Pelikan Körfezi Napoli'de fl?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Carolanne Langworth
Puan: 4.2/5(72 oy)

Pelican Bay, Collier County, Florida, Amerika Birleşik Devletleri'nde nüfus sayımıyla belirlenmiş bir yer. Nüfus 2010 sayımına göre 6.346 idi. Napoli-Marco Adası Metropolitan İstatistik Alanı'nın bir parçasıdır.

Pelican Bay Napoli kapılı mı?

Pelican Bay içinde, Bay Colony'nin seçkin yerleşim topluluğu bulunur. ... Sakinlerin keyif aldığı yerler Napoli sadece kapılı sahil ve golf kulübü topluluğu gizlilik ve güvenliği vurgular.

Pelikan Körfezi gerçek mi?

Pelican Bay, içinde bulunan özel bir golf ve plaj topluluğudur. Kuzey Napoli ve Florida, Napoli'de yemek, bar, sandalye ve şemsiye hizmeti sunan özel bir plaj kulübünün ve gayrimenkul sahiplerine sunulan kolaylık paketinin bir parçası olarak daha fazlasının bulunduğu tek mahalledir.

Inn at Pelican Bay plaja ne kadar uzaklıkta?

Pelikan Körfezi yaklaşık 1,3 mil plajdan, Inn için özel alan yoktur.

Pelican Bay plajı özel mi?

Pelican Bay's, topluluğun tüm batı sınırı boyunca yaklaşık üç mil boyunca uzanıyor. bozulmamış, özel plajlar enerjik bir kadro tarafından sürdürülür. Sabah 9'dan gün batımına kadar, katılımcılar şezlonglar, şemsiyeler ve kabinler kurmaktan ve ayrıca üyelere yelkenli tekneler, kanolar ve diğer ekipmanlarla yardımcı olmaktan mutluluk duyarlar.

Pelikan Körfezi Napoli Florida | Pelican Bay Naples Fl'de kulüp

26 ilgili soru bulundu