peloton apple tv'de mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Margot Emmerich
Puan: 5/5(67 oy)

Peloton artık Apple TV'de !Apple TV'de evde fitness içeriğimizin keyfini çıkarmak için mevcut Peloton uygulamanızla veya Tam Erişim Üyeliğinizle oturum açabilirsiniz. Peloton'da yeniyseniz, üyeler.onepeloton.com adresinde veya mobil cihazınızın Uygulaması aracılığıyla bir hesap oluşturun ve 30 günlük ücretsiz denemeyi başlatın.

Peloton, Apple TV'de çalışır mı?

Peloton artık Apple TV'de !

Evinizdeki en büyük ekranda sürükleyici bir deneyim ile yoga, güç, esneme ve daha fazlasıyla fitness rutininizi yükseltin. ... Apple TV'de evde fitness içeriğimizin keyfini çıkarmak için bir Peloton Uygulamasına veya Tam Erişim Üyeliğine ve profiline ihtiyacınız olacak.

Peloton TV uygulaması var mı?

Peloton duyurdu uygulaması artık Android TV'de mevcut . Bu, Samsung, LG, Sony ve diğer markaların uyumlu televizyonlarının yanı sıra Sharp, JBL, NVIDIA (Shield), AT&T ve diğerlerinin set üstü kutularından antrenmanları aktarabileceğiniz anlamına gelir.

Apple TV'de Echelon uygulaması var mı?

UYGULAMAYI BİR AKILLI TV VEYA BİLGİSAYARDA KULLANABİLİR MİYİM? Evet, web girişimizi herhangi bir Smart TV'de kullanabilirsiniz . Smart Connect Bike istatistiklerinizi Smart TV'de görmek istiyorsanız, TV'niz için bir Apple TV veya Screen Mirror kullanmanızı öneririz.

Apple TV'mde Apple Store'u nasıl edinebilirim?

Apple TV'nizde App Store'a gitmek için: Ana ekrana gitmek için Apple TV uzaktan kumandanızdaki Geri düğmesini tıklayın (zaten orada değilseniz). App Store simgesini görene kadar uygulamalarınızda aşağı kaydırın; üstüne tıkla.

Peloton Apple TV: Yeni Apple TV Uygulamasına Bir Bakış ve iOS Uygulamalarından Ne Kadar Farklıdır?

39 ilgili soru bulundu

Apple TV'mde neden App Store yok?

App Store'u bulamıyorsanız

App Store, Apple TV'de (3. nesil) kullanılamaz. Apple TV'nizde (3. nesil) kullanabileceğiniz yeni uygulamalar almak için güncelleyin senin yazılımın . Hangi Apple TV modeline sahip olduğunuzdan emin değilseniz Apple TV modelinizi nasıl belirleyeceğinizi öğrenin.

App Store neden Apple TV'mde yok?

Hala App Store'unuzu bulamıyorsanız, o zaman Apple TV'yi sıfırlamanız ve ardından yeniden kurmanız gerekecek . Kontrol edin: Apple TV'nizi fabrika ayarlarına sıfırlayın veya geri yükleyin ve Apple TV'nizi kurun.

Apple TV için hangi uygulamalar kullanılabilir?

Apple TV uygulamaları: Eğlence

  • Netflix. Muhtemelen herhangi bir akıllı TV'ye veya akış kutusuna/çubuğa indirilen ilk uygulama; Netflix varsayılan bir seçenektir. ...
  • Disney+ ...
  • Amazon Prime Videosu. ...
  • YouTube TV. ...
  • Filmler Her Yerde. ...
  • Seğirme. ...
  • Bloomberg: İş Haberleri. ...
  • Havuç Hava Durumu.

Apple TV'de canlı TV izleyebilir misiniz?

Apple TV'nizle ilgili yardım almak için Apple Destek'i ziyaret edin . Kablo sağlayıcınız ayrıca İnternet hizmeti de sunuyorsa, abonelik içeriğinizin bir kısmına erişmek için ev İnternet ağınıza bağlanmanız gerekebilir. İçeriğiniz diğer ağlarda bulunmayabilir.

Apple TV'de hangi istasyonlar ücretsiz?

Bloomberg, Crackle, ABC ve KORTV Apple TV programına yeni eklendi. ABC, aktivasyon için kablolu abonelik gerektirirken, diğer kanallar ücretsizdir.

Apple TV'de hangi akış hizmetleri ücretsizdir?

Apple TV için En İyi 5 ÜCRETSİZ Akış Uygulaması

  1. Plüton televizyonu. Pluto TV size 100'den fazla canlı TV kanalını ücretsiz olarak sunar. ...
  2. Popcornflix. Popcornflix, abonelik gerektirmeyen %100 ücretsiz akış uygulamasıdır. ...
  3. Sony Crackle. Crackle, tümü ücretsiz olarak sunulan çok çeşitli TV şovlarına ve daha da iyi bir film dizisine sahiptir. ...
  4. Tüplü televizyon. ...
  5. Vudu.

Apple TV'de Jackbox'ı nasıl edinebilirim?

Apple TV üzerinden Jackbox oynamaya nasıl başlanır

  1. Airplay hazır olarak iPad ve Apple TV'nizin açık olduğundan emin olun.
  2. iPad'inizde Jackbox Party Pack 4'ü başlatın.
  3. Ipad'inizdeki Kontrol Merkezi'ni açın ve Ekran Yansıtma'yı başlatın. ...
  4. Listeden Apple TV'nizi seçin ve bağlanın.
  5. Şimdi her şey gitmeye hazır olmalı.

Bir Apple TV'yi jailbreak yapabilir misiniz?

Apple TV'nizi bir mikro USB kablosu kullanarak Mac'inize bağlayın. Blackb0x yazılımını indirin ve açın. Jailbreak Yükle düğmesini tıklayın. Güncellemeyi almak üzere Apple TV'nizi DFU moduna geçirmek için ekrandaki talimatları izleyin.

Apple TV 3. nesil cihazıma uygulama ekleyebilir miyim?

Apple TV 4, Roku ve Amazon FireTV gibi cihazların aksine, Apple TV 3 yalnızca Apple'ın takdirine bağlı olarak eklenen uygulamalara sahip olacak . Yeni uygulamaları manuel olarak ekleyemezsiniz. Apple bunları Apple TV 3'e eklemediği sürece, diğerleri arasında BBC iPlayer ve Amazon Video gibi uygulamaları bulamazsınız.

Uygulamaları Apple TV'me nasıl koyarım?

Uygulamaları Apple TV uygulamasına bağlayın

Apple TV uygulaması, bağlı bir uygulamadan izlediğiniz bir dizideki yeni içeriği veya sonraki bölümü önerir (yalnızca desteklenen akış uygulamaları). Şimdi İzle'ye dokunun, aşağı kaydırın Yayın Akışı Uygulamalar, ardından mevcut uygulamalara göz atın. Bir uygulamayı bağlamak için ona dokunun ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.

Apple TV'de Discovery Plus'ı nasıl edinebilirim?

Bir Apple TV'de Discovery Plus Uygulaması Nasıl İndirilir

  1. Apple TV'yi başlatın ve App Store'a gidin.
  2. App Store'u açın.
  3. Arama simgesini tıklayın.
  4. Discovery Plus'ı arayın. Sonuçlardan Discovery Plus'ı seçin.
  5. İndir düğmesini seçin.
  6. Aç'ı tıklayın.
  7. Oturum Aç veya Şimdi Abone Ol'u seçin.

Echelon, peloton kadar iyi mi?

Peloton vs Echelon: Karar

Söylediğimiz gibi, her iki marka da sizi sıkılmamak için yeterli sınıf ve eğitmen ile sürükleyici bir fitness deneyimi sunuyor. Daha bütçe dostu bir seçenek arıyorsanız, o zaman Echelon hayal kırıklığına uğratmayacak .

Peloton uygulamasının maliyeti nedir?

Peloton Uygulaması Üyelik maliyetleri Ayda 12,99 ABD doları artı vergi . Peloton Bisiklet ve Peloton Sırtı sahipleri için Peloton Uygulamasına erişim, Peloton Tam Erişim Üyeliğinize dahildir. Sadece Bisiklet veya Sırtta kullandığınız bilgilerle oturum açın.

Apple Watch'u Echelon'a bağlayabilir miyim?

Echelon Fit uygulaması doğrudan Apple Watch'a bağlantıyı desteklemiyor ancak bu, hem Apple Watch'ınıza hem de iPhone / iPad'inize yüklenmesi gereken Blueheart veya HeartCast gibi 3. taraf bir uygulama aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

Proje pelotonunu TV'de nasıl edinebilirim?

Peloton dokunmatik ekranınızın sağ üst köşesinde, Ayarlar'a dokunun. 'Ekranı Yayınla'yı bulun ve tıklayın . Kullanılabilir cihazların bir listesi görüntülenecektir. Bağlanmak için Miracast'ı kullanmak istediğiniz cihazı seçin.

Hangi cihazlar peloton uygulamasını destekler?

Peloton Uygulaması artık şurada mevcut: Apple TV, Fire TV, Roku TV'ler ve Roku cihazları Sony, Phillips, Sharp ve diğer markaların akıllı TV'lerine kurulan ve birçok AT&T TV alıcı kutusuna dahil olan Sky Q (İngiltere) ve Android TV.