sen nereye bağlısın?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Reagan Reynolds
Puan: 4.8/5(61 oy)

İşveren tarafından 'bağlanabilir misiniz' sorusu görülür veya sorulursa, bu sadece şu anlama gelir: güvenilir misin diye soruyorlar . Ayrıca varsa çalışanın sabıka kaydının kontrolü için de kullanılır.

ne anlama geliyor?

Bağlanabilir olmak, gelecekteki işvereninizin, bir çalışanın hileli, dürüst olmayan veya suç teşkil eden faaliyetlerinin doğrudan bir sonucu olarak ortaya çıkan herhangi bir kayba karşı güvence altına alınması ve korunması anlamına gelir. Eğer bağlıysan, bu demektir ki güvenilir ve güvenilir olduğunuzu .

Bağlanmak için uygun musunuz?

sahip olan tüm bireyler, geçmişte, hileli veya dürüst olmayan bir davranışta bulundu , yapıştırma hizmetleri için uygundur. Bu kişiler arasında eski suçlular ve eski bağımlılar ile kişisel kredisi zayıf olan kişiler, çalışma geçmişi olmayan fakir kişiler ve onursuz bir şekilde ordudan terhis edilmiş kişiler yer alır.

Kanada'da gümrüklü ne anlama geliyor?

Bağlanabilir olduğunda, güvenilir ve güvenilir biri olarak kabul edilirsiniz . İş başvurularında kefil olmanın en önemli nedeni, sabıka kaydınız olmamasıdır. Eğer bir siciliniz varsa, af için başvurabilirsiniz ve bu, ileride bağ kurmanıza yardımcı olacaktır.

Bağlanamamak ne demek?

Tahvil yok veya tahvil tutma yok demektir kişinin şu anda hapisten çıkamayacağı . Ancak bu sonsuza kadar anlamına gelmez. Bağlanamayan birinci derece gibi bazı suçlar...

Bahçemde bir Yeti var!

17 ilgili soru bulundu