Oktan nerflendi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Clifton Corwin
Puan: 4.6/5(30 oy)

Oyuna gelen en büyük nerflerden biri, üçüncü şahısların sıklığını potansiyel olarak etkileyebilecek olan Octane içindir. Octane, önümüzdeki yamada kitinde iki büyük değişiklik alacak. Haydi bu merakla beklenen Apex Legends Octane nerfinin detaylarına geçelim.

Octane nerfleniyor mu?

Apex'in yaklaşmakta olan Evolution yaması Octane ve L-STAR'ı nerf, buff Rampart. Respawn, sadece musluk çekişini kaldırmaktan çok daha fazlasını yapıyor. ... Respawn ayrıca can yenilemesini 1.5'ten saniyede bir HP'ye düşürecek.

Oktan 10. sezonda nerf mi aldı?

oktan Launch Pad bir nerf daha aldı Apex Legends'ın Sezon 10 Evolution Collection Etkinliğinde, ancak Olympus rotasyon hilesinin hala geçerli olmasını sağlamak için bir yöntem bulundu. ... Apex Legends'ın 1. Sezonunda tanıtılan Respawn Entertainment'ın nişancı hayranları o zamandan beri onun yanında kaldı.

Sezon 9'u nerf mi ettiler?

Yeniden Doğma Eğlence Oktanı hafif bir nerf alacak 9. Sezon, geliştiriciler Octane'ın uyarma taktiğini sinirlendirmeyi planladıklarını doğruladığından beri bu tartışmalı bir konuydu, ancak buna karşı koymak için küçük bir güçlendirme de verdiler.

Oktan bir buff aldı mı?

Apex Legends'ta Respawn'ın duyurmadığı Gizli Oktan güçlendirmesi doğrulandı. Apex Legends oyuncuları, Octane'ın can yenilemesine yönelik uzun süredir tahmin edilen güçlendirmenin gerçek olduğunu ve bildirilenden biraz daha hızlı çalıştığını sonunda kanıtladı. ... Respawn Entertainment Octane, Apex Legends'a eklendi 2019 yılının Mart ayına kadar .

Octane & Revenant NERFED Apex Legends Sezon 10 Evrim Etkinliği Öncesi ve Sonrası

37 ilgili soru bulundu

Oktanın yüzü var mı?

Daha önce Apex Legends oynadıysanız ve Octane ile karşılaştıysanız, enerjik gözüpek giyenleri bilirsiniz. yüzünü tamamen kaplayan yeşil ve siyah bir maske . ... Bazılarına göre, yüz hatlarındaki ince kusurlara yer vermesi onu daha inandırıcı ve gerçekçi bir karakter haline getirdi.

Oktan, Sezon 8'de buff alacak mı?

oktan tutkunu

8. Sezon için Respawn Entertainment oluşturdu Launch Pad Remastered , burada eski süper atlamadan daha iyi tanımlanmış yeni başlatma seçenekleri eklediler. Ayakta dururken atlama pedine vurmak, oyuncuları yüksek bir yay boyunca fırlatır (eski süper atlamanın hızı ve yörüngesi).

Bloodhound nerflendi mi?

Revenant, Apex'in yaklaşan Genesis yamasında, Bloodhound ve Octane nerfed'de çeşitli değişikliklerden geçiyor. Koleksiyon etkinliği 29 Haziran'da başlıyor. ... Bloodhound ve Octane ayrıca onlara karşı oynamayı daha az sinir bozucu hale getirmek için biraz sinirlenir , Lifeline'ın hitbox'ı biraz artırılacak.

Ufuk bir buff alacak mı?

Respawn/EA Horizon, bir küçük meraklı , onu metaya geri getirmek için. Horizon için Respawn, Yerçekimi Kaldırma özelliğini kullanırken hareket hızı nerfini geri döndürdü - ancak tam olarak nerf öncesi durumuna değil.


Bangalore sinirlendi mi?

Respawn bunu doğruladı Bangalore'a yanlışlıkla nerf ve Kaos Teorisi güncellemesindeki Caustic, düştüğünde Apex Legends Sezon 9'da düzeltilecektir. ... Respawn, sorunları çözmek için hızlı davrandı ve şunları açıkladı: Optimizasyonu göz önünde bulundurarak yaptığımız temel VFX'te bir değişiklik oldu.

Oktan hangi Nerfleri aldı?

Evolution Collection Collection etkinliğinin yayınlanmasının ardından, yama notları Octane'nin aşağıdaki nerfleri alacağını gösterdi:

  • Octane'nin stim rejenerasyon hızı 1.5'ten 1.0 hp/sn'ye düşürüldü.
  • Azaltılmış atlama pedi yatay mesafesi %10 – 15

Oktan neden Nerf aldı?

Birçoğunuzun bildiği gibi, Octane'nin uyarısı 9. sezonda sinirlenecek. çünkü geliştiriciler, seçme oranının çok yüksek olduğunu düşündü.

Nerf 10. sezon oktanı nedir?

Oktan: Sıçrayan ve uyaran sinirler

yani, yatay Jump Pad sıçramalarından aldığı mesafe geri çevriliyor . Bu arada, Stims'ten aldığı yenilenme, Adrenalin Junkie'yi uzak tutmak için azaltılıyor. Atlama pedinin yatay mesafesi %10 - %15 oranında azaltıldı.


Oktan 9. sezon hala iyi mi?

Oktan, dövüşlere girip çıkmak için hala harika , ancak şimdi oyuncuların stimülasyon maliyetini, Octane'nin de B-tier'de olduğu geçen sezona göre biraz daha fazla tartması gerekiyor.

Sezon 9'da oktan iyi mi?

Ynt: (Sezon 9) Oktan Nerf Geri Bildirimi

Oktan şu anda gerçekten güçlü . Ya atlama rampası için bir sinire ihtiyacı var ya da ona gerçekten karşı koyabilecek yeni bir karakter güçlendirmesi/eklemesi gerekiyor. Nihai olarak çok hızlı şarj oluyor ve yüksek yerlere NEREDEYSE SESSİZCE seyahat etme yeteneği çok iyi.

Octane'nin STIM'inde ne var?

Octane's Stim aslında Stim'in sulandırılmış bir versiyonu Titanfall 1/2'den, pilotların sağlık yenilenmesini hızlandırmak ve hızlarını saçma bir dereceye kadar güçlendirmek için kullanacakları bir tür savaş ilacı içeren bir yetenek. Ancak bunun hem pilotlar hem de normal homurdanmalar/askerler üzerinde yozlaştırıcı bir etkisi oldu.

Apex'te en çok oynanan karakter kim?

Oktan şu anda Apex Legends'taki en yüksek seçim oranıdır.


Wattson buff alacak mı?

Wattson: Güçlendirme ve Sinir

Hala alacak Sezon 10'da buff , ancak bunu daha sonra işleri dengede tutmak için bir tutku takip edecek. Canlı denge tasarımcısı John Larson'a göre, tutkusu onu oynamayı daha eğlenceli hale getirmeye odaklanırken, nerf muhtemelen hitbox'ında olacak.

Wattson buff aldı mı?

Yeniden doğma düzeltmeleri tesadüfi Wattson tutkunu, ona Apex Legends Arenas'ta destek veriyor. Respawn, Apex Legends Season 10 Emergence yamasının yanlışlıkla Wattson'a Arenas modunda büyük bir destek vermesinden sonra bir düzeltme yayınladı.

Bloodhound tarama için yardım alıyor mu?

Bloodhound dereceli nerf

Sıralamada Bloodhound'a kadar en önemli değişiklik asist olarak sayılan taramalarını kaldırmak . ... Crypto'nun drone taramasının aktif doğası, Bloodhound'daki pasif seçenekten oldukça farklıdır.

Bloodhound ne zaman parlatıldı?

o buff geldi 4. sezon yaması Beast of the Hunt aktifken Legend'i düşüren her oyuncu, süresine beş saniye daha ekler.


Apex Legends'ta nerf nedir?

Nerf hem hasarı hem de yarım saniyeyi alır, ekran kör eden flaş Rakiplerin Seer'in Dikkat Odak Taktik yeteneği ile vurulduklarında acı çekmesi. Ancak kendilerini iyileştiren veya takım arkadaşlarını canlandıran düşmanları yine de kesintiye uğratır.

Wraith sinirlendi mi?

Respawn Entertainment'ın karakteri sinirlendirdiği Sezon 8 güncellemesinin ardından, Wraith artık sayılmaz Apex Legends'ın en popüler karakteri olarak. Respawn Entertainment'ın Apex Legends için Sezon 8 güncellemesi, Wraith'i önemli ölçüde sinirlendirdi, o zamandan beri popülaritesinin düştüğünü gören bir hareket.

Neden can damarını sinirlendirdiler?

Apex Legends Legacy yama notları, Lifeline'ın hem meraklıları hem de inekleri aldığını gördü Sezon 8'deki güçlü kazanma oranını dengelemek için . Lifeline'ın diriltme gücü, oyuncuları savaşa geri getirirken koruyan diriltme kalkanı nedeniyle çok güçlüydü.

oktan kız arkadaşı kim

oktan ve kız arkadaşı Bertha OpTic - Dexerto Hakkında Söylentiler Yaymak İçin 'CoDBurner' Hesabına Geri Dönün.