o'reilly iadesi ne kadar sürer?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Fausto Runte
Puan: 4.9/5(1 oy)

Çekirdek alındığında, asıl ödeme yönteminize çekirdek fiyatın geri ödenmesini bekleyebilirsiniz. 3 ila 5 iş günü içinde .

O Reilly'nin parayı iade etmesi ne kadar sürer?

Şirket size orijinal ödeme yöntemine geri ödeme yapacaktır. üç ila beş iş günü içinde .

Oreillys'in parayı banka kartına iade etmesi ne kadar sürer?

Alabilir 60 güne kadar Hesabınızın iade edilen mallardan puan kesintilerini yansıtması için. İade edilen bir satın alma işleminden kazanılan puanlar için bir ödül verilirse, bu, hesabınızda eksi puan bakiyesi oluşmasına neden olabilir.

O'Reilly para iadesi yapıyor mu?

Ürününüz ise kusurlu ve garanti kapsamındaysa, herhangi bir O' Reilly Auto Parts, değiştirme, onarım veya para iadesi için mağaza. Garanti hizmetinden yararlanabilmeniz için orijinal satış fişine sahip olmanız GEREKİR.

O'Reilly parçalarının sahibi kim?

Greg Johnson - CEO , Eş Başkan - O'Reilly Auto Parts | LinkedIn.

EBay'de iade ve geri ödeme durumunu kontrol etme

20 ilgili soru bulundu

En büyük otomobil parçaları perakendecisi kimdir?

otomatik bölge 50 eyalette 5.914 lokasyona sahip en büyük otomobil parçaları zinciridir. Bunu Napa Auto Parts (5.59K) ve O'Reilly Auto Parts (5.27K) izledi.

Walmart, Advance Auto Parts satın alıyor mu?

Walmart ile 2019 ortaklığını duyurdu Gelişmiş Otomatik Walmart.com'da özel bir otomobil parçaları mağazası oluşturmak için parçalar. ... Girişim, çevrimiçi olarak ve ülke çapındaki 2.500 Walmart Oto Bakım Merkezinde lastikler, yağlama ve akü hizmetleri de dahil olmak üzere yaygın otomobil parçaları ve aksesuarları satacak.

Bir yakıt pompasını iade edebilir misin?

Herhangi bir nedenle yeni yakıt pompanız, faturanızda yazılı olan garanti süresi içinde arızalanırsa, lütfen satın alındığı mağazaya iade edin veya herhangi bir mağazada makbuzunuz varsa ve sizin için ücretsiz olarak değiştirilecektir. ... Çekme ve ilgili masraflar garanti kapsamında değildir.

O Reilly'nin rotorları dönüyor mu?

O'Reilly Otomobil Parçaları teklifleri rotor tornalama hizmetleri - rotor yenileme olarak da bilinir - birçok lokasyonunda. ... Ancak O'Reilly mağazaları, yedek rotorlar, fren kampanaları, fren balataları ve frenlerinizin bakımını ve onarımını kendiniz yapmak için gereken diğer parçaları satmaktadır.

Bujileri iade edebilir misiniz?

Tüm parçalar, orijinal olarak alınan durumda iade edilmelidir . Açılmış, mühürlenmemiş, takılı/kurulu veya herhangi bir şekilde 'kullanılmış' parçalar, geçerli bir garanti sorunu olmadıkça iade edilemez. Tüm iadeler incelemeye tabidir.

Bankamatik kartı alışverişinde nakit para iadesi alabilir miyim?

Kart Operatörleri, bir banka kartı işlemini iade etme yetkisine sahiptir. . ... Banka kartı iadeleri için OLB veya kart terminaline ihtiyacınız yoktur. Bir istisna, kart terminalinde PIN Bypass kullanılarak işlenen banka kartı ödemeleridir. Bu ödemeler kredi kartı ödemesi olarak kaydedildiği için banka kartına iade edilir.

O Reilly's'e bir araba aküsünü iade edebilir misin?

Etrafta oturan eski kurşun asitli otomotiv pilleriniz varsa, onları geri dönüşüm için bir O'Reilly Auto Parts mağazasına götürün ve bizden satın alınmamış olsalar bile, her biri için size 10$'lık bir hediye kartı* vereceğiz.

Oreillys iade politikası nedir?

YENİ olarak iade edilen tüm ürünler orijinal ambalajında ​​olmalıdır , ürünle birlikte verilen tüm orijinal malzemeler de dahil olmak üzere açılmamış ve sökülmemiş. Tüm iadeler orijinal satın alma makbuzu ile birlikte sunulmalıdır. İstisna yok. Garanti kapsamında iade edilen ürünler, kendi takdirimize bağlı olarak değiştirilebilir veya iade edilebilir.

Geri ödemelerin banka kartında görünmesi ne kadar sürer?

Banka kartı geri ödemesinin işlenmesi birkaç gün sürer. Aslında, zaman çerçevesi genellikle 7-10 iş günü arasında . En iyi senaryoda, bankanıza bağlı olarak 3 gün kadar sürebilir. Satın alma işleminizin neden hemen gerçekleştiğini merak ediyor olabilirsiniz, ancak geri ödeme daha uzun mu sürüyor?

AutoZone pilimi değiştirir mi?

sunuyoruz ücretsiz test ve şarj böylece pilinizin gerçekten değiştirilmesi gerektiğinden emin olabilirsiniz. Yenisine ihtiyacınız varsa, aracınız ve sürüş alışkanlıklarınız için doğru aküyü bulmanıza yardımcı olacağız.

AutoZone, Amazon fiyatlarıyla eşleşiyor mu?

AutoZone Fiyatı Amazon ile Eşleşiyor mu? Hayır , AutoZone çevrimiçi perakendecinin fiyatlarıyla hiç eşleşmiyor.

Rotorları yeniden kaplamak veya değiştirmek daha mı ucuz?

Maliyet: Bazen rotoru değiştirmek, rotoru yeniden kaplamaktan daha ucuzdur. . Pazar sonrası fren rotorlarını oldukça düşük bir fiyata alabilirsiniz; bu da, kendinizi yenilemek için zaman harcamaktan veya rotorlarınızı yenilemesi için başka birini işe alıp ödeme yapmaktan daha uygun maliyetli hale getirir.

Rotorlarımı çevirmeli miyim yoksa değiştirmeli miyim?

Tipik rotorlarınızın her fren değişiminde dönmesini istiyorsunuz . Bu, enkazdan uzak durmalarını ve bükülmemelerini sağlar. Düzenli fren aşınması ve sıcak noktalar genellikle rotorlarınızın bükülmesine neden olabilir ve döndürülmeleri, değiştirilmeden önce mümkün olduğunca uzun süre dayanmalarını sağlar.

Balataları değiştirmeden rotorları çevirebilir misiniz?

Sorunun hızlı ve kolay cevabı 'Numara .' Ancak bu cevap, pedlerin değiştirilme nedeni ile ilgilidir. Disk fren sistemi düzgün çalışıyorsa ve balatalar aşınma nedeniyle değiştiriliyorsa, rotorları döndürmekten vazgeçebilirsiniz.

Garanti yakıt pompasını kapsıyor mu?

Genel bir kural olarak, yakıt pompanız uzatılmış garantiniz kapsamında olmalıdır , ağır işçilik süresi ve zorluk nedeniyle 1.000 dolara kadar onarım yapılabileceği düşünüldüğünde bu iyi. ... Üretici garantisi varsa, yakıt pompanızın da yakıt sisteminizin bir parçası olarak kapsanması gerekir.

Bir yakıt pompasının garantisi nedir?

Tüm yakıt pompası montajı ile birlikte gelir bir yıl garanti (bir iddia).

Bir araba aküsü için geri ödeme alabilir misiniz?

Piller kullanılmadığı ve orijinal ambalajı veya faturası olduğu sürece, geri ödeme alabileceksiniz. . Araç aküleri için, kullanılmamış bir aküyü iade etmek isterseniz aynı kural geçerlidir. Piliniz arızalıysa ve garantiniz devam ediyorsa pili ücretsiz olarak değiştirebileceksiniz.

Walmart otomobil parçaları satmayı bırakacak mı?

Her gün araçlardan kaynaklanan binlerce ölümü engellemeyi amaçlayan cesur bir hareketle, Walmart otomobil parçaları satışını durdurma kararı aldı , kaynaklar Salı doğruladı.

Advance Auto Parts ve AutoZone aynı şey mi?

Bu Memphis merkezli AutoZone Inc. (NYSE: AZO) için büyük bir haber. işlem yapacak İlerlemek Auto Parts, AutoZone'u geçerek Kuzey Amerika'daki en büyük otomotiv satış sonrası parça sağlayıcısı. ... AutoZone'un 5.210 mağazası, 72.000 çalışanı ve yıllık 9.25 milyar dolarlık geliri var.