Nikkietutorial'lar nasıl ünlü oldu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Madelynn Schowalter
Puan: 4.9/5(18 oy)

2015 yılında çevrimiçi popülerlik kazandı YouTube videosundan sonra 'Makyajın Gücü' popüler oldu ve makyajlı ve makyajsız yüzlerini gösteren birçok başka videoya ilham verdi. Ocak 2021 itibariyle YouTube kanalının 13,8 milyon abonesi ve 1,4 milyardan fazla video görüntülemesi var.

Too Faced, Nikkietutorials'a ne kadar ödedi?

Ürün tanıtım videosunda De Jager, lansmanı, Jeffree Star'ın daha önce De Jager'ın yalnızca 50.000 dolar kazandığını açıkladığı felaketli Too Faced paletiyle karşılaştırdı. 10 milyon doların üzerinde .

Nikkietutorials ve Jeffree Star neden ayrıldı?

Etkileyiciler arasında her şey yolunda görünse de, 2017'de ani, açıklanamayan bir serpinti yaşadılar. Benefit Cosmetics ile bir basın gezisinden sonra . Söylentiye göre, Necker Adası'na yapılan bir gezi olan yolculukta çığlık çığlığa bir tartışma yaşandı ve onlara Benefit güvenliği çağrılmak zorunda kaldı.

Çok Yüzlü Nikkie'ye ne yaptı?

Kozmetik firması Too Faced'in kurucu ortağı, sosyal medya fenomeni ortaya çıktıktan sonra YouTube'un yaratıcısı Nikkie de Jager'a saldıran yorumlar üzerine kız kardeşini kovduğunu söyledi. transseksüel olarak . Pazartesi günü yayınlanan bir videoda, daha çok Nikkie Tutorials olarak bilinen de Jager, trans bir kadın olduğunu açıkladı.

İki yüzlü ne yaptı?

Çok Yüzlü Transfobik Yorumlar İçin Ateş Altında NikkieTutorials hakkında. 12.7 milyon YouTube abonesi tarafından NikkieTutorials olarak da bilinen güzellik fenomeni Nikkie de Jager, 13 Ocak'ta kanalında yayınlanan bir videoda transseksüel olduğunu ortaya çıkardıktan sonra wave desteği aldı.

Sonunda Sırrımı Açıklıyorum | NikkieTutorials: Layers Of Me

26 ilgili soru bulundu

Tati neden fazla yüzlerden hoşlanmaz?

Tati Westbrook, geçtiğimiz Kasım ayında YouTube kanalından Too Faced ürünlerini herkesin önünde yasaklamıştı. Onun nedeni şuydu markanın kurucusu Jerrod Blandino ile pek de hoş olmayan bir karşılaşma yaşadı , bu onu yanlış şekilde ovuşturdu.

Ellen DeGeneres ve NikkieTutorials arasında ne oldu?

Gerçek adı Nikkie de Jager olan YouTuber NikkieTutorials, 'The Ellen DeGeneres Show'da kendisine nasıl davranıldığı hakkında bir kez daha konuştu. Pop Crave'e göre, Dutch dergisi &C'ye kendisinin kızgın bir şekilde karşılandı , çok çalışan stajyer ve ardından diğer misafirlerle aynı VIP muamelesi yapılmadı.

Jeffree ve Nikita arasında ne oldu?

Kasım 2017'de, Nikita bir kan davasına karıştı. YouTube güzellik topluluğunu özünden sarstı. ... Manny ve Gabriel, YouTube videolarını davranışlarından dolayı Jeffree'den herkesin önünde özür dilediği için, düşmanlık görünüşe göre durmuş durumda. Onaylanmamasına rağmen, Nikita'nın Jeffree ile asla barışmadığı görülüyor.

Nikki ve Jeffree hala arkadaş mı?

Jeffree, Nikkie'yi birden fazla videoda sürükledi ve 2018'de Nikkie kendi videosunda doğruladı ikisi artık arkadaş değildi .

Nikkie eğitimleri ne kadar kazanıyor?

Kendisine ciddi bir servet kazandıran inanılmaz bir vlog ve makyaj kariyeri inşa etti. Hollanda vatandaşının net değerinin çok büyük olduğu tahmin ediliyor 6 milyon dolar , Ünlü Net Değerine göre.

Dani California kim çok yüz yüze?

Lisa Blandino (Sosyal medyada Dani California diye geçiyor) Too Faced güzellik markasının kurucu ortağı ve baş yaratıcı sorumlusu Jerrod Blandino'nun kız kardeşi.

Dylan, Nikkietutorials'ı böldü mü?

hayranları, gerçek adı Nikkie de Jager olan YouTuber. - nişanlısı Dylan'dan ayrılmadı DrossaersYeni bir Pencerede Açılıyor, ancak ne yazık ki mevcut koronavirüs pandemisi nedeniyle çift yaklaşan düğünlerini ertelemek zorunda kaldı.

Nikita Dragun, Prenses Mae hakkında ne dedi?

Grup, güzellik gurusunun kanalı için bir mukbang videosu çekti, ancak Nikita'nın Princess Mae'ye yaptığı yorumlar sosyal medyada oldukça dram yarattı. ... Açıkçası, Ondan kesinlikle hoşlanmıyorum çünkü ben de kendime güvenmekte zorlanıyorum ve moralim bozukken kimin videolarını izlemediğimi kesinlikle biliyorum [sic].

Manny ve Patrick neden arkadaş olmayı bıraktılar?

Ardından Manny, Patrick Starrr ile olan ilişkisine değindi ve sonuçta sona eren iletişim eksikliği arkadaşlık. ... Videoyu, eski en iyi arkadaşı Jeffree Star'dan dağınık ayrılığına girerek sonlandırdı ve ayrılığın iletişim sorunlarından kaynaklandığını bir kez daha belirtti.

Ellen DeGeneres makyaj sanatçısı kimdir?

Nikkie de Jager Sosyal medya hesabı NikkieTutorials tarafından en çok tanınan, The Ellen DeGeneres Show'da yaşadığı olumsuz deneyim hakkında konuştu.

Fazla yüz yüze olmanın nesi kötü?

Too Face Cosmetics'in sahip olduğu Kurucu Jerrod Blandino'nun kız kardeşi, görünüşte Nikkie de Jager'i hedef alan transfobik bir açıklama yaptıktan sonra bağlarını kopardı. , makyaj markasından yapılan açıklamaya göre. Tartışma Pazartesi günü, daha çok NikkieTutorials olarak bilinen de Jager'ın bir YouTube videosunda transseksüel olarak ortaya çıkmasıyla başladı.

Çok yüzlü iyi bir marka mı?

Too Faced sadece iyi bir makyaj değil, aynı zamanda harika bir makyajdır! Bakılması harika ve yüksek pigmentli en havalı paletlerle gelen bir trend belirleyici ve vegan makyaj markası. ... Evet Çok Yüzlü zulüm içermeyen ve vegan bir marka .

NikkieTutorials'ı Kim Çerçeveledi?

Videoda, 'Yalan söylediğim için ya da gerçeği söylemek istemediğim için ya da insanların gerçekte kim olduğumu bilmesinden çok korkmuş gibi hissettikleri için bunu sızdırmak istediklerini söylediler' dedi. Böyle çerçevelenmiş Dani Kaliforniya , Too Faced Cosmetics'in kurucu ortağı Jerrod Blandino'nun kız kardeşi.

Çok Yüzlü makyaj nerede yapılır?

Too Faced'in ürünleri şu ülkelerde üretilmektedir: geyik

Too Faced'in ürünlerini Amerika Birleşik Devletleri'nde ürettiğini bilmenizi isteriz. Zulümden uzak kalmak için markamız, diğer güzellik markalarının çoğu gibi Çin'de ürün üretmeme konusunda bilinçli bir karar verdi.

Too Faced Cosmetics nasıl başladı?

Too Faced Kurucu Ortakları Jerrod Blandino ve Jeremy Johnson, mağaza makyaj tezgahının arkasında işe başladılar. ... Vizyonları şuydu: bireyselliği kutlayacak bir makyaj çizgisi yaratmak ve katı bir şekilde kurallar tarafından yönetilen bir sektöre eğlence değil, neşeyi geri enjekte edin.

Too Faced'i kim satın aldı?

Too Faced, 2015'ten beri önde gelen küresel büyüme sermayesi şirketi General Atlantic'in portföyünün bir parçası. Estée Lauder Şirketleri yaklaşık 1,45 milyar $'lık bir satın alma fiyatı karşılığında markanın sahibi olan kuruluşları satın almayı kabul etti. Satın alma işleminin Aralık 2016'da tamamlanması bekleniyor.

Estee Lauder, Çok Yüzlü'ye sahip mi?

Estee Lauder marka satın aldı. yukarı Özel sermaye şirketi General Atlantic LLC'den Too Faced kozmetik markası. 1.45 milyar dolarlık satın alma, Estee Lauder'ın tarihindeki en büyük anlaşma. 2016 yılı boyunca marka, 270 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. ...