pelerin kelimesi ne anlama gelir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Bayan Sonia Legros
Puan: 4.8/5(27 oy)

Pelerin, iç mekan giysilerinin üzerine giyilen ve bir palto ile aynı amaca hizmet eden bir tür gevşek giysidir; örneğin kullanıcıyı soğuktan, yağmurdan veya rüzgardan korur veya modaya uygun bir kıyafetin veya üniformanın bir parçası olabilir.

pelerin ne kelime?

1 A gevşek dış giysi . 2: Dış giysiye benzeyen şey: mesela. a: bir sır perdesini saran veya gizleyen bir şey. b : kendine özgü bir karakter ya da rol, akademik pelerinine astı … evde oturan bir baba – Charles Chamberlain.

Bir pelerin neyi simgeliyor?

Bunun üzerine, sembolik olarak bir pelerin bir kişinin kimliğini değiştirmesine yardımcı olur . Birinin kimliğini değiştirmenin yanı sıra, bir pelerin bunu doğrulayabilir. İncil'de Aziz Martin, pelerininin yarısını bir dilenciye verir.

İncil'de pelerin tanımı nedir?

gizlemek; gizlemek : Görev gizemle gizlendi. ...

Pelerin kelimesi nereden geliyor?

etimoloji. pelerin kelimesi şuradan gelir Eski Kuzey Fransız cloque (Eski Fransız cloche, cloke) 'seyahat eden pelerin' anlamına gelir , Ortaçağ Latince clocca 'gezgin' pelerini'nden, kelimenin tam anlamıyla 'bir çan', giysinin çan benzeri şeklinden söz edilir. Böylece kelime, kelime saati ile ilgilidir.

KAPI kelimesinin anlamı nedir?

16 ilgili soru bulundu

Kadın pelerini nedir?

Kadın pelerini nedir? ... Bir isim olarak, pelerin genellikle diğer kıyafetlerinizin üzerine giydiğiniz bol bir kıyafet , pelerin veya cüppe gibi. Özellikle seyahat ederken kıyafetinizi korumak veya kimliğinizi gizlemek için giyebileceğiniz bir dış giysiyi ifade eder.

Çıkmada gizlenme ne anlama geliyor?

Alexandra Klausner için Sosyal Bağlantılar

gizleme Bir kişi sadece bir randevu için sizi desteklemiyorsa, daha önce iletişim kurduğunuz herhangi bir uygulamada da sizi engeller. , İngiltere Mashable muhabiri Rachel Thompson, yakın zamanda bir flört kabusunu anlatan bir videoda açıkladı.

Toz pelerini anlamı nedir?

n (İngiliz) erken açık motorlu araba sürüşü için giyilen gevşek, hafif bir ceket , (ABD adı) silgi.

Linnet'in anlamı nedir?

: sıradan bir küçük kahverengimsi Eski Dünya ispinozu (Acanthis cannabina) üreme mevsiminde erkeğin meme ve taç kısmında kırmızıdır.

Halil anlamı nedir?

1 A : coşkulu bir onayla selamlamak : alkış büyük bir başarı olarak selamlandı. b : selam, selamlama, geçit törenleriyle selamlanan geri dönen askerler. 2: taksi çağırarak selamlamak veya çağırmak.

Pelerin güçleri nedir?

ile yetenekli ışınlanma ve soyutluk , Pelerin, garip bir abanoz enerjisi dünyası olan Darkforce Dimension'a erişebilir. Tek başına ürkütücü olsa da, Cloak'ın Dagger ile olan ilişkisi ekibi neredeyse durdurulamaz kılıyor. Bir deneyin sonuçları ters gittiğinde, Tyrone ve Tandy aynı kumaştan kesilmiş iki kahramandır.

Bir yas pelerini kelebeği görmek ne anlama geliyor?

yas pelerini

Adından da anlaşılacağı gibi, bu kelebek temsil eder üzüntü, keder, kayıp veya ölüm .

Siyah pelerin neyi simgeliyor?

Küçük Kara Pelerinler genellikle bir tür tarikatçıdır. Gizli bir Sırlar Çemberi veya Kötülük Dini . ... Siyah pelerin giymek aynı zamanda bir kahramanın Karanlık Taraf'la oyalandığını veya bir Anti-Kahraman olduğunu gösterir. Bu bazen ekstra ürkütücülük için bir Kötü Amaçlı Maske ile eşleştirilir.

En alçakgönüllü nedir?

alçakgönüllü, alçakgönüllü. 1. Davranış, tutum veya ruhta uysallık veya alçakgönüllülük ile işaretlenir ; kibirli ya da gururlu değil. 2. Saygılı veya itaatkar saygı göstermek: alçakgönüllü bir özür.

Cloaker bir kelime mi?

Dungeons & Dragons fantezi rol yapma oyununda, pelerin, bir tür kurgusal canavar Dinlenirken bir pelerine benzemek için vücudunu gizleyebilen olarak tasvir edilmiştir. Gizleyici, kurbanları ürkütücü bir inilti ile yatıştırır ve avını yemesine yardımcı olmak için avını vücudunun içine sokar.

İngilizce'de Lunet ne demek?

1 : hilal veya yarım ay şeklinde bir şey : gibi. a : özellikle bir pencere için kasada bir açıklık.

twitter ne demek

1. Arka arkaya hafif cıvıl cıvıl veya titrek sesler çıkarmak ; cıvıl cıvıl. 2. bir. Hızlı ve titrek bir şekilde konuşmak: ofis dedikoduları üzerine cıvıldamak.

Edebiyatta keten nedir?

isim. küçük bir Eski Dünya ispinozu , Carduelis esrar. ev ispinozu gibi çeşitli ilgili kuşlardan herhangi biri.

yeniden gösterilmiş ne demek?

: muhalefet nedenlerini sunmak ve teşvik etmek : expostulate —genellikle birlikte kullanılır. geçişli fiil. : protesto, azarlama veya muhalefet olarak söylemek veya yalvarmak. Örnek Cümlelerden Diğer Sözcükler Remonstrate Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Kabarmak anlamı nedir?

şişmek veya büyümesine neden olmak , 'Uyuşturucudan yüzü şişti' eşanlamlıları: havaya uçurmak, nefes almak, nefesini vermek. tür: kabarma, şişme, şişme, şişkinlik, şişkinlik.

boş anlamı yok mu?

Biri size boş diyorsa, ya yapacak çok şeyiniz olmadığını düşündükleri ya da sadece tembel olduğunuzu düşündükleri anlamına gelir. Boşta şu anlama da gelebilir hiçbir değeri veya amacı olmayan : boş dedikodular, insanların sıkıldıklarında uydurdukları ama aslında hiçbir dayanağı olmayan söylentilerdir.

Flört ederken kürtaj nedir?

Bench bu birini yedek kulübesine koyma eylemi çünkü sevmediğiniz veya sizi üzen bir şey yapmış olabilirler ve bir sonraki duyuruya kadar onları zaman aşımına uğratmış olabilirler.

Çıkmada yastıklama nedir?

Kentsel Sözlüğe göre yastıklama gerçekleşir biri, kararlı bir ilişki içindeyken diğer potansiyel romantik 'seçenekleri' eğlendirdiğinde . Ve olmamasını dilediğimiz bir flört trendi.

Gizlemek yasa dışı mı?

Gizlemek yasa dışı mı? Gizleme, gizleme içeriği oluşturarak arama motoru sıralamalarını bozma girişimidir. Bu yasadışı bir uygulama ve bir Siyah şapka SEO gizleme tekniği olarak kabul edildi. Arama motorlarının, gizleme ile uğraşan web sitelerinin sitelerinde dizine eklenmesini kalıcı olarak yasakladığı durumlar vardır.