Gnar parçalamak mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Floyd Spencer
Puan: 4.8/5(36 oy)

Gnar'ı parçala - uzak kayağa git demenin daha havalı ve inanılmaz derecede daha anlamlı yolu. Kayağa gidiyorsanız, en sevdiğiniz yoğurt aroması muhtemelen sadedir. Gnar'ı parçalarsanız, nasıl iyi vakit geçireceğinizi bilirsiniz. Bu ifade, aynı zamanda, pervasız bir terk ile agresif bir şekilde azalan korkutucu veya üfleyici çizgilere de atıfta bulunabilir.

Gnar'ın parçalanması ne anlama geliyor?

GNAR'I PARÇALAMAK: Gnarly (zor) arazide kayak yapmak . Genellikle bakımlı bir koşu değil, belki taşra ya da mogullar. Her zamankinden daha zor.

Neden snowboardda parçala diyorlar?

Parçala. Snowboard argosunda, parçalamak kullanılan bir terimdir. zorlu veya zorlu arazide tüm potansiyelinizle snowboard yapmak . Gnarly, değil mi?

Sörfte Gnar nedir?

SÖRFTE İYİ OLUN VE GNAR'I PARÇALAYIN

Gnar, gnarly'nin kısaltmasıdır ve parçalamak, mükemmel olmak veya iyi yapmak anlamına gelir .

Parçalama kayak nedir?

parçala - Beceri ve tutkuyla kayak veya snowboard yapmak , bazen hıza atıfta bulunarak, bazen de geride kalan karlı döküntülere atıfta bulunarak. Gnar'ı parçala - Özellikle zorlu arazi ve koşullarda olağanüstü hız, yetenek veya coşkuyla kayak veya snowboard yapmak. Ayrıca bkz. parçalamak ve budaklı.

Shred the Gnar ne anlama geliyor?

34 ilgili soru bulundu

Bakımlı kar ne denir?

Kar temizleme, bir traktör, kar arabası, pist tırtıl, kamyon veya kar arabası çekme özel ekipmanı ile eğlence amaçlı kullanımlar için karı manipüle etme işlemidir. ... Kar üzerinde ortaya çıkan desen olarak bilinir kadife , ve yaygın olarak üzerinde kayak veya binmek için iyi bir yüzey olarak kabul edilir.

Neden buna tavşan eğimi diyorlar?

tavşan tepesi

gibi birçok teori mevcuttur. tepenin küçük doğası bir tavşan kasabasına benziyor ya da kayakçıların tavşan görünümlü doğasına atıfta bulunduğu (kayaklar uzun ayaklardır) ve çocuklar ya da acemi kayakçıların daha yaşlı, daha deneyimli tavşanlara kıyasla tavşan oldukları.

Gnar ne anlama geliyor?

Gnar, gnar'ı parçala ifadesinde kullanılan kelimedir. bu slogan oyuncuların moralini yükseltmek için kullanılır. Gnar'ın kısaltması Gaffney'in Radness Sayısal Değerlendirmesi ve şehir sözlüğünde verilen tanıma göre gnar kelimesi, gnarly kelimesinin kısa hali olarak tanımlanabilir.

Gnar'nin tanımı nedir?

fiil ( nesne olmadan kullanılır ), boğumlu, boğumlu. hırlamak; hırlamak.


Bazı sörf terimleri nelerdir?

Sörfçü gibi konuşmak mı? Bilmeniz gereken 40 sörf terimi ve deyimi

  • Silip yoketmek. Bir dalgayı sürerken tahtanızdan düşme eylemi. ...
  • Uzun bacaklı. Bir legrope veya kiralama. ...
  • Cep. Dalganın kıvrılmaya veya badanaya en yakın alanı. ...
  • İtici. ...
  • Aşçı. ...
  • Azaltmak. ...
  • Punt/Havadan. ...
  • Karada/Açık Denizde.

Kaykayda parçalamak ne anlama geliyor?

SHRED'in anlamı nedir? Parçalama, aksiyon sporları dünyasında şu şekilde tanımlanabilir: Olağanüstü yetenek, stil, hız veya coşkuyla sürüş . Parçalamanın kaykaydan üstün olduğuna inanıyoruz.

dağı parçalamak ne demek?

5 Yerel Kayakçı ve Snowboardcu Parçalamanın Ne Demek Olduğunu Paylaşıyor. ... Artık snowboard yarışmalarını değerlendirmenin yanı sıra mümkün olduğunca sık dağa çıkıyor. Ona göre parçalamak en iyi arkadaşlarınla ​​bir araya gelmek ve ormanda kaybolmak , diyor.

Snowboardcular birbirlerine ne der?

Binmek/Gezmek - Yokuşlardan aşağı inmek. Shreddin' the Gnar— Arazide sürmenin kısaltması. Steez—Bu sadece stil anlamına gelir. Crunchy—Bu, soğuk anlamına gelir.


Parçalamaktan kastınız nedir?

1 : belgeleri kesmek veya parçalara ayırmak için . 2: duyuları yıkmak, talihsiz tanıkları parçalayan 2 keskin avukat— Charles Krauthammer. 3 arkaik: kesmek. geçişsiz fiil. : parçalara ayrılmak veya parçalara ayrılmak.

Pow argo ne işe yarar?

İngilizcede pow'ın anlamı

'Pow!' diye bağırdığımda bunun anlamı seni vurdum ve ölü gibi davranmalısın.

Argoda kayak yapmak ne anlama geliyor?

' Çocukların Mirasını Harcamak ' Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram ve TikTok'ta SKI için en yaygın tanımdır. KAYAK. Tanım: Çocukların Mirasını Harcama.

Gnar hırlama anlamına mı geliyor?

Sıklık: hırlamak ; hırlamak. Hırlamak veya hırlamak için. ...


Gnar hangi hayvandır?

Gnar tarih öncesi bir yordle , en azından 10.000 yıldan daha eski, karada büyük medeniyetlerin olmadığı bir zamana kadar uzanıyor. Kış uykusundan ve Gerçek Buz'a kapatıldığından dolayı binlerce yıl hayatta kalmayı başardı.

Gnar'ın türü nedir?

dır-dir heyecan verici bir yordle Şakacı tuhaflıkları bir anda küçük bir çocuğun öfkesine dönüşebilir ve onu yıkıma meyilli devasa bir canavara dönüştürebilir. Binlerce yıldır Gerçek Buz'da donmuş olan meraklı yaratık özgür kaldı ve şimdi egzotik ve harika olarak gördüğü değişmiş bir dünyaya atlıyor.

Gnar nereden geldi?

Sörfçüler 1960'larda kullanmaya başladı , tehlikeli dalgaları anlatan. Oradan, diğer sporlara yayıldı, kaykay, kayak ve snowboard'da kullanılan gnar ve gnar'ı parçala terimlerini ortaya çıkardı ve zorlu arazilerde, dalgalarda veya özelliklerde iyi performans gösterme eylemini tanımlamak için kullanıldı.

Gnar bir kedi mi?

Gnar bir heyecanlı yordle Şakacı tuhaflıkları bir anda küçük bir çocuğun öfkesine dönüşebilir ve onu yıkıma meyilli devasa bir canavara dönüştürebilir. Binlerce yıldır Gerçek Buz'da donmuş olan meraklı yaratık özgür kaldı ve şimdi egzotik ve harika olarak gördüğü değişmiş bir dünyaya atlıyor.


Gnar noktaları nedir?

G.N.A.R. puanlar bir durumun sunduğu rahatsızlık ve onu fethetmeye yönelik tutumunuza göre verilir . Bu formülü takip ederek, büyük bir uçurum havasını ezmek size 500 puan kazandırabilir - ancak ciğerlerinizin tepesine 's--t'yi sökmek üzere olduğunuzu bağırdıktan sonra aynı çizgiyi çıplak olarak kayak yapmak!

Kayakçılar neden Bluebird der?

Belirli bir sıra olmadan, şöyle devam eder: Bluebird günü - bu ifade genellikle heyecanlı kayakçılar ve snowboardcular sabah perdeleri açtıklarında ilk iş , ve genellikle kar yağışlı bir geceden sonra bulutsuz, mavi bir gökyüzü gününü belirtir.

Argoda Snowbunny ne anlama geliyor?

Bir kar tavşanı kayak yapmaktan hoşlanan çekici bir kadın … veya siyah bir adamdan hoşlanan veya onunla ilişkisi olan beyaz bir kadın.

Tavşan eğimi egzersizi nedir?

Bu bir tam yeni başlayanlar için egzersiz programı . Egzersizle ilgili daha önce deneyim gerekmez. Takip etmesi kolay bir hızda düşük etkili egzersizlerden oluşur. ... Günlük egzersiz çok faydalıdır ve programı bitirdikten çok sonra zindelikteki ilerlemenizi ilerletmek için güçlü bir temel oluşturacaktır.