Orakçılar, hırsızlar denizi karakolları nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rubie Gleichner
Puan: 4.5/5(40 oy)

Maskeli Yabancı'nın Sea of ​​Thieves'deki konumu, The Reaper's Hideout adasındadır. Bu bir I12'de haritanın ortasında daha önce keşfedilmemiş ada . Bazı oyuncular bunu Merrick'in gemi enkazının bulunabileceği ada olarak hatırlayabilir.

Antik kuledeki Reapers nerede?

The Reaper's Hideout'taki Tapınak, Alevin Hizmetkarı'nın önündedir. Kalyon'un Mezar Karakolu Mabedi, yukarıdaki Silah Ustası Dükkanı'nın yanında. Kadim Spire Karakolu Mabedi Dock'un hemen yanındaki Spire'a giden yolun altında .

Reapers elçileri görebilir mi?

Ayrıca, diğer Emissary'lerin Reaper'ları ve onların Emissary Grade'lerini harita tablolarında (Reaper's Mark bayrağını uçurmak gibi) görebildiklerini bilmekte fayda var. Azrail seni göremez , ancak herhangi bir korsan her lobide kaç tane Elçi gemisi olduğunu görebilir.

Reaper'ın saklandığı yerde bir şey satabilir misin?

Azrail Kemikleri Hazine Eşyaları sadece The Reaper's Hideout'taki The Servant of the Flame'e satılabilir. Altın ve Reaper's Bones İtibarı için. Reaper's Bones'un Sea of ​​Thieves'deki diğer Ticaret Şirketlerini zayıflatmak için her türlü Hazine Eşyasını kabul etmesine rağmen, yine de en çok kendi Hazinelerine değer verdiklerini unutmayın.

Korsan efsanesi için Reapers kullanabilir misin?

Bir oyuncu Reaper's Bones ile 50. sıraya ulaştığında , Korsan Efsanesi statüsüne sayılır.

REAPER'IN SAKLANMA KONUMU - Hırsızlar Denizi, Verme Festivali

23 ilgili soru bulundu

Hırsızlar Denizi'nde mütevazı bir hediye ile ne yaparsınız?

Mütevazı Hediyeler olabilir The Reaper's Hideout'ta Doubloons karşılığında The Servant of the Flame'e satıldı ve Reaper's Bones İtibarı ve Elçi Değeri (eğer bir Reaper's Bones Elçisi olarak yelken açıyorsa).

Nasıl korsan efsanesi olunur?

Korsan Efsanesi olmak için oyuncular gerekir hepsinde maksimum itibar seviyesine ulaşmak için oyunun ticaret şirketlerinden üçü. Oyundayken 'Menü' düğmesine basılarak erişilebilir, Gold Hoarders, Order of Souls ve Merchant Alliance ile itibar 50. seviyeye ulaşmalıdır.

Hırsızlar Denizi'nde hediyeler ne kadara satılıyor?

Maskeli Yabancı'yı bulmak için ışıkların olduğu adanın güneydoğu tarafına gidin. Almak için yabancıya Mütevazı Hediyeler ve Cömert Hediyeler sat Hediye başına 5 ve 10 doblon . Sınırlı süreli övgüleri takip ediyorsanız, hediyeleri başka bir mürettebata satmaları için de verebilirsiniz.

Hırsızlar denizinde evcil hayvanlara hediye verebilir misiniz?

onlara hediye edebilirsin eski paralar böylece bir evcil hayvan satın alabilirler. Bunu xbox/Microsoft mağazasında yapabilirsiniz.

Nasıl hızlı bir korsan efsanesi olunur?

Sea of ​​Thieves'de Korsan Efsanesi olmak için ihtiyacınız olacak SOT macera modunda beş ittifak şirketinin herhangi üçünde 50. seviyeye ulaşmak . Sea of ​​Thieves'de hızlı bir şekilde seviye atlamanın en iyi yolunu keşfettik. … bu süreç biraz sıkıcıdır, ancak artırılmış deneyimle çok daha hızlı seviye atlarsınız.

Reaper'ın sandığını da kime satacağım?

Reaper's Chests satılabilir The Reaper's'daki Alevin Hizmetkarı Doubloons ve Reaper's Bones İtibarı ve Emissary Value için saklanma yeri (eğer bir Reaper's Bones Elçisi olarak yelken açıyorsa).

Reapers hırsızları ne satın alır?

The Reaper's Bones herhangi bir Yolculuk sunmuyor ve şirkete en iyi şekilde nasıl katkıda bulunacağını bulmayı Oyuncu Korsanları Mürettebatına bırakıyor. Oyuncular, satın alabilecekleri Reaper's Bones Temsilci Bayrağını uçurarak Reaper's Bones'u temsil edebilirler. Alevin Hizmetçisi The Reaper's Hideout'ta.

Bir korsan efsanesi olduğunuzda ne olur?

Korsan Efsanesi statüsüne ulaşmak, oyuncuların Sea of ​​Thieves orijinal üç şirkette 50. seviyeye ulaşmasını gerektirir: Gold Hoarders, Order of Souls ve Merchant Alliance. ... Sea of ​​Thieves korsan efsanesi olmak özel kıyafetlere, gemi dekorasyonlarına erişim sağlayacak ve Korsan Efsanesi Sığınağı'nı açacak .

Korsan efsanesini vurmak ne kadar sürer?

Sadece Moonlitius ve Disable_Chicken adlı iki korsanı aldı. 22 saatin altında Korsan Efsaneleri olmak için gereken üç ticaret şirketinde (Gold Hoarders, Order of Souls ve Merchant Alliance) 50. seviyeye ulaşmak için sürekli oyun.

Pirate Legend 2021'i almak için hangi seviyede olmanız gerekiyor?

Sea of ​​Thieves'deki Bir Korsan Efsanesi, Athena'nın Fortune ticaret şirketine erişmek için işe koyulmuş ve eziyet etmiş kişidir. Korsan Efsanesi statüsüne ulaşmak için temel gereksinim, seviye 50 üç ticaret şirketinde ve bunlarla ilgili övgüleri satın alın.

Tek başına nasıl bir korsan efsanesi olunur?

Doblonlarınızı kaydedin ve ihtiyacınız olan son seviyeleri satın alın. Her fraksiyonda 50'ye ulaştığınızda, her birine gitmeniz ve 50. seviye yolculukları satın al korsan efsanesinin kilidini açmak için.

Hırsızlar denizindeki en iyi evcil hayvan hangisidir?

Oyuncular kabul etti kediler muhtemelen en şirinleridir. Bir dürbünle bakıldığında ayağa kalkacak ve oyunculara miyavlayacaklar. Ancak diğer oyuncular, savaş sırasında en sinir bozucu olduklarını söylediler. Ancak o korsan kafasını oyuna sokmak için kediler en iyi seçenek olabilir.

Hırsızlar denizinde bedava evcil hayvan alabilir misin?

Ücretsiz Evcil Hayvanlar Nasıl Gidilir? Ücretsiz bir evcil hayvan almak istiyorsanız, şu anda bunu yapmanın tek yolu ihtimalleri yenmek ve öldürmek için eski bir iskelet bulmak . O zaman bile, tüylü bir arkadaşa tek başına yetecek kadar düşeceğinin garantisi yoktur, ancak alternatif, yapmaya istekli olmayabileceğiniz gerçek para ödemektir.

Hırsızlar denizinde birden fazla evcil hayvanınız olabilir mi?

Evet yapabilirsin . Evcil hayvanlarınız geminin etrafında koşacak ve her birinizi adalarda takip edecek. Bir sürü evcil hayvanı bir noktada toplamak, müzik çalmak ve dans etmelerini izlemek eğlencelidir. Birden fazla evcil hayvanınız olsa bile, aynı anda yalnızca bir evcil hayvanınız olabilir.