Opticontacts sigorta yaptırıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Chris Mueller
Puan: 4.1/5(59 oy)

Süre doğrudan sigorta şirketinizle çalışmıyoruz, satın alma işleminizin ayrıntılı bir sigorta makbuzunu bizimle birlikte sağlayabiliriz . Gözlükler reçeteli lensler içeriyorsa, bu durum faturada belirtilecektir. Kredi kartıyla ödeyin ve geri ödeme için makbuzu sigorta şirketinize gönderin.

OptiContacts yasal bir web sitesi midir?

OptiContacts, 66.838 yorumdan 4,7 yıldızlı bir tüketici derecelendirmesine sahiptir. çoğu müşteri genellikle satın alımlarından memnun . OptiContacts'tan memnun olan tüketiciler en çok işlem ücreti, ücretsiz kargo ve müşteri hizmetlerinden bahsediyor. OptiContacts, Kontakt Lens siteleri arasında 6. sırada yer alıyor.

Sigortam gözlüklerimi kapsıyor mu?

Gözlüklerinizin maliyetinin en azından bir kısmı genellikle görme sigortanız tarafından karşılanacaktır - ancak ne kadarı planınıza bağlıdır. Plan avantajlarınız hakkında tüm ayrıntılar için sigorta sağlayıcınıza danışın. Gözlükler her zaman tamamen görme sigortası kapsamındadır .

Sigortasız gözlük ne kadar tutar?

Sigortasız gözlüklerin ortalama maliyeti 242 dolar , VSP istatistiklerine göre. Bu sadece çerçeveler için. Temel, tek lensler için 113 dolar. Bu, görme sigortanız yoksa, tam bir gözlük için toplamın ortalama 351 $ 'a mal olacağı anlamına gelir.

Gözlük için ne kadar ödemeliyim?

Gözlüklerin maliyeti her yerde değişebilir standart bir çift için 8 ila 600 dolar arasında - ve isim markaları için binlerce kişiye tırmanabilir. Yeni gözlüklerin ortalama fiyatı yaklaşık 195 dolar. Onlar için ödeme yapmanıza yardımcı olacak sigortanız yoksa, en iyi fiyat için alışveriş yapabilirsiniz.

Almanya'da Sigorta ; Sorumluluk ve Ev Sigortası

18 ilgili soru bulundu

OD sol veya sağ göz mü?

Aslında, reçetenizde fark edeceğiniz ilk şey, Rx etiketli sütundaki iki Latince terimin kısaltmalarıdır. Oculus dexter (OD) sağ göz anlamına gelir , oculus uğursuz ise sol göz anlamına gelir. Optometristiniz bu terimleri her bir gözün reçetesini not etmek için kullanır.

OptiContacts'ın sahibi kimdir?

VANCOUVER — Hardy Capital, Kanadalı bir yatırım şirketi , markaları OptiContacts.com ve ContactsExpress.ca'yı içeren LD Vision Group'u satın aldı. Anlaşmanın mali şartları açıklanmadı. LD Vision Group'un markaları, 1,1 milyondan fazla müşteriye 2,7 milyon sipariş teslim etti.

1800 kişiye güvenebilir miyim?

1-800 Kişiler bir akredite şirket ile Daha İyi İş Bürosu (BBB). Müşteri hizmetlerine olan bağlılıklarına göre BBB'den A+ derecesine sahiptirler. BBB sitesinde, 1-800 Kişi'nin yanıtladığı yaklaşık 30 müşteri şikayeti var.

1800 kişi doktorunuzu arıyor mu?

Yasaya göre, gönderdiğimiz kişilerin doğru olduğundan emin olmak için reçetenizi doğrulamamız gerekiyor. gözünüzle iletişime geçebiliriz doktorun ama onlardan haber almak bir iş günü kadar sürebilir. ... Zor durumda kalırsanız, bağlantılarınız olmadan asla kalmamanız için bir sonraki iş günü teslimatı da sunuyoruz.

Kişilerin süresi doluyor mu?

Zamanla kontakt lenslerin sızdırmazlığı etkinliğini kaybedebilir ve bozulabilir, bu da solüsyonun ve içindeki lenslerin kirlenmesine neden olabilir. ... Bu nedenle, paketlenmiş tüm kontakt lenslerin basılı bir son kullanma tarihi olacaktır. Genellikle, son kullanma tarihi ambalaj tarihinden itibaren ~ 4 yıldır .

İletişimin maliyeti nedir?

Kontakt lenslerin maliyeti değişebilir, ancak miyop iseniz, yıllık kontak tedarikinin ortalama maliyeti, 200 ile 300 dolar arasında . Kişilerinizi yıl boyunca değiştirmeniz gerekiyorsa, her kutu için yaklaşık 20 ila 30 ABD Doları tutarında bir maliyetle toplamda yaklaşık 10 kutu satın almayı planlayın.

0.75 göz reçetesi kötü mü?

Her iki tür için de sıfıra ne kadar yakınsanız vizyonunuz o kadar iyi olur. Örneğin, -0.75 ve -1.25 ölçümlerinin her ikisi de hafif miyop olarak nitelendirilse de, küresel hatası -0.75 olan kişi teknik olarak gözlüksüz 20/20 görüşe daha yakın .

Eksi 1.25 görme kötü mü?

1.25 göz reçetesi fena değil . Nispeten hafif olarak kabul edilir ve bazı insanlar bunun için reçeteli gözlüklere ihtiyaç duymazlar.

Reçeteye göre vizyonumu nasıl bilebilirim?

Reçetede listelenen sayılar, öngörülen odaklama gücüne atıfta bulunur. Ölçü birimine diyoptri denir. Pozitif bir sayı ('+' işaretiyle gösterilir), ileri görüşlülüğü veya hipermetropi gösterir. Negatif bir sayı ('-' işaretiyle gösterilir) miyopluk veya miyopi.

Eksi 1.50 görme kötü mü?

Bu reçete sol göz içindir ve -1.50, miyopluğunuzun 1 ve 1/2 diyoptride ölçüldüğü anlamına gelir. kabul edilir hafif bir yakın görüşlülük .

1.75 gözlük için ne anlama geliyor?

-1.75 gözlük reçetesi esasen şunu ifade eder: daha uzaktaki bazı nesneleri görmek için biraz daha fazla güce ihtiyacınız var . Spesifik olarak, araba kullanırken televizyon izlemek veya nesneleri veya uzaktaki insanları izlemek gibi şeylerden bahsediyoruz.

2.75 görme kötü mü?

-2.75 gibi bir eksi numaranız varsa, dar görüşlüsün ve uzaktaki nesnelere odaklanmayı daha zor buluyor. Artı bir sayı uzağı göremediğini gösterir, bu nedenle yakındaki nesneler daha bulanık görünür veya yakın görüş gözleri daha fazla yorar.

1.00 göz reçetesi kötü mü?

Sayılar

Genel olarak, sıfırdan ne kadar uzaklaşırsanız (sayı pozitif veya negatif), görüşünüz o kadar kötüleşir ve görme düzeltme ihtiyacı o kadar artar. Yani +1.00 ve -1.00 oldukça mütevazı; görme yeteneğin çok kötü değil , çünkü sadece 1 diyoptri düzeltmeye ihtiyacınız var.

Astigmat 0.75 Kötü mü?

Çoğu insan 0,5 ila 0,75 D arasında hafif bir reçeteye sahiptir. Günlük yaşamlarında bunu gerçekten fark etmeyebilirler. 'den fazla bir ölçüme sahip insanlar. 75 D, net görebilmek için görüşlerini düzeltmek için kontaklara veya gözlüklere ihtiyaç duyabilir.

En düşük göz reçetesi nedir?

En düşük güç genellikle 1.00 diyoptri . Gözlüklerin gücü şu faktörlerle artar. 25 (1.50, 1.75, 2.00). En güçlü camlar 4.00 diyoptridir.

İletişim neden bu kadar pahalı?

Astigmat, gözünüzle korneayı etkileyen bir sorundur. ... Günümüzde kontakt markalar astigmatı barındırıyor. Tek kullanımlık ve renkli lensler gibi farklı çeşitleri mevcuttur. Bu kontakt lensler, astigmatizmayı düzeltmeyenlerden daha pahalı .

Günlük veya aylık bağlantılar daha mı ucuz?

Aylık Maliyet

Günlük kontakların maliyeti, aylık lenslerden önemli ölçüde farklı olabilir. Günde en az bir çift kullanıyorsanız günlük kontakt lensler daha pahalı olabilir. Bu arada, aylıklarla, kontaklarınızı temizlemek ve saklamak için kontakt lens çözümleri ve kılıfları satın almanız gerekir.

Kontak takmayı hangi yaşta bırakmalısınız?

Kontakt lens takmayı bırakmanız gereken bir yaş yoktur. , 80+ lensli hastalarımız var! Lensleri takıp tekrar çıkaracak kadar hünerli olduğun sürece kontakt lens kullanmaman için hiçbir sebep yok.

Renkli temaslar acıtıyor mu?

Bazı durumlarda, dekoratif kontaklar görüşünüzü bozabilir ve hatta körlüğe neden olabilir . Paketin ne söylediğine rağmen, reçetesiz renkli kontakt lensler tek beden değildir. Uygun olmayan lensler, gözün kornea adı verilen dış tabakasını kazıyabilir. Bu kornea aşınmasına ve yara izine neden olabilir.

İlk kez kontakları ne kadar süre takmalısınız?

Kontakt lens kullanımının ilk gününde, bunları uzun süre takmaya çalışın. yaklaşık sekiz saat veya gözlerinize uyum sağlama şansı vermek için doktorunuzun önerdiği kadar. Bu süreyi, gözlerinizin kontakt lenslere iyi uyum sağladığından ve herhangi bir rahatsızlık veya tahriş meydana gelmediğinden emin olmak için kullanın.