otobüs ne demek?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Juanita Grant Sr.
Puan: 4.8/5(23 oy)

Temelde sıkı ve iyi dans etmek anlamına gelir, gitmek Veya başka birçok anlama gelebilir. Kelimenin tam anlamıyla, bir kadının poposuna veya vajinasına atıfta bulunarak onu büstü veya büstü açık anlamına gelir. Ama argo.

Buss cinsel olarak ne anlama geliyor?

Longman Çağdaş İngilizce Sözlüğü'nden /bʌs/ fiil [geçişli] Amerikan İngilizcesi birini cinsellik yerine arkadaşça öpmek modası geçmiş politikacılar bebekleri gezdiriyor→ Fiil tablosuna bakınKöken otobüsü (1500-1600) Muhtemelen bastan öpücüğe ((1500-1600)), Fransız baiserinden.

argoda Buss ne anlama geliyor?

eğer otobüs biri, sen onları öp . [US] Onu yanağından öptü.

Buss şarkıda ne anlama geliyor?

Songfacts: Erica Banks, bu striptiz kulübü marşı TikTok'ta viral bir trendin konusu olduktan sonra patlak veren Teksaslı bir rapçi. Şarkı kulüpte eğlenmekle ilgili. 'Buss it' terimi, dans etmek, genellikle twerk yapmak, sınırsız bir şekilde .

Onu alt etmek ne anlama geliyor?

Yaygın bir ifade, Buss it down veya bastırmak . Genellikle bir kişi başka bir kişinin dans etmesini istediğinde söylenir. Bazen twerk'e atıfta bulunur, ancak herhangi bir dans hareketine atıfta bulunabilir.

Erica Banks 'Buss It' Resmi Sözleri ve Anlamı | Doğrulandı

39 ilgili soru bulundu

Buss up ne demek

(otobüs yukarı) Tanım: sona ermek; bozuldu; hasarlı .

Otobüs TikTok ne anlama geliyor?

Otobüs Meydan Okuyor TikTok'ta viral olan bir trend. Zorluk, katılımcıların iki video kaydetmesini içerir: biri normal kıyafetler (genellikle eşofman) içindeyken diğeri ise giyinik oldukları yer. Katılımcılar, normal kıyafetler içinde Nelly's Hot In Herre örneğine dans ederek başlarlar.

Bussin kötü bir kelime mi?

otobüs bir bulamaç kelime, efendisi tarafından kamçıyla tehdit edildiğinde baskı altında ne kadar kolay çatlayabildiği için Busty adlı genç bir köle çocuğundan türetilmiştir, köle ustaları, bir köle baskı altında hızlı bir şekilde çatladığında iş yaptıklarını söylerlerdi.

Argoda büst ne anlama geliyor?

orgazm olmak . büstü (kişinin) göt/top/popo Kaba Argo.

Bussin trendini kim başlattı?

Trend bir kişi tarafından başlatıldı. TikTok kullanıcısı Janelle Rohner'ı aradı , ve işte bu konuda bilmeniz gereken her şey.

Argoda sızlanmak ne anlama geliyor?

alçak, genellikle nazal, şikayet eden bir ağlama veya ses çıkarmak , huzursuzluk, hoşnutsuzluk, huysuzluk vb. olarak: Yavrular açlıktan sızlanıyordu. huysuz, kendine acıyan bir şekilde sızlanmak veya şikayet etmek: Her zaman sorunları hakkında mızmızlanır.

Argoda küfür ne anlama gelir?

küfür kullanmak; küfür; yemin etmek .

Devamlılık anlamı nedir?

: kibir ve aşağılamadan kaynaklanan sert dil veya muamele ayrıca : böyle bir dil veya muamelenin bir örneği.

Bir testi kırmak ne anlama geliyor?

Bir isim olarak, şu anlama geliyor küçük çaplı bir uyuşturucu satıcısı gibi bir şey veya az miktarda uyuşturucu satma eylemi. Aynı zamanda, küçük çaplı bir uyuşturucu satıcısının faaliyetlerine katılmak anlamına gelen bir fiil olarak da kullanılabilir (örneğin, Gucci 'Çok iyiyim' dediğinde).

Bir kız için göğüs ne anlama gelir?

bir kadının göğüsleri özellikle bedenlerinden bahsederken onun büstü olarak adlandırılabilir. Büstün iki memeyi birlikte ifade ettiğini unutmayın.

Neden büstü denir?

büstü (n. 1)

1727'den itibaren 'insan vücudunun belden yukarısı' olarak. Anlam ' göğüs, bir kadının vücudunun göğüs hizasındaki ölçümü 1884'e kadar . patlama varyantı (n.), 1764, Amerikan İngilizcesi. -r- kaybı için, eşeği (n. 2) karşılaştırın.

YEET ne anlama gelmektedir?

evet: bir coşku, onay, zafer, zevk, sevinç ünlemi , vb.

sus ne anlama geliyor

onun bir şüpheli veya şüpheli kısaltma . Argoda, şüpheli veya gölgeli bir anlamı vardır.

kap yok nedir

Kapak yok demek şu anlama geliyor yalan söylemiyorsun , ya da birinin kapattığını söylüyorsanız, yalan söylediğini söylüyorsunuz. ... Swag demenin başka bir yolu. Birisi iyi bir damlaya sahip olduğunda, insanlar kıyafetinizi gösteren bir damla kontrolü yaptırarak onları heyecanlandıracaktır. Örnek: Hey dostum, ciddi bir damlan var.

sheesh TikTok nedir?

İnsanların daha önce şeyh dediğini duydunuz - Merriam Webster'a göre, kelime 1900'lerden beri hayal kırıklığı, sıkıntı veya sürpriz ifade etmek için kullanılıyor - ancak TikTok'ta şeyh övünmekten, sinmeye, heyecana kadar her şeyi ifade eder.

Bussin mesajlaşmada ne anlama geliyor?

Bussin, TikTok'ta sık sık ortaya çıkan bir kelimedir ve şu anlama gelir: bir şeyin gerçekten iyi olduğunu .

patronluk taslamak ne demek?

Çaba ve kararlılıkla hedeflerine ulaşmak için çabalamak ; çok çalışmaya başlamak için.

Hawaii dilinde lolo nedir?

LOLO (lō-lō) Hawaii dilinde bir kelime anlamı aptal, aptal veya çılgın . Ne dediğini duydun mu? Bu adam lolo.