Yükseltici akuma kimin paylaşımcısı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Rylee DuBuque Jr.
Puan: 4.9/5(71 oy)

Yükseltici-Akuma bir Itachi'nin Mangekyo V2'sinin yeniden çevrimi Shinobi Life 1'den alınmıştır ve RiserrDawn tarafından Shindo Story'de kullanılmak üzere yeniden yapılmıştır. (Twitter'da RELLvex tarafından onaylandı, ancak tweet kaldırıldı.) Riser Akuma, yeteneklerde bazı küçük değişikliklerle neredeyse Bankai-Akuma'nın bir kopyası.

Akuma Sharingan Shindo hayatında mı?

Çoğu Shindo Life becerisi gibi, Sharingan da telif hakkıyla korunan ismi daha az çağrıştıracak şekilde yeniden markalandı. ... Shindo Life'daki eşdeğer beceriler şunlardır: adlı Akuma ve karakteriniz için alabileceğiniz oldukça nadir göz soylarıdır.

Madara'nın Sharingan'ı neydi?

Madara Uchiha, ilk Uchiha'ydı. Mangekyō Sharingan'ı uyandırmak için . Her bir gözünün bireysel yeteneklerinin ne olduğu bilinmiyor ama Susanoo'yu kullanabiliyordu. Mangekyō Sharingan'ın düz tomoe'si, savaşırken hareketlerinde ona akışkanlık verdi.

Naruto'nun kardeşi kim?

Itachi Uchiha (Japonca: Itachi Uchiha, Hepburn: Uchiha Itachi) Masashi Kishimoto tarafından yaratılan Naruto manga ve anime serisindeki kurgusal bir karakterdir.

Madara'nın zayıf noktası nedir?

1 Zayıf Yönü: Madara Pervasız ve Kendi Gücüne Aşırı Güvenen .

[ÇEKİLİŞ+KODU] Yükseltici Akuma/Madara Sharingan Kan Soyunun Vitrini! EN İYİ Akuma? | Shindo Life - ROBLOX

27 ilgili soru bulundu

Madara'yı kim öldürdü?

Madara yenildi Siyah Zetsu Naruto Shippuden'in 458. bölümünde. Madara, mağlup Obito'yu feda ederek ve Black Zetsu'ya Obito'nun vücudunun kontrolünü ele geçirmesini ve Samsara of Heavenly Life Technique'i gerçekleştirmesini emrederek kendini tamamen diriltir.

Shindo hayatındaki en iyi soyu nedir?

İşte Shindo Life'da oynamanız gereken en iyi Bloodlines.

  • Sengoku.
  • Shindai-Akuma.
  • Arahaki-Jokei.
  • Tengoku.
  • Yükseltici-Akuma.
  • Bankalar-Akuma.
  • Satori-Akuma.
  • Rengoku.

Shindo hayatında Bankai ruhu ne kadar nadirdir?

Bankai-Akuma, Shindo Life'daki yedi karaktere özgü Akuma Kan Soyundan biridir, diğer altısı Shiver-Akuma, Satori-Akuma, Raion-Akuma, Riser-Akuma, Shindai-Akuma ve Sarachia-Akuma'dır. Sınırlı süreli bir Eye Bloodline'dır. 1/90 nadir .

Shindo hayatında Riser Akuma ne kadar nadirdir?

Bu bir Eye Bloodline'dır. 1/140 nadirlik .

Naruto'nun zayıf yönü ne?

2 Naruto Uzumaki'nin Sorunu O Olmasıdır çok dik kafalı & Dokuz Kuyruklu Çakraya Güvenir. Naruto'nun genjutsuda yetenek eksikliği var ve serinin ilk bölümlerinde bir süreliğine ninjutsu'su diğerlerine kıyasla eksik. Ancak bunların hiçbiri sahip olduğu en büyük sorun değil - onun gerçek zayıflığı dik kafalı olmaktır.

10 kuyruğu kim yendi?

Müttefik Shinobi Kuvvetleri On-Kuyrukların yanışını izlerken, Naruto Kuyruklu Canavarları ondan çıkarmak istiyor, sasuke On Tails'i tamamen yok etme niyetini ortaya koyuyor. Ancak canavar, ölümden kaçmak için vücudunun yanan kısmını keser.

Tobi'yi kim öldürdü?

Artık kendisine Madara diyen Tobi, yüz yüze geldi. Kadın Nagato'nun cesedini nereye sakladığını öğrenmek için. Konan neredeyse Tobi'yi öldürüyordu, ama onu boğazından yakaladı ve bir genjutsu altına yerleştirilirken öldürdü.

Naruto'nun ilk öpücüğü kimdi?

İlk gerçek Öpücüğü onunlaydı hinata ve şimdiye kadar bu onun da ilk Öpücüğüydü.

Ryuto Uzumaki'nin ebeveynleri kimdir?

Oğlu Dördüncü Hokage ve Kushina Uzumaki , Naruto'nun doğum gününde gizemli maskeli bir adam köye saldırdıktan sonra Dokuz Kuyruklu Şeytan Tilki, Kurama'nın jinchūriki'si yapıldı. Ryuto ayrıca karanlık çakrayı adaçayı modu olarak kullanabilen bir 'Kara Bilge'dir.

En zayıf Naruto karakteri kimdir?

Neden Iruka Umino Naruto'nun en zayıf karakteridir.

En güçlü Uchiha kim?

1 EN GÜÇLÜ: Sasuke Uchiha

Kuşkusuz, tüm zamanların en güçlü Uchiha'sı olan Sasuke, Itachi Uchiha'nın ölümünden sonra Mangekyo Sharingan'ı kazandı. Gözleri ona Amaterasu ve Alev Kontrolü'nün gücünü verdi. Bununla birlikte Sasuke, Full-body Susanoo'yu kullanma yeteneğini de kazandı ve bu onu son derece güçlü yaptı.

Natsumi Uzumaki öldü mü?

Talihsiz bir çarpıp kaçma kazasında öldü alkol satın almadan önce.

En güçlü kadın Uchiha kimdi?

Michida Uchiha En Güçlü Kadın Uchiha olarak tanınan En Güçlü Kunoichi'lerden biridir. Michida, Kardeşi Öldüğünde Sharinganını Uyandırdı, Kalbi Çöktü Ve Michida Onun İntikamını Almak İstiyor.