Geminasyon tüyü nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Domenica Stiedemann
Puan: 4.2/5(7 oy)

Kazanma. Quill'in içinde Vald'ın Kasası Düzleştirilmiş bir kilidi olan ve Riften Fishery'deki büyük tekne ile Goldenglow Malikanesi'nde demirleyen tekne arasındaki orta noktanın biraz kuzeyindeki batık bir kayıkta bulunan .

Honrich Gölü nerede?

Honrich Gölü bir göldür doğu Rift'te, Riften'in hemen güneybatısında . Treva Nehri tarafından doldurulur ve Birinci Çağ'da Honnith Gölü olarak adlandırılmıştır. Goldenglow Estate, gölün ortasında bir dizi ada kaplar.

VALD'in borcunu nasıl öderim?

yolu temizlemek[değiştir]

Kafa Riftweald Malikanesi'nin arka kapısına ve Vald sizinle konuşmaya gelene kadar orada bekleyin. Ona borcunu sildiğinizi söyleyin, o da size iyi bir dönüş yapmak isteyecek, size Malikanenin anahtarını verecek ve arka kapıyı sizin için açacaktır.

Geminasyon tüyü bende kalabilir mi?

Dragonborn tarafından kullanılamaz . Dragonborn, Vald'i öldürse bile, tüy kalemini Maven için geri alabilirler.

Mercer'in mektubunda R kimdir?

önemsiz şeyler. R'nin temsili olması mümkündür Tersi , son oyunda kullanılmayan bir karakter veya bir ticaret kervanının sahibi olan ve Hırsızlar Loncası için yasadışı ve çalıntı mal ticareti yaptığı bilinen Ri'saad.

Skyrim - Honrich Gölü - İkizlik Kalemi

35 ilgili soru bulundu

AC Valhalla tüy kalemi nerede?

Onları ikna etmeyi seçtik. Bundan sonra çocukla tekrar konuşun. Bu, Quill'in Hilda adında biri olduğunu ve içinde bulunabileceğini ortaya çıkaracaktır. Wincestre'nin yeraltı kanalizasyonları . Oraya gidelim (haritanızdaki deniz mavisi hedef işaretçisidir).

Mercers evine nasıl girerim?

evinin anahtarını almak için Mercer'in ev muhafızı Vald'ı öldürmek veya yankesicilik yapmak Riftweald Malikanesi'nin avlusunda. Vald'ın envanterinde, merdivenden aşağı ateş ettikten sonra malikane kapısını açmanıza izin verecek anahtar vardır (yer seviyesindeki malikane kapısı bloke edilmiştir ve açılamaz).

Mercer'in yerinin kanıtı nerede?

Kafa mutfağa ve şüpheli dolabı bul parmaklıklı kapının yanında. Açın, ardından gizli bir geçidi ortaya çıkarmak için sahte arka paneli açın. Sonunda Mercer'in planlarını içeren odaya ulaşana kadar tuzaklı yoldan devam edin.

Chillrend düzleştirilmiş mi?

Chillrend benzersizdir, seviyeli cam kılıç The Elder Scrolls V: Skyrim'de bulunur. Oblivion'dan dönen Chillrend, Hırsızlar Loncası lideri Mercer Frey'in elindedir. Kılıç düz olduğu için, büyünün büyüklüğü, taban gücü ve değeri karakter seviyesine bağlıdır.


Nasıl Thane of Riften olunur?

Bir Thane of Riften olmak için, yapmanız gerekenler bir Skooma bağımlısı ile konuşarak başlayın . Şifa iksiri isteyecek. Ana görev serisini başlatması için ona bir tane verin. Wujeeta'yı Riften rıhtımlarında bulabilirsiniz.

Skyrim'de VALD kimdir?

geçerli bir Nord ve Riften'deki Hırsızlar Loncası'nın bir ortağı . Daha önce Maven Black-Briar için çalışmıştı, ancak Geminin Kılıcı'nı Honrich Gölü'nden geçerken yaptığı bir iş sırasında tekneye çarptı ve tüy kalemini kaybetti.

Daedra kalplerini nereden alıyorsunuz?

Konumlar

  • Mehrunes Dagon Tapınağı, 'Geçmişin Parçaları' sırasında ve sonrasında. Dört Dremora (ikisi içeride, ikisi dışarıda), her birinin bir Daedra kalbi var. ...
  • Enthir, College of Winterhold'da genellikle iki tane var ve her iki günde bir stok yenileniyor.
  • Jorrvaskr. ...
  • Vigilant Salonu. ...
  • Valerica'nın Volkihar Kalesi'ndeki Çalışması.

Largashbur'a nasıl girilir?

Largashbur'a git

Nispeten kolay bir şekilde oraya ulaşmak için önce Riften'e seyahat et ve ardından yetimhane ile Jarl'ın evi arasında bulunan arka kapıdan şehirden çıkın. Gölün güneybatı bölgesine ulaşana kadar Honrich Gölü'nün yanından geçen Arnavut kaldırımlı yolu takip edin.


Svidi nerede?

Svidi ozandır Ivarstead'deki Vilemyr Inn , burada Lynly Star-Sung adıyla gidiyor.

Karliah ile evlenebilir misin?

Karliah evli ve takipçi olabilir. Hearthfire ile uyumludur ancak gerektirmez. ... Ardından Nightingale Hall'a gidin ve Karliah ile konuşun. Hemen takipçi hatlarına sahip olmalı, evlilik hatları için diğer normal evlilik adaylarında olduğu gibi bir Mara Muska takıyor olmalısınız.

Karliah neden kapıyı açmıyor?

Merdivenlerde böcek olduğunu anladım. Yemini kabul etmeden önce karliah'ın arkasında durmalısın ve o seni kapıya doğru merdivenlerden yukarı takip edecek. . O zaman yemini kabul et ve kapıyı açacak ve çevrelere sorunsuzca yürüyecek.

İskelet anahtarı saklayabilir misin?

İskelet Anahtarı normal bir kilit açma gibi kullanılabilir ve süresiz olarak saklanabilir 'Karanlığın Dönüşü' görevi sırasında Alacakaranlık Mezarı'na asla geri gönderilmemesi şartıyla. Ek olarak, bir kilit açıldığında Kilit Açma becerisi artacaktır (1.4 yamasında kaldırıldı, 1.9'a geri döndü).


AC Valhalla'daki tüy kimdir?

Hangi diyalog seçeneğini seçerseniz seçin, sonunda size lağım anahtarı verilecek ve Quill'in gerçek adını öğreneceksiniz: Hilda . (1/4) Rahibe Manastırı'nın yeri.

SEAX AC Valhalla kimdir?

Cenaze ateşinin solundaki Piskopos'un kız kardeşiyle konuşun ve 4. seviye karizmanız varsa yol seçeneğini seçin. Ne olursa olsun, iki gardiyan tarafından saldırıya uğrayacaksınız. Onları indir ve Piskopos'un kız kardeşine geri dön. Bu, adında birinin olduğunu ortaya çıkaracak Ealhferth Seax'tır.

Riftweald'a nasıl girerim?

'The Pursuit'i başlatmadan malikaneye atlayarak girmek mümkün. Mara Tapınağı'nın çatısı ve sonra malikanenin çatısına. Oradaki uzman kilitli kapı eve girmek için seçilebilir. Başka bir yol da platform menteşesindeki dişlileri bir okla vurmaktır.

Mercer'in evini alabilir misin?

Yeterince yüksek bir Konuşma becerisiyle (Dibella Tılsımı yardımcı olur), Mercer's House Key Vald'i ikna ederek elde edilen Mercer'in Markath'ta ona yeterince yüksek bir Yankesici becerisiyle ihtiyacı olduğunu, sırtı kapıya dayadığında cebinden alınabilir - ya da basitçe onu öldürerek elde edilebilir.