Nintendo, joy con drift'i düzeltti mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Darrel Brakus
Puan: 4.3/5(3 oy)

Joy-Con drifti, yıllardır Nintendo Switch'in başına bela oldu. Anekdot olarak, Joy-Cons'larımızdan ikisi etkilendi, her ikisi de Nintendo UK tarafından ücretsiz olarak düzeltildi . ... Neyse ki, nispeten bilinmeyen bir YouTube kanalı olan VK's Channel, Joy-Con kayması için sorunu kalıcı olarak çözmesi gereken basit bir düzeltme geliştirdi.

Yeni Joy-Cons'lar sürüklenmekten muzdarip mi?

Nintendo Switch ile ilgili ana şikayetlerden biri, ana kontrolörlerine olan eğilimdir. Joy-Con, arıza yapmak ve bir drift geliştirmek için bu, analog çubukların rastgele hareket etmesine ve konsola komut girmesine neden olur.

Joy-Con drift onarımı ücretsiz mi?

Konu yaygın olduğu için, Nintendo aslında Joy-Con driftini ücretsiz olarak düzeltmeyi teklif ediyor (ve iddiaya göre sorunu daha yeni Joy-Cons'ta düzeltti). ... Not: Joy-Con'unuzu daha önce onarıma gönderdiyseniz ve sizden ücret alındıysa, Nintendo size geri ödeme yapacaktır.

Joy-Con driftini parçalara ayırmadan nasıl düzeltirsiniz?

  1. Switch Joy-Cons'unuzu kalibre edin veya yeniden kalibre edin. Joy-Con kaymasını fark ederseniz (özellikle sol Joy-Con'da) yapmanız gereken ilk şey kontrol cihazlarınızı kalibre etmektir. ...
  2. Joy-Con'unuzun joystick'ini temizleyin. ...
  3. Nintendo, Joy-Con driftini sizin için düzeltecek. ...
  4. Switch'iniz için yeni bir Joy-Con satın alın. ...
  5. Joystick'i kendiniz değiştirin.

Joy-Con driftinden kalıcı olarak nasıl kurtulurum?

  1. Switch Joy-Cons'unuzu kalibre edin veya yeniden kalibre edin. Joy-Con kaymasını fark ederseniz (özellikle sol Joy-Con'da) yapmanız gereken ilk şey kontrol cihazlarınızı kalibre etmektir. ...
  2. Joy-Con'unuzun joystick'ini temizleyin. ...
  3. Nintendo, Joy-Con driftini sizin için düzeltecek. ...
  4. Switch'iniz için yeni bir Joy-Con satın alın. ...
  5. Joystick'i kendiniz değiştirin.

Hayır, Nintendo Joy-Con Drift'i Düzeltmedi

29 ilgili soru bulundu

Joy-Con driftinden nasıl kurtulurum?

Joy-Con Drift Çözümleri

  1. Neden oluyor?
  2. Bir sistem güncellemesi gerçekleştirin.
  3. Joy-Cons'unuzu yeniden kalibre edin.
  4. Sürüklenmeyi basınçlı hava ile düzeltin.
  5. Köpük veya karton ekleyin.
  6. Analog çubuğu değiştirin.
  7. Bunun olmasını önleyin.
  8. Nintendo garantileri ve resmi onarımlar.

Joy con onarımları ne kadar sürer?

Genel fikir birliği, Nintendo'nun Joy Con onarımlarının kabaca 2 hafta . Bazı insanlar 3 gün kadar kısa bir sürede geri dönüş bildirdi.

Sevinç eksileri neden bu kadar pahalı?

Joycon'lar pahalıdır. Yukarıda ve öteye bir yığın aksesuara ihtiyacınız var en iyi deneyim için bu (ekran koruyucu, Micro SD, Playstand, vb.). Üçüncü taraf oyunlar da genellikle diğer platformlardan daha pahalıdır. Switch, sadece bir pazarlık oyun platformu değildir.

Çubuk kaymasına ne sebep olur?

En yaygın olanı, denetleyicinizin içindeki toz veya kalıntıdır. Zamanla, bu kir birikebilir ve elektrikli bileşenleri etkileyebilir. Analog çubuk kayması ayrıca şunlardan da kaynaklanabilir: denetleyicinize zarar , ya birinin düşürmesi ya da aşırı aşınma ve yıpranma.


Analog kaymayı nasıl düzeltirsiniz?

PS4 Denetleyici Analog Çubuk Drift Nasıl Onarılır

  1. PS4 denetleyicinizi sıfırlayın. DualShock 4'ü sıfırlamak, aniden ortaya çıkan birçok sorunu çözebilir. ...
  2. PS4 denetleyicinizi temizleyin. ...
  3. PS4 denetleyicinizi Sony'ye tamir ettirin veya değiştirin. ...
  4. Analog çubuğu temizlemek için PS4 denetleyicinizi sökün. ...
  5. PS4 analog çubuklarını değiştirin.

ps5 denetleyicimin kaymasını nasıl durdurabilirim?

Örneğin, parçacıkların içeri girmemesi için denetleyicilerinizin dışını sık sık temizleyin. Onları yerden uzak tut , koltuk minderlerinin dışında ve evcil hayvanlardan uzakta.

PS5 denetleyicisinde çubuk kayması olacak mı?

DualSense denetleyicileri, DualShock 4 ile aynı sürüklenme fenomeninden muzdarip görünüyor. ... PS5'in piyasaya sürülmesinden bu yana, konsol sahipleri DualSense denetleyicisinde talihsiz bir kusur fark ettiler. PS4 ile birlikte gelen DualShock 4 gibi PS5 denetleyici sürüklenmekten muzdarip görünüyor .

PS4 denetleyicim neden kayıyor?

Denetleyici kaymasının en yaygın nedeni, joystick muhafazasının içindeki kir veya kalıntı . Analog kayma, aralıklı kablosuz bağlantılardan ve yazılım sorunlarından da kaynaklanabilir. PS4 denetleyicinizin analog çubuğu sürükleniyorsa, en iyi çözüm onu ​​temizlemektir.


Nintendo, Free 2020 için hala sevinç eksilerini düzeltiyor mu?

Kotaku'nun Temmuz 2019 tarihli bir raporu Joy-Con drift sorununa ışık tuttuğundan beri, Nintendo politikalarını önemli ölçüde değiştirdi. Şirket artık sürüklenen Joy-Con kontrol cihazlarını ücretsiz olarak onaracak , denetleyicileriniz normal garantinin dışında olsa bile.

Çubuk kaymasını düzeltebilir miyim?

Çoğu durumda, PS4 denetleyicinizi açmadan veya tamire göndermeden analog çubuk kaymasını düzeltebilirsiniz. En iyi yöntem, iyi bir temizlik yapmaktır. Yapabilmek basınçlı hava. ... Sağ analog çubuğa da aynı işlemi uygulayın. Şimdi çubuklarınızı sorunsuzca hareket ettirmeye çalışın.

Stick drift PS5'in nedeni nedir?

Joystick donanımının tasarlanma biçimindeki öngörülebilir kusurlar nedeniyle PS5 çubuk kayması kaçınılmaz olabilir. Sorun bir denetleyicinin yanlış girişleri kaydetmesine neden olur , bu da karakterinizin veya artı işaretinizin tamamen kendi başına hareket etmesine yol açar.

Anahtarı iskelede bırakmak kötü mü?

Nintendo Anahtar konsolunun tamamen şarj olduğundan emin olmak için kullanılmadığında yuvada bırakılabilir . ... Konsolu gece boyunca dock'ta bırakmak veya doğrudan AC adaptörüne takılı bırakmak veya pilin tam olarak şarj olduğu noktayı geçmek pile zarar vermez.


Nintendo Joy-Cons'ta para kaybeder mi?

Nintendo Switch Joy-Con kontrolörlerinin üretimi, satıldığından daha pahalıdır, yani Nintendo, satılan her denetleyicide önemli miktarda para kaybediyor . ... Genellikle 79$'a satılan bir kontrolör çifti ile bu, Nintendo'nun sattığı her bir çift için minimum 11$ kaybettiği anlamına gelir.

Hangi anahtar rengi daha popüler?

En Popüler Switch Lite Rengi Turkuaz , Nintendo - Nintendo Life'a Göre.