Olava zayıf nerede bulunur?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Lucius Lowe Jr.
Puan: 4.6/5(35 oy)

Olava the Feeble, Whiterun'da yaşayan bir Elder Nord falcısıdır. Gündüzleri genellikle evinin dışında bankta otururken görülür. Onun evi bulunur arkaBreezehome Breezehome Breezehome (şimdiki değeri) Whiterun şehri içinde satın alınabilir bir ev . Jarl of Whiterun'ın Vekilharcı Proventus Avenicci'den (veya oyuncu Stormcloaks'ın tarafını tutar ve Battle for Whiterun görevini tamamlarsa Brill'den) 5.000 karşılığında satın alınabilir. Thane of Whiterun unvanını kazandıktan sonra. https://skyrim.fandom.com› wiki › Breezehome

Breezehome - Skyrim Wiki

.

Olava'yı evinden nasıl çıkarırsın?

Makaleden taşındıDüzenle

  1. Bir geçici çözüm, onun size saldırmasını ve onu dışarı çıkarmasını sağlamak, ardından silahınızı kınına sokarak teslim olmak olacaktır.
  2. Başka bir geçici çözüm, evine girip çıkmak, oyununuzu kaydetmek ve menüye çıkmak (veya hangi konsolu kullanıyorsanız kullanın) ve kaydetmeyi yüklemek olacaktır.

Olava zayıf ne yapar?

Olava the Feeble, Whiterun's Plains Bölgesi'ndeki Breezehome'un arkasındaki evinde yaşayan yaşlı bir vatandaş ve bir kahindir. Karanlık bir sırrı var ve size çok özel bir okuma sağlayacak, seni eski bir suikastçıya işaret ediyor .

Gaius Maro'yu öldürmenin bonus ödülü nedir?

Onu öldürmek ödülle sonuçlanmaz ve bonus verilmeyecek . 360 Gaius Maro, konuşmaya kulak misafiri olmasına rağmen hiç hareket etmeyebilir. Bonus istenmiyorsa, onu Dragon Bridge'de öldürmeniz yeterlidir.

Anton Virane'nin vücudunu nasıl saklarsınız?

Bonus hedefi: vücudunu sürükleyin bir saklanma yeri - belki saman ve fıçılarla çevrili karanlık bir köşeye. Vücudunu sürüklemek için hareket ederken düğmeyi basılı tutun. Bunu yapmak seni Festus'tan gizlilik ve yıkım büyüsünü artıran bir yüzükle ödüllendirecek.

Skyrim İzlenecek Yol: Ep. 99 Zayıf Olava'nın Hizmetlerini Kullanma

32 ilgili soru bulundu

Gianna'ya jarrin kökü vereyim mi?

Seç Jarrin Kökü Astrid'in görevin en başında sana verdiği. Jarrin Kökü, onu yiyen herkesi anında öldürebilen çok güçlü bir zehirdir. Gianna'ya kökü verdikten sonra yemeği hazırlayacak ve imparatora sunacak.

Jarrin kökü eklemezseniz ne olur?

Jarrin Kökü eklediyseniz, İmparator yakında oldukça belirsiz bir ölümle ölecek . Eğer zehri eklemediyseniz, İmparator ve misafirleri, siz onu öldürene kadar çorbalarını höpürdetmeye devam edecekler ki bu, sadece 1 sağlık puanına sahip olduğu için yeterince kolay.

Şehirde Gaius Maro'yu öldürmeye değer mi?

Gaius Maro'yu öldürmek. Yalnız olacağı için onu yolda kolayca öldürebilirsin, ama sonra Gaius'u bir şehirde öldürmenin önemli bonusunu kaybedersin, bu yüzden tavsiye edilmez .

Shadowmere'ı tutabilecek misin?

Shadowmere önemli değil ve Oblivion'daki muadilinin aksine ölebilir. Ancak 10 gün sonra öldüğü yerde yeniden doğar. Shadowmere bir nehirde veya gölde ölürse, Dark Brotherhood Sanctuary yakınlarındaki siyah havuzda 10 gün sonra yeniden doğar.


Olava zayıf kim?

Zayıf Olava bir Elder Nord falcısı Whiterun'da yaşayan. Gündüzleri genellikle evinin dışında bankta otururken görülür. Evi Breezehome'un arkasında yer almaktadır.

Katılmadan Dark Brotherhood zırhı alabilir misin?

Alternatif olarak, Dark Brotherhood'a katılmadan da elde edilebilir. görev sırasında Astrid'i öldürmek 'Bunun Gibi Arkadaşlarla...' veya 'Destroy the Dark Brotherhood!' sırasında çeşitli Dark Brotherhood üyelerinin cesetlerinden kaporta olmadan da olsa yağmalandı.

Cicero'yu canlı tutarsanız ne olur?

Şafak Yıldızı Tapınağında yankesicilik yapıp daha yüksek dereceli teçhizat elde edebileceğiniz için, onu öldürmek gerçekten kazançlı değil. Eğer sen Dark Brotherhood için görev serisini tamamladınız ve Cicerio o noktada hala hayattaysa, gerçekten de bir Takipçi olacak.

Olavas jetonunu nasıl alabilirim?

Olava'nın Simgesi, The Elder Scrolls V: Skyrim'de bir görev eşyasıdır ve Dark Brotherhood görevi 'Güvenliği Aşmak'ı tamamladıktan sonra Gabriella tarafından Dragonborn .' Dragonborn, jetonu almak için bir şehirde Gaius Maro'yu öldürerek görevi tamamen tamamlamalıdır.


Dark Brotherhood sonsuza kadar ne kadar sürer?

Hayır asla bitmez . Bu parlak bir arayış. Az miktarda altın almak için haritanın bir tarafına gitmeniz, ardından rastgele oluşturulmuş ve isimsiz bir NPC'yi (yani 'güzel barbar') öldürmek için haritanın diğer tarafına gitmeniz söylenecek.

Hag'ın sonu nerede?

Hag's End, eski bir İskandinav mezarıdır. Yalnızlığın batısında ve Markarth'ın kuzeydoğusunda dağların tepesinde . Derinorman Redoubt'tan ve içerideki Yeminli kampın kuzeydoğusundaki merdivenlerden yukarı ulaşılır. İçeride cadılar ve bir Hagraven var.

Gaius Maro'ya ne ekerim?

Yeni birincil hedef: Suçlayıcı Mektubu Yerleştirin Gaius Maro'nun vücudunda. Gaius Maro'yu nasıl ve nerede öldürdüğünüzden bağımsız olarak, cesedine yaklaşmalı ve onunla etkileşime girmelisiniz. Envanterinizi açın, Kitaplar bölümünü seçin ve suçlayıcı mektup adlı bir pozisyonu işaretleyin (yukarıdaki ekran).

Ödüllü Skyrim'imden nasıl kurtulurum?

Bir ödülden kurtulmanın üç ana yolu vardır: ödüyor, hapis cezasına çarptırılıyor ve bundan kurtulmak için Thaneship'inizi kullanın. Ayrıca, herhangi bir tanığı öldürmeyi veya bir Hırsızlar Loncası üyesiyseniz, çıkış yolunuza rüşvet vermeyi deneyebilirsiniz.


Gaius Maro neden bana saldırıyor?

saldırıyorlar çünkü onların hizbi sana düşman oldu , ve bu bir RelationshipRank olarak kayıtlarınıza eklenir, bu nedenle modları kaldırmak hiçbir fark yaratmaz ve hiçbir temizleme işlemi onu kaldırmaz.

Hayatın en büyük yanılsaması nedir?

siyah kapılar

Şafak Yıldızı'ndaki Kara Kapı, 'Hayatın en büyük yanılsaması nedir?' sorusunun doğru cevabı şudur: ' masumiyet kardeşim .' 'Delilik Tedavisi' görevi sırasında öğrenildi.

Arnbjorn Skyrim'de nerede?

Arnbjorn'un ölümcül şekilde yaralandığını göreceksiniz. Dawnstar Sanctuary'nin dışında . Astrid'e geri dönmesi için ikna etmek çok da zor değil. Kapıyı doğru cevaplamak ve içeri girmek için 'Masumiyet, Kardeşim'i seçin.

Astrid'i Skyrim'de kurtarabilir misin?

Hayır. onu kurtaramazsın ; ne yaparsanız yapın, Astrid Death Incarnate görevi sırasında ölür. Gerçekten istiyorsanız ve PC'de oynuyorsanız, onu ( RefID 0001BDE8 ) moveto veya placeatme yoluyla bir yere yerleştirmek için konsol komutlarını kullanabilirsiniz.


Jarrin kökü yerseniz ne olur?

Kökünü yersen, 200-600 puanlık zehir hasarı alır . Alchemy'de 100 beceri seviyesi, Alchemist perk'in beş seviyesinin tümü ve Poisoner perk ile Jarrin Root ile yapılan bir Poison of Damage Health, 3000 hasar büyüklüğüne sahip olacak.