus .