Warzone'da zombiler nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Marcus Lesch IV
Puan: 4.4/5(28 oy)

Bir zombiye dönüşmek için radyasyonda ölmeniz yeterlidir. Radyasyon bölgeleri haritada kırmızı dairelerle işaretlenmiştir – şu anda Batık ve Hapishane , ancak daha fazlasının yavaş yavaş ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Warzone'da zombileri nerede buluyorsunuz?

Warzone'da zombi olmak istiyorsan ilk adımın haritanın güneydoğu köşesinde Gemi Enkazı veya Hapishane .

Warzone'da hala zombiler var mı?

Black Ops Cold War hikayesi Verdansk'a taşınırken Dead Warzone oyuncuları artık zombiye dönüşüyor. Warzone Zombies etkinliği sona eriyor ve biraz daha heyecanlı hale geliyor. ... Bir zombi olarak ölürsen, takım arkadaşların seni yine de bir insan oyuncu olarak satın alabilir.

2 kişi zombi savaş alanı olabilir mi?

Call of Duty: Warzone oyuncuları, Verdansk'ta undead salgını kötüleşirken zombilere dönüşüyor. ... Tweet'e göre, bu yalnızca Dörtlü, Üçlü veya İkili modda ölürseniz gerçekleşir - solo modda değil, yani ölümsüzlere dönüşmeye çalışıyorsanız, bunu sadece bazı arkadaşlarla yapabilirsin .

Warzone sololarında bir zombiye dönüşebilir misin?

Bir Solos oyununda oynuyorsanız, Radyasyona girmek sizi basitçe öldürür. Sadece bir takım arkadaşınla birlikteysen bir Zombie dönüştürüleceksin , yani bir İkili, Üçlü veya Dörtlü oyunda olmanız gerekir.

Call of Duty Warzone Zombileri ÇILGINDIR!

16 ilgili soru bulundu

Bir Warzone zombisini nasıl serbest bırakırsınız?

Bir zombiye dönüşmek için oyuncuların haritadaki radyasyon bölgelerine . Bunlar haritada küçük kırmızı dairelerle işaretlenmiştir. Oyuncuların atıkların üzerinde durmaları ve onları öldürmesine izin vermeleri gerekecek. Ekran karardığında, oyuncu anında gökten düşen bir zombi olarak ortaya çıkacaktır.

Verdansk'ın her yerinde zombiler var mı?

Call of Duty: Warzone'un zombileri devam ediyor Verdansk genelinde öfke ve sonunda haritanın en popüler konumuna ulaştılar: Superstore. ... Zombiler Superstore'a ulaştığına göre, oyuncuların her oyunda en az birkaç tanesiyle karşılaşması muhtemeldir.

Warzone'da zombileri nasıl oynarım?

Takım tabanlı modunuza girdikten sonra radyasyon bölgelerinden birinde ölmek isteyeceksiniz. Şu anda hayatta olan bir takım arkadaşınız varsa, Gulag bir Zombiye dönüşeceksin.

Nasıl zombiye dönüşebilirim?

zombiye dönüşmek için, sadece radyasyonda ölmek . Radyasyon bölgeleri haritada kırmızı dairelerle işaretlenmiştir - şu anda Batık ve Hapishaneyi kapsıyorlar, ancak daha fazlasının kademeli olarak görünmesini bekliyoruz. ?YENİ: NÜKLEER RADYASYONA ÖLMEK ZOMBİ OLMANIZA İZİN VEREBİLİR!

Nisan 2021'de Warzone'da nasıl zombi olunur?

Warzone'da Zombi olmak için yapmanız gerekenler:

  1. Bir İkili, Üçlü veya Dörtlü maç girin – Solo oyun DEĞİL.
  2. Radyasyon Bölgelerinden birine inin.
  3. Artık gazın içinde ölmeniz gerekiyor.
  4. Bunu yaptıktan sonra, karakteriniz artık bir Zombi olarak Verdansk'ta konuşlanacak.
  5. Gidin ve mümkün olduğunca çok öldürme yapın!

Warzone bir salgın mı?

Call of Duty: Salgın – Genel Bakış

Call of Duty Salgını Warzone ve Black Ops'un olduğu her yerde oynanabilir : PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve PC. Oyun 4 Mart'a kadar ücretsiz oynanacak ve bu noktada sadece Black Ops sahipleri moda erişebilecek.

Zombiler yağmalanıyor mu?

Ayrıca zombi olamaz Plunder or Rebirth çalma listelerinde zombi olmak için Warzone'un ana Battle Royale modunu bir ekiple oynamanız gerekecek.

Yeni zombiler haritası ücretsiz mi?

Yeni harita denir Ölülerin Duvarı ve önümüzdeki hafta piyasaya sürüldüğünde Black Ops Cold War için ücretsiz bir güncelleme olacak.

Ölüler Duvarı çıktı mı?

Mauer der Toten, Black Ops Cold War'da Sezon Dört Reloaded ile birlikte yayınlandı 15 Temmuz . Görevi yürütün. *Onslaught, 1 Kasım 2021'e kadar PlayStation 4 ve PlayStation 5'e özeldir ve bundan sonra deneyim tüm platformlarda sunulacaktır.

Warzone Sezon 4'teki en iyi AR nedir?

Warzone İçindeki En İyi Taarruz Tüfekleri

  • C58. C58, 4. Sezonun başında kendi alanında ilginç bir rakip olarak tanıtıldı. ...
  • FARA 83. Warzone'daki FARA 83, Sezon 3 ve Sezon 4'teki denge güncellemelerinden sonra popülerliğini yeniden kazandı ...
  • UZAK 1. ...
  • 6. savaş...
  • M4A1.

Ölü Adamın Sineması nedir?

Kino der Toten (Ölülerin Sineması için Almanca) genel olarak beşinci Zombies haritası , Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Black Ops III'te yer aldı. Harita, Almanya'daki terk edilmiş bir tiyatroda, Group 935'in Kino Tesisinde yer alır ve Call of Duty: Black Ops'ta oyuncuya sunulan ilk haritadır.

Yeni Zombies haritasının adı nedir?

Yeni Yuvarlak Tabanlı Zombi Haritası: Ölülerin Duvarı

Tüm bunların yanı sıra dört benzersiz varyant, hızlı seyahat eden zeplinler, korkunç yeni düşmanlar, keşfedilecek yeni görevler ve daha fazla sır ve sürpriz içeren yeni bir Wonder Weapon bu devasa yeni yuvarlak tabanlı haritada geliyor.

FAVORITE bit sinirleniyor mu?

Muhtemelen göze çarpan değişiklik, şu anda oyundaki en popüler silahlardan biri olan FFAR 1'de. Sert vuruşlu, hızlı ateşleyen AR, (eski) Verdansk'ta parçalanıyordu, ancak 3. Sezon güncellemesinde nerflendi . En büyük değişiklik, maksimum hasarında (30'dan 27'ye düşürüldü) ve maksimum hasar aralığında (%15 azaltıldı) yapıldı.

Salgın oynamak için Warzone'u indirmem gerekiyor mu?

Salgın etkinliğini oynamak için, Soğuk Savaş'ı indirmek için gerekli oyun için olaylardan biri olduğu için. ... Bu oyunla ilgili en son haberler, salgın olarak bilinen bir olaydır. Soğuk Savaş zombi modu ile ilgili olan bu salgın olayını nasıl oynayacağınızı öğrenmek için makaleyi okumaya devam edin.

Warzone'da neyi sinirlendirdiler?

Call of Duty: Warzone için Sezon 5 yaması, oyunun en iyi üç saldırı tüfeğine önemli ölçüde nerf getiriyor: C58, EM2 ve Krig 6 .

Şu anda Warzone'daki en iyi silah hangisi?

  • En iyi Warzone silahları.
  • Kar98k. Kar98k, Warzone'daki en iyi uzun menzilli seçenek olarak Warzone'daki keskin nişancı tüfekleri için altın standart olmuştur. ...
  • C58. Harika genel istatistiklere sahip uzun menzilli bir saldırı tüfeği arıyorsanız, C58'den daha iyi bir silah kullanamazsınız. ...
  • BULLFROG. ...
  • Mac-10. ...
  • İsviçre K31. ...
  • OTS 9. ...
  • 63.

C58, Nerf'ten sonra hala iyi mi?

Raven Software, Warzone'a saldırı tüfeklerini vuran sürpriz bir güncelleme duyurdu. C58, Krig 6 ve EM2 hepsi sinirleniyor . C58 ve Krig 6, son birkaç ayda metaya hakim olan iki AR'dir, ancak artık kullanılmayabilir.

M13 Warzone'da iyi mi?

Warzone'daki M13 mükemmel bir yakın orta menzilli silah . Yakın mesafeden hızlı ateş etme açısından en iyi hafif makineli tüfeklerden bazılarıyla orada üst sıralarda yer alıyor ve yüz metreden daha yakın mesafedeki düşmanları saptayıp infaz edecek. ... Warzone'da M13 için oynayabileceğiniz pek çok özelleştirme seçeneği var.