oda sınıfı iyi mi

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Fay Quigley
Puan: 4.9/5(19 oy)

Oda Sınıfı en iyi 3. eğitim uygulamaları arasında derecelendirildi Aralık 2019'da Google Play'de en çok hasılat yapan kategori.

Oda Sınıfı yasal mı?

Oda Sınıfı'nda bir 5 üzerinden 4.6+ kullanıcı puanı , en etkili çevrimiçi eğitim platformu olduğunu kanıtlıyor.

Oda Sınıfı Çinli mi?

[Finansman uyarısı] Edtech girişimi Oda Class, Seri A öncesi artırdı yuvarlak Çin merkezli Yuanfudao'dan. Bengaluru merkezli edtech girişimi Oda Class, A Serisi öncesi finansman turunda açıklanmayan bir miktar topladı. Yatırım turu, bir Çin eğitim devi olan Yuanfudao tarafından yönetildi.

ICSE için Oda Sınıfı mı?

Oda kursları aşağıdakiler için uygundur: şu anda CBSE ve ICSE/Devlet Kurulu yakında başlayacak.

Oda Class'ın kurucusu kimdir?

tarafından Ağustos 2019'da kuruldu. Yuanfudao'nun Kurucusu Li Yong ve Shushant Srivastava , Oda Class, HTE ve NIT mezunları ile çift öğretmenli bir model benimseyerek video aracılığıyla içerik ve materyal sunar.

ODA Uygulaması I Çevrimiçi Dersleri İnceliyorum

39 ilgili soru bulundu

ODA sınıfı uygulaması nedir?

Tebrikler! Uygulamayı indirmek için buraya tıklayın. Oda Sınıfı sağlar etkileşimli bir CANLI çevrimiçi ders platformu , özellikle 6-10. Sınıflar için mükemmel okul müfredatı için tasarlanmıştır. CANLI dersler, öğrencilerin doğuştan gelen merakını doyurmak için bir katalizör olarak en iyi eğitimciler tarafından tasarlanır ve sunulur.

Vedantu bir tek boynuzlu at mı?

BENGALURU : Online ders platformu Vedantu artık beşinci Hint edtech şirket Singapur merkezli ABC World Asia liderliğindeki E Serisi finansmanında 100 milyon dolar toplarken tek boynuzlu at statüsüne ulaşmak için.

Vedantu'nun maliyeti nedir?

Vedantu ücret yapısı, farklı abonelik planlarına göre farklı olduğundan, yaklaşık 12 sınıf bir pano hazırlama maliyeti için standart bir pakettir. ayda 2699 tl ve üç ay boyunca 2333 Rs. Aylık 3499 Rs Vedantu Ücretlerinde veya 3333 Rs için üç aylık bir pakette bir ticaret planı mevcuttur.

BYJU derslerinin ücretleri nedir?

Koleksiyon: Sınıf 1-3

  • 1. Sınıf Disney BYJU'S Erken Öğrenin. Rs. 3.333,33/ay. Satış fiyatı Rs. 400.000,00 Satış.
  • 2. Sınıf Disney BYJU'S Erken Öğrenin. Rs. 3.333,33/ay. Satış fiyatı Rs. 400.000,00 Satış.
  • Sınıf 3 Disney BYJU'S Erken Öğrenin. Rs. 3.333,33/ay. Satış fiyatı Rs. 400.000,00 Satış.


Vedantu bir Çin uygulaması mı?

Vedantu bir Hintli Öğretmenlerin WAVE (Beyaz Tahta Ses Video Ortamı) adlı gerçek zamanlı sanal öğrenme ortamını kullanarak internet üzerinden öğrencilere ders verdiği çevrimiçi ders platformu.

ODA'nın anlamı nedir?

Resmi kalkınma yardımı (ODA), gelişmekte olan ülkelerin ekonomik kalkınmasını ve refahını teşvik etmek için tasarlanmış devlet yardımı olarak tanımlanmaktadır. Askeri amaçlı krediler ve krediler hariçtir. ... Yardım, hibeleri, 'yumuşak' kredileri ve teknik yardım sağlanmasını içerir.

Cuemath ne kadar iyi?

Harika bir öğrenme deneyimi ve çok destekleyici yönetim .

Cuemath birlikte çalışmak için harika bir Şirket. Esnek çalışma saatleri ve edinilen bilgi muazzamdır. Yönetim, neredeyse her şeyi ve öğrenilecek çok şeyi gerçekten destekliyor.

Vedantu'dan nasıl kazanabilirim?

Vedantu ile öğretmen ortakları kazanıyor ayda ortalama ₹ 20.000 ve 6. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrencilere ders verin. Maaş, kaç saat ders verdiğinize, hangi sınıfa ve müfredata ders verdiğinize ve bir grup veya tek bir öğrenciye ders verme konusunda rahat olup olmadığınıza bağlıdır. Ama öğreteceğiniz sınıfı kendi başınıza seçemezsiniz.


BYJU'nun dersleri ücretsiz mi?

Edtech şirketi Byju'nun sahip olduğu platformunda ücretsiz canlı dersler tanıttı . Öğrenciler artık Byju's - The Learning App programından tercih ettikleri konuyu ve alanı ayırarak Byju'nun öğretmenlerinden gerçek zamanlı öğrenebilecekler.

BYJU ücretsiz mi yoksa ücretli mi?

Önceden yüklenmiş uygulamaya sahip öğrenciler (ücretsiz sürüm) öğrenme içeriğinin tamamına ücretsiz olarak erişmek için güncellemesi gerekecektir. Bir UNESCO raporuna atıfta bulunan BYJU'S, COVID-19 krizi nedeniyle 13 ülkede 290 milyondan fazla öğrencinin eğitiminin kesintiye uğrayacağını söyledi.

Vedantu, Byjus'tan daha mı iyi?

Daha kaliteli ve daha geniş kurs seçenekleriyle, BYJU'S burada bir üstünlüğü var. Öğretim Metodolojisi: BYJU'S, video kullanımı, ilgi çekici içerik ve sınavlar gibi kanıtlanmış uygulamaları birleştirmek için teknolojiden yararlanan kapsamlı bir öğrenme uygulaması sunar. ... Vedantu, bire bir canlı öğrenci-öğretmen oturumları sunar.

Unacademy Vedantu'dan daha mı iyi?

Vedantu özel tabanlı fiyatlandırma sağlar. Genel değerlendirmemizde şunu söyleyebiliriz. akademi Hindistan'daki birçok üst düzey eğitimci ve öğrenci arasındaki boşluğu dolduran harika bir çevrimiçi öğrenme platformudur. ... Vedantu, etkileşimli bir öğrenme deneyimi için onları öğretmenlerle bir araya getirmek için en yeni teknolojiyi kullanırken.


Vedantu ücretsiz bir uygulama mı?

Hindistan'ın önde gelen çevrimiçi özel ders şirketi Vedantu hizmete girdi Ücretsiz öğrenme uygulaması , Android'de mevcut, sınav sezonu öncesinde öğrencilere hitap etmek için iyi zamanlanmış. ... Öğrenme uzmanlarından ve gerçek öğretmenlerden gerçek zamanlı şüpheler sormanıza ve bunları anında, ücretsiz olarak çözmenize olanak tanır.

Vedantu Unicorn Club'a girecek mi?

Finansman ile, Vedantu şimdi girdi '1 milyar dolarlık değerleme' ile ülkenin tek boynuzlu at kulübü. Bengaluru merkezli şirket, Byju's, Unacademy, Eruditus ve upGrad'dan sonra bu başarıya ulaşan beşinci EdTech (eğitim teknolojisi) platformudur.

Vedantu'nun yatırımcıları kimlerdir?

Bengaluru: Edtech girişimi Vedantu, Temasek destekli etki yatırım fonu ABC World Asia liderliğindeki yeni bir finansman turunda 100 milyon dolar topladı ve onu tek boynuzlu at kulübüne fırlattı. gibi mevcut yatırımcılar Coatue Management, Tiger Global, GGV Capital ve WestBridge Capital bağış kampanyasına da katıldı.

Vedantu nasıl başladı?

Vedantu, IITian arkadaşları tarafından kurulmuştur. 13 yılı aşkın öğretmenlik deneyimine sahip öğretmenler olmuştur ve 10.000'den fazla öğrenciye ders vermiş olmak. Vedantu'nun çevrimiçi ders platformu, bir öğretmen ve bir öğrenci arasında CANLI etkileşimli öğrenme sağlar.


ODA uygun olan nedir?

ODA'ya uygun olmak, hisse senetleri uymak zorunda ODA tanımı, yani gelişmekte olan ülkelerin ekonomik kalkınmasını ve refahını birincil amaçları olarak görmek ve ODA kurallarına uygun olmak. • Yatırım fonlarına yapılan katkılar, mevcut Direktiflere uygun olması halinde RKY'ye uygun olabilir.

ODA uygulamasını bilgisayarıma nasıl yüklerim?

1-10. Sınıflar için Oda Sınıfı: CANLI Öğrenme Uygulamasını PC için İndirin

  1. Adım 1: Bluestacks yazılımını dizüstü bilgisayarınıza indirin ve yükleyin.
  2. Adım 2: İndirildikten sonra Bluestacks uygulama oynatıcısını yükleyin. ...
  3. Adım 3: Bluestacks öykünücüsünün ana ekranında, önceden yüklenmiş tüm uygulamalara erişeceğiniz Yüklü Uygulamalar sekmesini bulun.

Vedantu iş için iyi mi?

çok rekabetçi

genel olarak iyi , bu şirketle çalışmak için çok sabırlı ve finansal olarak daha istikrarlı olmalısınız. ve evliysen çok zor. İnsanlar vedantu'da satış dışında birçok rolü deneyebilirler.