Norveç'e geri dönmeli miyim ac valhalla?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

İsteyen: Cristobal Hoeger
Puan: 4.2/5(37 oy)

İngiltere'ye seyahat etmeniz çok uzun sürmedi, ancak isterseniz geri dönebilir misiniz? Cevap, neyse ki, evet: Assassin's Creed Valhalla'da Norveç'e geri dönebilirsin . ... Ancak hızlı seyahat edebilmeniz koşuluyla, gözden kaçırmış olabileceğiniz her şeyi keşfetmek ve temizlemek için istediğiniz zaman Norveç'e dönebileceksiniz.

Norveç AC Valhalla'ya ne zaman dönmeliyim?

İngiltere'ye gittikten sonra Assassin's Creed Valhalla'da Norveç'e dönmek için önce İstenmeyen ana görevi tamamla . Bu görev The Swan-Road Home'dan hemen sonra gelir; başka bir deyişle, bu İngiltere'ye vardıktan hemen sonra.

eivor Norveç'e geri mi dönüyor?

Ana hikayeyi yeterince tamamladıktan sonra, Eivor ve diğer Vikingler İngiltere'yi fethetmeye karar veriyor ve oyunun aksiyonu tamamen yeni bir haritada keşfedilen tamamen yeni bir alana taşınacak. Neyse ki, İngiltere'ye seyahat, Norveç'e dönüş olasılığını engellemez .

Sigurd Norveç'e geri dönerse ne olur?

Sigurd'a karşı 3 Seçim yaparsanız (Sigurd Strikes), senden hoşlanmayacak ve İngiltere'yi terk edip Norveç'e dönecek oyunun sonunda. ... Kargoyu almak, yerleşiminizdeki ilk binanız için size iyi bir başlangıç ​​miktarı verir, ancak bu bir Sigurd Saldırısı olarak sayılır (oyunun sonunda onu terk etme olasılığını artırır).

Norveç AC Valhalla'da neleri kaçırmamalıyım?

Assassin's Creed Valhalla: Norveç'te Kaçırdığınız 10 Şey

  • 10 Balta Hiddeti Fırlatma. Bazı Viking medyasının, özellikle God of War'ın hayranları not almak isteyebilir. ...
  • 9 Ölüm İşareti. ...
  • 8 Hazine İstifi. ...
  • 7 Mavi Suların Ayı. ...
  • 6 Erik Sadık Kafatası. ...
  • 5 Neverdeath Orwig. ...
  • 4 Animus Anomalisi. ...
  • 3 Şampiyon Tarağı.

Norveç Bölgesine Nasıl Geri Dönülür Assassin's Creed Valhalla

18 ilgili soru bulundu

Norveç Valhalla'da ne kadar kalmalıyım?

Özellikle, The Seas of Fate göreviyle Battle for the Northern Way'in 5. Bölümüne ulaşmanız gerekiyor. Norveç, iyi bir nedenle, ev gibi hissediyor - bu yüzden istediğiniz zaman geri dönebileceğinizi bilmek güzel. Bu alır yaklaşık dört saat , Norveç'te ne kadar yan içerik yaptığınıza bağlı olarak.

Assassin's Creed Valhalla'daki kötü son nedir?

'Kötü' son

Assassin's Creed Valhalla'nın teknik olarak iki sonu vardır, çünkü Sigurd'un Eivor hakkındaki görüşünü değiştiren önemli değişiklikler sonuçlar doğurur. ... Eivor tahtı istemiyor ama Randvi onları yeni jarl olmaya ikna ediyor çünkü Assassin's Creed'in hikayesi Eivor'un jarl olduğunu söylüyor.

Basım Loki mi?

Öyle anlaşılıyor ki Basim, Eivor's Norse'da Loki'nin reenkarnasyonudur. Isu geçmiş, yani oğluna yaptıkları muamelenin intikamını almak için yoldaşı Isu'nun ölmesini istiyor. ...tüm umutlarımı kırdın. Basim'in bahsettiği oğlun, Eivor'un Norse Isu tarihinde Loki'nin kurt oğlu olduğu ortaya çıktı.

Hain rulolar kim?

Gerhild hain - Rollo ile konuş ve ona toplanan kanıtları göster.

Eivor Randvi ile yatarsa ​​ne olur?

Sen uyku dahil bir ara sahne görecek Randvi ile. Ertesi gün, Eivor yanında Randvi olmadan uyanacak ve Randvi'nin Ravensthorpe'a döndüğünü öğrenecek. Hala Randvi ile görüşebilirsin.

Norveç Valhalla'da baskın yapabilir misin?

İngiltere'ye ulaşana kadar Assassin's Creed Valhalla'da baskınlar mevcut değildir. Başka bir deyişle, olamazlar Norveç'te giriş bölümünü tamamlayana kadar erişilir ve yabancı kıyılara yaptı.

Sigurd'un gitmesine izin mi vermelisiniz yoksa ona beklemesini mi söylemelisiniz?

Sigurd'a olan bağlılığınızı etkilememek için ayrılana kadar beklemelisiniz. . Blood from a Stone görevinde Basim ve Sigurd'u yumruklamaktan kendinizi engellemelisiniz. A Brewing Storm görevinde, Sigurd'a olan bağlılığınızı etkilememek için onu savaşta yendikten sonra Dag'a baltasını verin.

Valhalla'daki Sigurd'a ne olacak?

Assassin's Creed Valhalla'daki en iyi son şu anlama gelir: Sigurd, Eivor ile İngiltere'de kalmaya karar verdi . Sigurd, Yarl unvanından vazgeçerek kendisini kenara çekecek ve Eivor'u Kuzgun klanının yeni lideri olarak atayacak. Eivor'un Sigurd ile olan ilişkisi dostça kalacaktır.

AC Valhalla kaç saattir?

130-160 Saat

Assassin's Creed Valhalla'nın temel oyununun tamamını DLC'ler olmadan oynamak, gittiğiniz hıza bağlı olarak 130 ila 160+ Saat arasında bir zaman alacaktır. Bu, tüm Gizemleri, Eserleri başarmayı ve tüm alternatif bölgeleri bitirmeyi içerir.

Eivor bir tanrı AC Valhalla mı?

Oyuncular, Kardeşliğin tam üyesi olmasalar da, Eivor'un aslında İskandinav tanrısı Odin'in reenkarnasyonu . Valhalla, geçmiş yaşamları boyunca belki de tüm oyunun en şaşırtıcı kötü adamını ortaya çıkarır.

Loki, Valhalla'da kötü mü?

Kötülüğü gerçekten tartışılır . Loki, Basim olarak reenkarne olmak için, güneş patlamasında Asgard'ın düşüşü sırasında Isu'lardan birini öldürerek genetik kodunu yükledi.

Dag Valhalla'yı kurtarabilir misin?

Ne yazık ki, Dag'ı reddedemezsiniz .

Dag'ı yenmelisiniz ve bu yüzleşme bir patron dövüşü olarak kabul edilir. İkinci seçenek ve çok daha önemlisi, savaşı kazandıktan hemen sonra - Eivor'un ölmekte olan Dag'ın üzerinde duracağı zaman - sizi bekliyor.

Basım kötü adam AC Valhalla mı?

Basım İbn İshak Assassin's'deki iki ana düşmandan biri İnanç: Büyük Alfred ile birlikte Valhalla. ... Aynı zamanda Viking'in Kadimlerin Düzeni'ni yok etmek amacıyla İngiltere'ye karşı yürüttüğü istilanın arkasındaki beyindir ve Büyük Alfred'i topraklarını ve insanlarını korumak için Düzen'i etrafta tutmaya zorlar.

AC Valhalla, Hamtunscire'ın sonu mu?

Hamtunscire son oyun bölgelerinden biri Eivor'un İngiltere'deki ana hikaye görevlerini tamamlayabilirsiniz ve burada tüm müttefiklerinizi Wessex Kralı'na karşı son bir savaş yürütmek ve yeni evinizi halkınız için güvence altına almak için toplayacaksınız.

Randvi AC Valhalla'dan ayrılmalı mıyım?

Assassin's Creed Valhalla'da Randvi'den ayrılırsanız, onunla işleri düzeltmek için hala bazı şanslar var . 'Daha iyi' bir son elde etmek için ilerlemelerini reddetmek veya ondan ayrılmak çok önemlidir. Randvi, Sigurd'un karısı ve AC Valhalla evreninde Eivor için olası bir başka romantik olasılık.

eivor erkek mi kadın mı?

Bu, Assassin's Creed Valhalla'nın canon seçeneğine - Animus Karar Versin - Eivor'un canon karakteri olduğunu geri dönülmez bir şekilde kanıtlamasına rağmen. Ne de olsa, ilk açıklamada birçok kişinin kafası karışmıştı çünkü Eivor bir kadın adı , unisex bir isim değil. Bunun da ötesinde, oyun neredeyse hiçbir zaman Eivor'un tam adına hitap etmese de, Eivor'da bir tane var.

Valhalla'da birden fazla romantizm yaşayabilir misin?

Ama Valhalla'daki romantizm seçenekleriyle ilgili fikrimi gerçekten değiştiren şey, daha uzun süreli ilişkiler için seçeneklerin olmasıdır. Ve malesef, bir seferde bunlardan sadece birine sahip olabilirsin .

Odyssey'i Valhalla'dan önce bitirmeli miyim?

Neyse ki, yeni oyunlar mükemmel atlama noktalarıdır ve Origins veya Odyssey ile başlamak daha iyi olsa da, yine de sahip olmalısınız. başlamakta sorun yok Ubisoft'un açık dünya Viking macerasını gerçekten yaşamak istiyorsanız Valhalla ile.

Asgard AC Valhalla'ya geri dönebilir misin?

Asgard'a Geri Dönebilir misin? Asgard'a her an dönmek mümkündür. . Tek yapman gereken Kahin'in çadırına geri dönmek ve bir kez daha Asgard iksirini içmek. Assassin's Creed Valhalla'da Asgard'a nasıl ulaşacağınız hakkında bilmeniz gereken her şey bu.