Parseller neden bu kadar uzun sürüyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Angus Schaefer II
Puan: 4.3/5(52 oy)

Hava koşulları veya trafik – Tatiller veya yoğun kar yağışı gibi yoğun dönemlerde, paketin varış noktasına ulaşmasının daha uzun sürmesi o kadar nadir değildir. ... Paket çok büyük/ağır – Paketler kargo şirketinin deposunda ölçülebilir.

Paketlerin teslim edilmesi neden bu kadar uzun sürüyor?

ABD Posta Servisi, tüm bu gecikmelerin iki ana nedeni olduğunu söyledi. Bir, pandemi sırasında daha fazla insan çok daha fazla paket gönderiyor . İkincisi, herhangi bir günde binlerce posta işçisinin karantinaya alınmasıyla ilgili personel sorunları var.

Paketlerim neden 2021'de bu kadar uzun sürüyor?

ABD Posta Servisi, tüm bu gecikmelerin iki ana nedeni olduğunu söyledi; ilk, pandemi sırasında daha fazla insan çok daha fazla şey gönderiyor ; ve ikincisi, karantinaya alınan birçok posta işçisinin personel sorunu. ... Brickner, 'Bu, postaneyle ilgili genel bir sorun ve ele alınması gerekiyor,' dedi.

USPS neden bu kadar yavaş?

USPS'nin sahip olduğu zayıf teslimat performansıyla mücadele etti Geçen yıl, koronavirüs pandemisi nedeniyle paketlerde ve personel sorunlarında büyük bir artışla karşı karşıya kaldı. Perşembe günü, Temmuz ayına kadar birinci sınıf postaların %89'unu zamanında teslim ettiğini, bu da yüzde 1,5 puanlık bir artış olduğunu söyledi.

Paketler neden USPS'yi geciktiriyor?

Paketinizin taşıma sırasında gecikmesinin nedeni birkaç farklı şey olabilir. En yaygın sorunlardan biri basitçe şudur: paketiniz son USPS sevkiyat veya tasnif deposunda olması gerektiği gibi taranmadı .

Paketlerin Gelmesi Neden Bu Kadar Uzun Sürüyor? | NBC10 Philadelphia

28 ilgili soru bulundu

USPS kaç gün geride kaldı?

Şu anda, USPS paketleri için standart teslimat süresi yaklaşık 2-3 gün , ancak yayın, yeni planın 2-5 gün arasında ortalama teslimat süreleri yaratacağını bildirdi.

USPS ne kadar geç teslim edecek?

Paketler USPS Tarafından Ne Zaman Teslim Edilir? USPS için normal çalışma saatleri sabah 9'dan akşam 5'e kadar , Pazartesiden cumartesiye. Teslimatlar aşağıdaki gibi beklenmedik durumlarda gecikebilir: Şiddetli hava.

USPS paketinizi kaybederse ne olur?

Eksik bir USPS paketini bildirebilirsiniz USPS talep sitesinde bir talepte bulunarak . Bir USPS paketinin göndericisi veya alıcısı bir talepte bulunabilir, ancak orijinal satın alma makbuzunun mevcut olması gerekir. Paket sigortalı olduğu sürece kaybolan veya nihai varış noktasına hiç teslim edilmeyen postalar için geri ödeme alabilirsiniz.

Bir paket teslim edilmezse kim sorumlu?

Genel bir kural olarak, aksini gösteren herhangi bir kanıt görmüyorsanız, satıcı veya gönderici sorumludur . Bir paket teslim edildi olarak işaretlenmişse ve siz onu görmediyseniz, bundan satıcı sorumludur. Bunun istisnası, bir paketin teslim edildi olarak işaretlenmeden önce gerçekten kaybolmasıdır.


Kayıp paketlerden USPS sorumlu mu?

USPS'nin sizin için yapacağı tek şey Eksik Posta Aramasıdır . Hasarlı veya eksik içerik. Bazen teslimatınız gelir, ancak içindekiler eksik veya hasarlıdır. Burada bahsettiğimiz tam olarak bu olmasa da, bir sonraki adımınız bir iddiadır.

Paketim hiç teslim edilmediyse ne yapabilirim?

Yerel USPS postanenize başvurun . USPS yardım hattıyla değil, YEREL postanenizle iletişime geçtiğinizden emin olun. Yerel postaneniz daha hızlı ve daha iyi hizmet sunabilecektir. Paketi kimin teslim ettiğini sorun ve o günün teslimatının ayrıntılarını isteyin.

USPS gerçekten akşam 8'de mi teslimat yapıyor?

USPS Her Gün Posta ve Paketleri Ne Kadar Geç Teslim Ediyor? Doğrudan Amerika Birleşik Devletleri Posta Servisi'nden alınan bilgilere göre, USPS yetkilileri tarafından taşınan postalar için standart teslimat süresi Her sabah 8 AM - her akşam 5 PM .

USPS 22:00'den sonra teslimat yapıyor mu?

USPS tweet atarak yanıt verdi teslimat akşam 10'a kadar geç olabilir . ... Görünüşe göre USPS müşteriye, normal mektup taşıyıcısı o gün için rotasını tamamlamasına rağmen paketinin Cuma günü teslim edilebileceğini açıklamaya çalışıyordu. Ancak, saat 22'de bir paket ve/veya normal posta almak yine de kabul edilemez.


USPS akşam 6'da mı teslimat yapıyor?

USPS ne kadar geç teslim eder? Posta taşıyıcılarının rotalarını saat 18.00'e kadar bitirmeleri gerekiyor. Ancak, genellikle rotalarını bitirene kadar işte kalırlar. Yılın yoğun zamanlarında bu, akşam saatlerine kadar çalışmak anlamına gelebilir.

Postam ne zaman teslim edilecek?

Teslimat süreleri söz konusu olduğunda, genellikle postanızın herhangi bir yere teslim edilmesini bekleyebilirsiniz. sabah 7 ile akşam 8 arası (yerel saat) posta taşıyıcıları rotalarında değilse.

USPS gecikirse ne olur?

Bu en pahalı hizmettir… ancak paketiniz USPS'nin size verdiği süreden daha geç ulaşırsa, posta ücreti için tam bir geri ödeme almaya hak kazanacaksınız . Bununla birlikte, diğer USPS hizmetlerinden hiçbiri geç teslimat için para iade garantisi sunmuyor. Etiketinizde 2 Günde Teslimat yazsa bile önemli değil.

USPS paketimi gerçek zamanlı olarak takip edebilir miyim?

Parsel Monitörlü , tüm USPS paketlerinizi gerçek zamanlı güncellemelerle takip edebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan takip numaranız! USPS, uygun fiyatlarla yerel ve uluslararası kurye hizmetleri sunmaktadır.


Teslimat için dışarı bugün alacağım anlamına mı geliyor?

Teslimat için dışarı demek satın aldığınız paket, kapınıza bırakacak olan kamyonun üzerindedir. . Paketin size doğru yola çıktığını ve bugün veya en geç yarın elinizde olması gerektiğini söylemenin başka bir yoludur.

USPS 17:00'den sonra mı teslimat yapıyor?

USPS Tipik Olarak Yerel Saatle 17:00'den Sonra Teslimi Durdurur . USPS'nin teknik olarak 17:00'de teslimatı durdurması gerektiği gerçeği size sürpriz olarak gelebilir. Birçok Amerikalı, postalarını akşamın ilerleyen saatlerine kadar alır. Yerel mektup taşıyıcım bile bazen postaları akşam 6'dan çok sonra bırakıyor.

USPS geceleri teslimat yapıyor mu?

USPS Geceleri Teslim Ediyor mu? USPS, mektup ve paketler için teslimat süresinin Pazartesiden Cumartesiye 08:00-17:00 olduğunu belirtir. Sonuç olarak, USPS, herhangi bir gece teslimatını garanti etmez.

Yanlışlıkla evinize teslim edilen paketleri saklayabilir misiniz?

Mal. ... Tedarikçi malları geri alma süresi içinde teslim almazsa, onları onsuz tut onlar için bir şey ödemek zorunda. Ancak, şu durumlarda talep edilmeyen malları elinizde tutamazsınız: malların size gönderilmemesi gerektiğini biliyorsanız – örneğin, koli üzerinde başka bir isim ve adres varsa.


Yanlışlıkla bana gönderilen bir şeyi saklayabilir miyim?

Ücretsiz bir hediye olarak saklamak için yasal hakkınız var Federal Ticaret Komisyonu'na (FTC) göre. Satıcıların da sipariş edilmemiş ürünler için ödeme talep etmelerine izin verilmiyor ve FTC, tüketicilerin satıcıya yanlış teslim edilen malları söyleme zorunluluğunun bile olmadığını söylüyor.

Başkasının paketini saklamak yasa dışı mı?

Firmaların size gönderdiği, ancak aslında sipariş vermediğiniz ürünlere ' talep edilmemiş mallar '. Onları saklama hakkınız var. Onları şirkete geri gönderme veya onlar için ödeme yapma zorunluluğunuz yoktur. Bir şirket ödeme talep ederse, bu bir suçtur.

Başkasının paketini açmak yasa dışı mı?

Evet. Size yönelik olmayan postaları açmak veya yok etmek federal bir suçtur. Yasa, size gönderilmeyen postaları 'yok edemez, gizleyemez, açamaz veya zimmetine geçiremez' diye belirtir. Bir başkasının postasını kasıtlı olarak açar veya yok ederseniz, yazışmaların engellenmesi , ki bu bir suçtur.

USPS ne kadar güvenilir?

USPS'nin sahip olduğu güvenilir ve kullanımı kolay olduğu için itibar . Piyasadaki en tutarlı nakliye şirketlerinden biridir ve sevk edilen en büyük perakende paket hacmine sahiptir. İster kırılgan bir paket ister hafif bir kitap gönderiyor olun, USPS, beklenen zaman diliminde hedefine ulaştıracaktır.