Nesnede çağrılabilir değil mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bria Jakubowski
Puan: 4.5/5(1 oy)

TypeError nesnesi çağrılabilir değil Python yorumlayıcısı tarafından yükseltildi çağrılamayan bir nesne parantez kullanılarak çağrıldığında. Bu, örneğin yanlışlıkla köşeli parantezler yerine parantez kullanarak bir listenin öğelerine erişmeye çalıştığınızda ortaya çıkabilir.

Bu nesnenin çağrılamadığını nasıl düzeltirim?

Python typeerror: 'list' nesnesi çağrılabilir değil hatası oluştuğunda bir işlevmiş gibi bir listeye erişmeye çalışırsınız . Bu hatayı çözmek için, bir listedeki değerlere erişmek veya bunları değiştirmek için küme parantezleri yerine köşeli parantezlerin kullanıldığından emin olun.

Nesnenin çağrılamaması ne anlama gelir?

Muhtemelen şu anlama gelir aynı ada sahip bir özellik mevcut olduğunda bir yöntemi çağırmaya çalışıyorsunuz . Sorun gerçekten buysa, çözüm kolaydır. Yöntem çağrısını bir özellik erişimine değiştirmeniz yeterlidir.

İşlevim neden çağrılabilir Python değil?

Bu Hatanın Nedeni

TypeError: 'module' nesnesi çağrılabilir değil hatası oluşuyor python derleyicisi işlev adı ve modül adı arasında kafa karıştırdığında ve bir modül adını işlev olarak çalıştırmayı denediğinde . Yukarıdaki örnekte, modül işletim sistemini içe aktardık ve ardından aynı işletim sistemi modül adını bir işlev olarak çalıştırmayı denedik.

Python'da callable'ın anlamı nedir?

Python'da çağrılabilir ()

Genel olarak, bir çağrılabilir denilebilecek bir şey . Python'daki bu yerleşik yöntem, iletilen nesne çağrılabilir gibi görünüyorsa, ancak olmayabilirse, aksi takdirde False'ı kontrol eder ve True döndürür.

Tip Hatası Nasıl Onarılır: Str Nesnesi Çağrılabilir Değil

24 ilgili soru bulundu

Python'da bir int nesnesini nasıl çağırırsınız?

Dahili olarak, int() yöntemi bir nesnenin __int__() yöntemi . Böylece, bir nesne bir sayı olmasa bile, nesneyi bir tamsayı nesnesine dönüştürebilirsiniz. Bunu, bir sayı döndürmek için sınıfın __index__() ve __int__() yöntemlerini geçersiz kılarak yapabilirsiniz.

Python listesi çağrılabilir mi?

liste , sınıf olmak, çağrılabilir . Bir sınıfın çağrılması, örnek oluşturmayı ve başlatmayı tetikler. Bir örnek çağrılabilir de olabilir, ancak liste örnekleri değildir.

Python'da liste bir anahtar kelime mi?

liste bir anahtar kelime değil ancak str , set , dict , unicode , int , float , vb. gibi yerleşik bir tür. Her olası yerleşik türü ayırmanın bir anlamı yoktur; python dinamik bir dildir ve yerleşik türleri, onu gölgeleyen yerel bir adla değiştirmek istiyorsanız, yapabilmelisiniz.

Python'da bir liste öğesine nasıl erişirsiniz?

Python'un 'liste' adında harika bir yerleşik liste türü vardır. Liste değişmezleri köşeli parantez [ ] içinde yazılır. Listeler dizelere benzer şekilde çalışır -- len() işlevini ve köşeli parantezleri [ ] kullanın verilere erişmek için, ilk öğe 0 dizinindedir. (Resmi python.org liste belgelerine bakın.)


Python'da bir listeyi nasıl yinelersiniz?

numaralandırmak() kullanın bir liste üzerinde yinelemek için. list öğesinin her öğesinde bulunan dizin ve değeri içeren demetlerin bir listesini döndürmek için enumerate(list) öğesini çağırın. Listedeki her dizin değeri çiftini yinelemek için bir for döngüsü kullanın.

Python'da int nesnesi nedir?

Tüm tamsayılar, keyfi boyuttaki uzun tamsayı nesneleri olarak uygulanır. ... Bu PyTypeObject örneği, Python tamsayı türünü temsil eder. Bu, Python katmanındaki int ile aynı nesnedir. int PyLong_Check (PyObject *p) Argümanı bir PyLongObject veya bir PyLongObject alt türü ise true değerini döndürür.

Neden int nesnem çağrılabilir değil?

TypeError: 'int' nesnesi çağrılabilir değil hatası bir tamsayı aramaya çalıştığınızda ortaya çıktı . Bu, bir hesaplamaya matematiksel bir operatör eklemeyi unutursanız olabilir. Bu hata, kodunuzda daha sonra kullanacağınız, round() veya sum() gibi yerleşik bir işlevi yanlışlıkla geçersiz kılarsanız da oluşabilir.

Python'da int nesnesinin çağrılamadığını nasıl düzeltirim?

Typeerror nasıl çözülür: 'int' nesnesi çağrılabilir değil. Bu hatayı çözmek için ihtiyacınız olan adı, kodda kullanılan yerleşik işlev int() ile benzer olan değişkenin adını değiştirmek için . Yukarıdaki örnekte, int değişkeninin adını productType olarak değiştirdik.


Yinelenemeyen int nesnelerini nasıl düzeltirsiniz?

Bir 'int' nesnesi yinelenebilir değil hatası bir tamsayı değeri üzerinde yinelemeye çalıştığınızda ortaya çıkar . Bu hatayı çözmek için, bir sayı yerine yinelenebilir bir sayı üzerinde yineleme yaptığınızdan emin olun.

Python'da dizeyi int'ye nasıl dönüştürürsünüz?

Python'da bir dizeyi tam sayıya dönüştürmek için, int() işlevini kullanın . Bu işlev iki parametre alır: verileri temsil etmek için ilk dize ve isteğe bağlı taban. str'yi bir int veya tamsayı olarak döndürmek için print(int('STR')) sözdizimini kullanın.

Yalnızca str'yi str anlamına değil, str'ye bağlayabilir mi?

Hata typeerror: yalnızca str'yi (int değil) str'ye bağlayabilir bir dize ve bir tamsayıyı birleştirmeye çalıştığınızda . Bu hatayı çözmek için, onları birleştirmeye çalışmadan önce bir kod satırındaki tüm değerlerin dizge olduğundan emin olun.

Bir int nesnesini nasıl Abone olunabilir hale getirirsiniz?

typeerror: 'int' nesnesi abone olunamaz hatası, bir tamsayıya liste veya sözlük gibi abone olunabilir bir nesneymiş gibi erişmeye çalıştığınızda ortaya çıkıyor. Bu sorunu çözmek için, emin olun değerlere erişmek için dilimleme veya indeksleme kullanmayın. Bir tam sayı.


Tamsayılar Python'da nesne olarak saklanıyor mu?

Bir Python programcısı olarak Python'daki Her Şeyin bir nesne olduğunu duymuş olmalısınız. Tam sayı bir nesnedir . Bir dize bir nesnedir. Listeler, sözlükler, demetler, pandalar veri çerçeveleri, NumPy dizileri nesnelerdir. Bir fonksiyon bile bir nesnedir.

Python'da int nasıl çalışır?

int() işlevi belirtilen değeri bir tam sayıya dönüştürür . int() işlevi, x sayısından veya dizesinden oluşturulmuş bir tamsayı nesnesi döndürür veya herhangi bir bağımsız değişken verilmezse 0 döndürür. Tamsayı nesnesine dönüştürülecek sayı veya dize. Varsayılan argüman sıfırdır.

Bir listeyi nasıl yinelersiniz?

Java listesi üzerinde yineleme nasıl yapılır?

  1. Koleksiyonun iterator() yöntemini çağırarak koleksiyonun başlangıcına bir yineleyici edinin.
  2. hasNext()'e çağrı yapan bir döngü kurun. HasNext() true döndürdüğü sürece döngünün yinelenmesini sağlayın.
  3. Döngü içinde, next() öğesini çağırarak her öğeyi elde edin.

Bir liste üzerinde nasıl yinelenirim?

Liste üzerinden yineleme yapmanın 7 yolu vardır.

  1. Basit For döngüsü.
  2. Döngü için Geliştirilmiş.
  3. Yineleyici.
  4. ListeIteratör.
  5. Döngü sırasında.
  6. Yinelenebilir.forEach() kullanımı.
  7. Stream.forEach() kullanımı.


Bir WebElement listesinde nasıl yinelenirsiniz?

java Selenium Kod Cevaplarında liste nasıl yinelenir

  1. public Boolean selectByText(Dize metni) {
  2. WebElement dropDown = sürücü. findElement (Tarafından ...
  3. yıkılmak. Tıklayın();
  4. List allOptions = dropDown. findElements(Tarafından...
  5. for ( WebElement biz: allOptions) {
  6. yıkılmak. sendKeys (Anahtarlar. ...
  7. uyku(250);
  8. if ( biz. getText().

C++'da bir listeyi nasıl yinelersiniz?

Yineleyiciler kullanarak listede yineleme

  1. std::list'in bir yineleyicisini oluşturun.
  2. İlk öğeye gelin.
  3. Listenin sonuna ulaşana kadar artırmaya devam edin.
  4. Yineleme erişimi sırasında, öğe yineleyici aracılığıyla.

Python'da bir dizi üzerinde nasıl yinelenirsiniz?

NumPy Dizilerini Yineleme

  1. 1A = np. arange(12) 2A'daki hücre için: 3 print(cell, end=' ') Çıktı: ...
  2. 1i = 0 2 iken A[i]
  3. 1A = np. ara(12). ,
  4. 1 A satırı için: 2 satırdaki hücre için: 3 print(cell, end=' ') Çıktı: ...
  5. 1 A. flatten() içindeki hücre için: 2 print(cell, end=' ')