Paylaşanlar canlı mıydı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kenny Sawayn Sr.
Puan: 4.7/5(51 oy)

2017 yılında Sharer, kardeşi Carter ile tam zamanlı olarak YouTube videoları oluşturmaya başladı. İçeriği, günlük aktivitelerinin videolarını ve gösteriler, deneyler, meydan okumalar ve maceralar gibi diğer videoları içerir. O merkezli Kuzey Virjinya bu, videolarının çoğunun ayarıdır.

YouTube paylaşımcıları nerede yaşıyor?

Stephen Sharer şu anda yaşıyor ve ikamet ediyor bu ve bir malikanede yaşıyor, YouTube kariyerine devam etmek için Los Angeles'a taşınmıştı.

Carter Sharer nerede yaşıyor?

Konum: Holmby Tepeleri, Los Angeles, Kaliforniya .

Stephen Sharer Kuzey Virginia'da nerede yaşıyor?

1 Mart 1998'de dünyaya getirilen Stephen Sharer'ın zamanı 2021'den başlayarak 23 yıldır. Doğum günü 1 Mart'ta. Menşei Washington, D.C., Amerika Birleşik Devletleri olmasına rağmen şu anda yaşıyor. Oakton, Fairfax County, Virginia , Amerika Birleşik Devletleri.

Sharer sahil evi nerede?

Stephen Sharer'da çalışıyor Avalon, New Jersey .

Avalon Sahil Eviniz için tebrikler... Keyfini çıkarın! Uzun yıllardır Wildwood Crest hayranıyız. Kaleb, Jersey'de olduğunu duyunca heyecanlandı. Güvenli Bir Yaz Geçirin.

ADA'DA HAYALET BATIĞI BULDUK!! (Perili Hazine)

38 ilgili soru bulundu

Carter Sharer'ın karısı kim?

YouTuber'ın karısı yok . Şu anda bekar ve kariyerini geliştirmeye odaklanmış. Daha önce Lizzy Sharer olarak bilinen Lizzy Capri ile birlikteydi. Lizzy, yetenekli ve başarılı bir YouTube içerik oluşturucusudur.

Grace Sharer şu anda kaç yaşında?

Grace Sharer, 11 Mart 2000'de doğdu. Grace Sharer, 21 yaşında .

Lizzy Sharer Carter'ın kız arkadaşı mı?

Lizzy, 2019 yazında Carter Sharer'dan ayrıldı.

İlk randevularından sonra Carter, Lizzy'den onun kız arkadaşı ol ve yakında birlikte içerik oluşturmaya başladılar. 2019 yılının Ağustos ayında Lizzy, 4.84 milyon abonesine, Carter ile tam yedi yıllık flörtün ardından yollarını ayırmaya karar verdiğini söyledi.

Carter'ın yeni sevgilisi kim?

Aaron Carter nişanlandı! 32 yaşındaki şarkıcı, Cuma günü Instagram'da heyecan verici haberi açıkladı ve kız arkadaşının üzerine bir nişan yüzüğü resmi yayınladı. Melanie Martin'in sol el.

Carter Sharer'ın ikizi var mı?

Carter, Kardeşi Stephen'ın videosunda Lizzy Capri ile birlikte yer aldı. Ailesi onu gerçekten destekledi. Carter'ın yenilikçi fikirleri için ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlıyorlardı. Carter'ın iki kardeşi var. Stephen Sharer ve Grace Sharer , ikisi de YouTube'da İçerik Oluşturucudur.

En zengin YouTuber kim?

2021'de şimdiye kadarki en iyi 15 milyoner YouTuber

  • Ryan'ın Dünyası (eski adıyla Ryan ToysReview). Net değer: 80 milyon dolar. ...
  • Dostum Mükemmel. Net değer: 50 milyon dolar. ...
  • PewDiePie: Felix Arvid Ulf Kjellberg. Net değer: 40 milyon dolar. ...
  • Daniel Middleton – DanTDM. ...
  • İşaretçi: Mark Edward Fischbach. ...
  • Evan Fong. ...
  • BayBeast. ...
  • David Dobrik.

Sharer ailesi akraba mı?

S: Hayranlar ve takipçiler topluluğu (Paylaştırıcı Ailesi veya Paylaşan Aile olarak bilinir), olumlu içeriğin güçlü markalaşması nedeniyle büyümeye devam etti. Carter Sharer (kardeşi) , Grace Sharer (kız kardeş), Otter (köpeğimiz) ve ben ürettik.

Lizzy capris'in erkek arkadaşı kim?

Lizzy Capri erkek arkadaşına sürpriz yaptı Carter Paylaşımcısı ve onu SEVİYOR!

Carter Sharer ve Lizzy sharer kaç yaşında?

Elizabeth Chang (doğum: 17 Haziran 1994 (1994-06-17) [ 27 yaş ]), çevrimiçi olarak daha iyi bilinen Lizzy Capri (eski adıyla Lizzy Sharer), içerik için gelir elde etmek için Carter Sharer ile işbirliği yapan bir Amerikan YouTuber'ıdır.

100.000 abonen varsa ne kadar para kazanıyorsun?

YouTuber'ların 100.000 Abone ile kazandığı para

Yani 100 bin abonesi olan ortalama bir YouTuber Sponsorlu video başına 12.000 ABD doları veya daha fazla . Etkileşim, içerik türü ve diğer gelir akışları gibi faktörler de gelirinizi etkileyebilir.

En zengin çocuk kim?

Bugün dünyanın en zengin çocuğu Cambridge Prensi George Cambridge Dükü Prens William ve Düşesi Catherine'in oğlu. 1 milyar dolardan az olmayan büyük bir servet miras aldı.

Dünyanın en fakir insanı kimdir?

1. Dünyanın en fakir insanı kimdir? Jerome Kerviel gezegendeki en fakir insandır.

Lizzy ve Lance neden ayrıldı?

Aralık 2018: Lance Stewart ve Lizzy Wurst bireyler olarak 'kendilerini bulmak' için ilişkilerini sonlandırdı . ... 'Ayrılmamızın bir birey olarak kim olduğumuzu bulmamıza yardımcı olacağına inanıyorum.'

Freddy Carter kiminle çıkıyor?

Freddy Carter 'Carnival Row' ile çıkıyor aktris Caroline Ford . Gölge ve Kemik kitap serisinde bir ana aşk ilgisi olan Kaz gibi, Freddy Carter da uzun zamandır kendi hayatında istikrarlı bir aşk yaşıyor. 28 yaşındaki oyuncu, birkaç yıldır Caroline Ford ile çıkıyor.

Carter Sharer'ın yeni evinin fiyatı ne kadar?

Carter Sharer'ın yeni evi ne kadara mal oldu? Onların 32 milyon dolar ev daha önce crooner Frank Sinatra ve rapçi Future'a aitti. 'Nadir ve gülünç' anlamına gelen Team RAR, toplam 25 milyon takipçi için videolar oluşturmak üzere ayrı YouTube kanallarını bir araya getiren bir arkadaş grubudur.