Nintendo anahtarı denetleyicisinin şarj edilmesi gerekiyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Tamara Harris
Puan: 5/5(24 oy)

Bir çift şarjlı Joy-Con kontrol cihazı olmadan, Nintendo Switch'iniz çok eğlenceli olmayacak. İyi haber şu ki oyun oynarken bile kontrol cihazlarını şarj edebilirsiniz ve Joy-Con'un pilleri tamamen doluyken 20 saate kadar aktif oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Bir anahtar denetleyicisini nasıl şarj edersiniz?

Birlikte verilen USB şarj kablosunu karta, ardından yuvadaki uygun bir USB bağlantı noktasına bağlayın. Kartı Nintendo Switch AC adaptörüyle şarj etme Nintendo Switch AC adaptörünü (ayrı satılır) karta ve ardından bir duvar prizine bağlayın. Alır yaklaşık 3 ½ saat Joy-Con kontrol cihazlarını tamamen şarj etmek için.

Anahtar denetleyicilerinin şarj olması ne kadar sürer?

Alır yaklaşık 3 ½ saat Joy-Con kontrol cihazlarını tamamen şarj etmek için. Joy-Con Şarj Tutacağı (model No. HAC-012) hiçbir Nintendo Switch paketine dahil değildir.

Anahtar denetleyicimin şarj edilmesi gerekip gerekmediğini nasıl anlarım?

– Joy-Con şarj yuvası için, verilen kabloyu Switch'in yuvasındaki USB bağlantı noktasına takın. – Dock'a dört adede kadar Joy-Con kontrol cihazı yerleştirin ve üstteki ışıkların kırmızı olduğundan emin olun. ne zaman onlar yeşile döndüm , kontrolörler tamamen şarj oldu.

Dock olmadan bir Switch joy eksilerini nasıl şarj edersiniz?

Kullanmak AC Adaptörü

Taşınabilir modu kullanıyorsanız, üniteyi ve Joy-Cons'ları yuva olmadan şarj edebilirsiniz. AC adaptörünün USB fişini Switch'in altındaki USB bağlantı noktasına takın. Ardından adaptörü bir prize takın.

Nintendo Switch Yardım - Joy-Con Kontrolörleri Nasıl Şarj Edilir! Joycon Şarj İpuçları!

34 ilgili soru bulundu

Anahtar kontrolörleri kapatıldığında şarj oluyor mu?

Joy-Con kontrolörlerinde bir düşük pil, Switch'i şarj edecekler —bir güç kaynağına bağlı olmasa bile. Ancak, konsol gücünden tasarruf etmek için şarj işlemi yarı yolda durur.

Anahtar kontrolörleri oyun oynarken şarj oluyor mu?

Bir Switch Pro Denetleyici satın aldıysanız Switch dock'unuza bağlı USB-C kablosuyla istediğiniz zaman şarj edebilirsiniz. . Dock'taki ön iki USB bağlantı noktasına, oyun oynarken erişmesi en kolay olanıdır. 3. ... Konsolunuzla birlikte gelen standart Joy-Con Grip, kontrol cihazlarınızı şarj edemez.

Anahtarın ölümden şarj olması ne kadar sürer?

Nintendo Switch'iniz şarj olmuyorsa birkaç dakika bekleyin; tamamen boşalmış bir konsolun açılması zaman alır. Bir Nintendo Switch pil alır yaklaşık 3.5 saat tamamen şarj olması ve 3 ila 6 saat sürmesi gerekir.

Anahtarı telefon şarj cihazıyla şarj edebilir miyim?

Tüm Nintendo Switch modelleri, ünitenin altındaki şarj bağlantı noktası için USB-C kullanır. Yani, bir tutam içinde, onu şarj edebilirsiniz bir güç kaynağına takılı herhangi bir USB-C kablosu , örneğin tablet/akıllı telefon şarj cihazı, pil takımı, PC veya USB hub'ı. ... Bu, aynı anda hem oynamak hem de şarj etmek için yeterlidir, ancak en yüksek hızda değil.

Joycon'lar ne kadar sürer?

Joy-Con kontrolörlerinin pili tam olarak şarj edildiğinde uzun süre dayanabilir. yaklaşık 20 saat .

Şarj olurken anahtarı kullanmak kötü mü?

Rağmen zarar vermeyeceksin Nintendo Switch Lite'ı şarj olurken kullanırsanız, kullanırken cihazın çok hızlı şarj olmayacağını fark edeceksiniz. Oynadığınız bazı oyunlar, pili şarj cihazının cihazı şarj edebileceğinden daha hızlı tüketebilir.

Anahtarım şarj olmasına rağmen neden açılmıyor?

Nintendo Switch'iniz açılmıyorsa, pilinin muhtemelen uzun süre şarj edilmesi gerekiyor — yeniden açmayı denemeden önce bir saat veya daha uzun süre takılı bırakın. Anahtarınız aniden açılmayı durdurduysa, donmuş da olabilir ve hızlı bir donanım sıfırlaması yaparak düzeltebilirsiniz.

Switch dock'ta daha hızlı şarj olur mu?

bu Switch, yerleşik oyun modundayken çok daha fazla güç çeker uyku modundan veya el modundan daha fazla. Dolayısıyla CPU ve GPU daha fazla güç çekse de, anahtarın pilini şarj etmek için daha fazla güç var.

Oynarken joy-con'u şarj edebilir misin?

Oyun oynarken Nintendo Switch Joy-Cons'u şarj etmenin en yaygın yolu, şarj kablosunu yuvadan çıkarmak ve onu doğrudan konsola takmak için , hem Switch'i hem de Joy-Cons'u şarj edecek. ... Tabii ki, bu sadece oyuncu Switch'i elde taşınır modda kullanıyorsa işe yarar.

Anahtar denetleyicisi düşük pille ne kadar dayanır?

Joy-Con kontrolörlerinin tam olarak şarj olması yaklaşık üç buçuk saat sürer. Tam olarak şarj edildiğinde Joy-Con kontrolörlerinin pil süresi yaklaşık 20 saat .

Pro Controller pili ne kadar sürer?

Nintendo Switch Pro Controller'ın tamamen şarj olması yaklaşık 6 saat sürer. Tam olarak şarj edildiğinde, Nintendo Switch Pro Controller'ın pil süresi uzun sürebilir yaklaşık 40 saat . Bu, kullanılan yazılım uygulamasına ve işlevlere bağlı olarak daha kısa olabilir.

Sevinç eksilerini aşırı şarj edebilir misin?

Bu şarj istasyonu, her iki sorunu da hallediyor ve bir seferde 4 şarj edebiliyorum. Joy-Cons'un aşırı şarj olmasını önlemek için, bağlantı istasyonunun fişini çekiyorum (her ihtimale karşı) ve bir depolama rafı olarak tutuyorum. ... Bu şarj istasyonu her iki sorunu da hallediyor ve ben aynı anda 4 tane şarj edebiliyorum.

JoyCons kırılmadan önce ne kadar sürer?

Aldıktan birkaç gün sonra bozulacak bir şeyi satın almak istemediğiniz için bu çok önemli bir sorudur. JoyCons her yerde sürebilir birkaç günden birkaç yıla kadar Kırılmadan önce, kullandığınızda ne kadar sert olduğunuza ve daha önce düşürülüp düşürülmediğine bağlı olarak.

Switch'i dock'ta bırakmak uygun mudur?

Nintendo Switch konsolu, tamamen şarj olduğundan emin olmak için kullanılmadığında yuvada bırakılabilir. . ... Konsolu gece boyunca dock'ta bırakmak veya doğrudan AC adaptörüne takılı bırakmak veya pilin tam olarak şarj olduğu noktayı geçmek pile zarar vermez.

Nintendo Switch 100'de şarjı durdurur mu?

Switch, %100'e ulaştığında şarjı otomatik olarak durduracaktır. , bu nedenle tamamen şarj olduğunda fişini çekmeye veya yerinden çıkarmaya gerek yoktur.

Switch Lite'ımı gece boyunca şarjda bırakabilir miyim?

Nintendo'nun pilini şarj etmesine rağmen Switch Lite bir gecede cihaza zarar vermez , Nintendo Switch Lite cihazına ve piline zarar vermenin bazı yolları vardır. ... Bunu yapmak pile zarar verebilir. Şarj cihazında ne kadar uzun süre kalırsa, pilin kapasitesi o kadar az olur.

Anahtar pili ne kadar sürer?

'XAW' ile başlayan seri numarasıyla gösterilen 2017 lansman modeli, yalnızca yaklaşık 2.5 ila 6.5 saat Tek bir şarjla oyun deneyimi. *Pil ömrü oynadığınız oyunlara bağlı olacaktır. Örneğin, The Legend of Zelda: Breath of the Wild için pil yaklaşık 3 saat sürecek.

Joy-con şarj tutacağı buna değer mi?

Tebrikler, ancak Joy-Con Şarj Tutacağından kaçınmanızı öneririz. Bu sadece paraya değmez . Switch Joy-Cons, konsolun ana denetleyicileridir. ... Her Joy-Con'un 20 saatlik pil ömrü vardır ve bu oldukça iyi bir değerdir.