parksville bc'nin hastanesi var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Emmanuelle Reichert
Puan: 5/5(1 oy)

Parksville Şehri - Hastaneler ve Sağlık Merkezi.

Qualicum Beach'te hastane var mı?

Hastane . Nanaimo Genel Hastanesi Qualicum Plajı'na 25 dakika uzaklıktadır ve eksiksiz bir tıbbi hizmet yelpazesi sunar. Hastane, Nanaimo bölgesine 263 akut bakım yatağı sağlıyor.

Nanaimo General Hospital'ın kaç yatağı var?

Nanaimo Bölge Genel Hastanesi (NRGH), tamamen modern bir bölgesel sevk hastanesidir. 409 yatak tesis. Hizmetler ameliyat, doğum, pediatri, yoğun bakım, rehabilitasyon, psikiyatri ve uzun süreli bakımı içerir.

Nanaimo'da kaç yoğun bakım yatağı var?

Akım 10 yataklı 1970 yılında inşa edilen ICU, alanı ve işlevselliği açısından eskidir. Ekim 2017'de Island Health'den resmi bir talep alındığında, Sağlık Bakanlığı, sakinlerin gelişmiş bakım sağlayacak bir tesise erişimini sağlamak için planlama, onay ve şimdi inşaat ile ilerledi.

Nanaimo Bölge Hastanesi kaç yaşında?

1925 ve 1942 yılları arasında inşa edildi Nanaimo Hastanesi, özellikle kiliseler ve kamu binaları için 1880'lerin sonlarından 1900'lerin başlarına kadar Kuzey Amerika'da en yaygın stillerden biri olan Klasik Dönem Revival stilinin çok iyi bir örneğidir.

Parksville BC'ye Taşınmanız İçin En Önemli 5 Neden

22 ilgili soru bulundu

Parksville BC'da ortalama ev fiyatı nedir?

Parksville'de medyan istenen fiyat 229.900$ 3 ay önce 274.900$ olan medyana oldukça yakın. Parksville, British Columbia, Ağustos ayındaki tüm ev listelerini derlerken ortalama ev fiyatı 229.900 $ 'dır.

Parksville ne için bilinir?

Parksville Şehri, bol miktarda doğal güzelliğe ve sıcak misafirperverliğe sahiptir ve dünyaca ünlüdür. geniş gelgit kum düzlükleri ve güneşte ısıtılmış tuzlu su . Parksville plajı yakın zamanda Better Homes & Gardens dergisi tarafından Kuzey Amerika'nın en iyi altı plajından biri seçildi.

Nanaimo BC yaşamak için güvenli bir yer mi?

Nanaimo, Maclean's dergisinde Vancouver Adası şehirleri arasında üçüncü sırada yer alıyor yaşamak için en tehlikeli yer sıralamalar. Ulusal haber dergisinin 10.000 veya daha fazla nüfusa sahip 229 topluluk sıralamasında, Nanaimo Şehri 112 suç şiddeti endeksi ile Kanada'da 37. sırada yer alıyor.

Nanaimo'nun kötü yönleri nelerdir?

Nanaimo'daki En Tehlikeli Mahalleler, M.Ö.

  • Nob Tepesi. Nüfus 1,101. %40...
  • Rosehill. Nüfus 501, %34 ...
  • Güney Yakası. Nüfus 2.860. %34...
  • Garner Hilal. Nüfus 686, 29 % ...
  • Valley Oak Estates. Nüfus 225. % 25 ...
  • Çeyrek yol. Nüfus 979, 22 % ...
  • Hastane Alanı. Nüfus 11.847. %22...
  • Üniversite Bölgesi. Nüfus 2,331. %21


Nanaimo ne kadar kar alır?

Nanaimo'da tüm yıl boyunca 11 gün boyunca kar yağar ve birikir. 687 mm'ye (27.05') kadar kar .

Parksville ziyaret etmeye değer mi?

Parksville, yerel halk için tercih edilen aile yeridir. Plaj çok daha sessiz ve çocuk dostu (çocuklarınız daha büyük, bu yüzden bu sizin için daha az endişe verici olabilir). Ama aynı zamanda daha turistik . Yine de vahşi yaşamı izleme fırsatları var, ancak orman/vahşi alanlara ulaşmak için biraz sürmeniz gerekiyor.

Parksville adını nasıl aldı?

İlk olarak Englishman's River olarak bilinen Parksville'in adı değiştirildi. öncü bir ikametgahtan sonra, Francis Parks . 1886'da Nanaimo ve Alberni arasındaki yol (bkz. PORT ALBERNI) tamamlandığında önemli bir posta arabası durağı oldu.

Bugün Parksville'de yapılacak ne var?

Parksville, BC'de 14 En Popüler Gezi ve Yapılacak Şey

  • Rahtrevor Plajı İl Parkı. ...
  • Coombs Old Country Market'teki Keçileri görün. ...
  • Morningstar Çiftliği'ndeki Little Qualicum Cheeseworks'ü ziyaret edin. ...
  • Top Bridge Bölge Parkı'nı keşfedin. ...
  • Parksville Halk Parkı. ...
  • Beachfest Kum Heykel Yarışması. ...
  • Kuş Gözlemciliğin Keyfini Çıkarın. ...
  • Golfe Git.


Parksville pahalı mı?

Parksville Şehri'nde, tipik bir müstakil ev, bir önceki yıl 488.000 dolardan 2020'de ortalama yüzde üç artarak 505.000 dolara çıktı. Parksville'de değerlendirilen en pahalı evlerden ikisi, 3.544.000 $ ve 3.287.000 $ sırasıyla Soriel Yolu ve Gaetjen Caddesi'nde yer almaktadır.

Victoria ve Parksville arasında görülecek ne var?

Facebook hayranlarımızdan Victoria ve Campbell River arasında en çok duracakları yerleri sorduk ve işte en iyi beş seçtikleri:

  1. Qualicum Plajı.
  2. Coombs. Coombs Country Market'in çatısında bir keçi. ...
  3. Parksville. Parksville'deki Rahtrevor Plajı. ...
  4. Fanny Körfezi. Fanny Körfezi rıhtımı. ...
  5. Nanaimo. Nanaimo'daki Pipers Lagünü. ...

Qualicum Plajı görülmeye değer mi?

Nanaimo Feribot Terminali'ne sadece kısa bir sürüş mesafesinde bulunan Parskville ve Qualicum Plajı, keşfedilmeye değer iki yerdir. Sadece her birinin sahip olduğu değil dağların ve eski büyüme yağmur ormanlarının muhteşem manzarası , aynı zamanda yemek meraklıları için de harika bir aktivite karışımı.

Parksville, Tofino'ya yakın mı?

Evet, Parksville ile arasındaki sürüş mesafesi Tofino 172 km'dir. ... Tofino'da 30'dan fazla otel mevcuttur.


Hangisi daha iyi Nanaimo veya Victoria?

kesinlikle Victoria . Nanaimo, motorcu çeteleri ve kaba ticareti ile tanınır. İmajlarını temizlemeye çalışıyorlar, ama şehir merkezi hâlâ biraz yıpranmış durumda. Victoria'da kalırsanız, hemen hemen her yere yürüyebilir ve birkaç blok içinde çeşitli turistik yerlere gidebilirsiniz.

Nanaimo bu kış kar yağacak mı?

Kış normalden daha soğuk olacak, yağışlar normalin üzerinde olacak ve genel olarak normalin altında kar yağışı .

Nanaimo'nun yaşamak için en iyi bölgesi neresidir?

RE/MAX Brokers tarafından yapılan bir anket, Nanaimo'da yaşamak için en iyi yerlerin Aşağı Lantzville, Kuzey Nanaimo ve Kalkış Körfezi yeşil alanlara ve parklara erişim, yürünebilirlik, perakende satış ve restoranlar ve ulaşım/toplu taşıma kolaylığı açısından ilk üç mahalle olarak sıralanıyor.

Kuzey Nanaimo yaşamak için güvenli bir yer mi?

Kuzey Nanaimo

Onun şehrin güvenli bir parçası ve muhtemelen Nanaimo'nun en temizi. Bu bölge Nanaimo emlak piyasasında bir itici güç olduğundan, yeni şehir evleri ve bir ve iki katlı evler sunan birkaç yeni gelişmenin devam ettiğini fark edeceksiniz.