Bisepste synthol nereye enjekte edilir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Deja Zboncak I
Puan: 4.8/5(49 oy)

Talimatlar: Enjekte doğrudan her biseps kas başının ortasına yukarıda belirtildiği gibi: İlk fotoğraf 1. günü temsil etmektedir.

Bicepsime testosteron enjekte edebilir miyim?

Gaga veya biseps gibi diğer kaslara enjeksiyon yapmak sinir hasarına ve başka zararlara yol açabilir. Steroidler, kan dolaşımınızda dolaşarak ve büyümek için vücudunuzdaki tüm kas hücreleriyle birlikte çalışarak çalışır. Daha büyük olmasını istediğiniz kasa steroid enjekte etmek işe yaramaz ve yaralanmaya veya sinir hasarına yol açabilir.

Synthol'u nasıl alırsın?

Kas büyümesi için kullanıldığında, synthol yerleştirilir. bir şırıngada ve hedef kasın derinliklerine enjekte edilir . Sentolün aktif maddesi olan MCT, kas liflerinin içine girdikten sonra genişlemeye başlar.

Synthol tuzaklarını nasıl enjekte edersiniz?

Doğrudan tuzak kas kafasının 'tepesine' doğrudan enjekte edin , günlük. 25 gauge 1 inç (25 mm) uzunluğunda iğneler yeterlidir.

Synthol'ü trisepslerde nereye enjekte ediyorsunuz?

enjekte doğrudan her bir triseps kas başının ortasına , günlük. 25gauge ila 30gauge yarım inç (13mm) ila 1 inç (25mm) uzunluğunda iğneler yeterlidir.

Vücut Geliştiriciler Kaslara Yağ Enjekte Ediyor | Gerçek Hayat Hulkları

33 ilgili soru bulundu

Synthol enjeksiyonları ne kadar sürer?

10 gün boyunca 2 ml . 10 gün boyunca 3 ml. Her ikisini de, biceps ve triceps'i aynı anda yaparsanız, bu 30 günde kollarınıza 3' ekleyebilirsiniz.

Çok düşük bir IM enjeksiyonu verirseniz ne olur?

IM enjeksiyondaki en yaygın hatalardan biri, iğneyi omuza çok yükseğe veya kola çok aşağıdan sokmaktır. Çok yüksek (omuz eklemine) veya çok düşük (tendonlara ve yumuşak dokuya) yapılan enjeksiyonlar birkaç ay sürebilen ciddi omuz veya kol ağrısına yol açma olasılığı .

Sentol enjeksiyonu nedir?

Synthol vücut geliştiriciler tarafından kas içine derinlemesine enjekte edilen geçici bir implant olarak kullanılan bir madde . Genişletme etkileri hemen görülür. Synthol, küçük kas gruplarında hacimlerini büyütmek için kullanılır (örneğin triseps, pazı, deltoidler, baldır kasları).

Biceps nasıl enjekte edilir?

BİZ. Teknik: Landmark tabanlı yaklaşım

  1. Bisipital oluğa paralel doğrudan iğne (dikey olarak yönlendirilmiş)
  2. İğne deriye 30 derece yukarıya dönük olarak girer.
  3. Bisipital tendonu enjekte etmeyin.
  4. Oluk etrafındaki alana sızın, ancak tendonun içine değil. İğne tendonun içindeyken akış direndi. İğneyi hafifçe geri çekin ve tekrar deneyin.

Synthol'ü ne sıklıkla enjekte etmelisiniz?

Maksimum boyuta kadar bir kas elde etmenin en hızlı yolu aşağıdaki rejimi yapmaktır: Her kas başında 10 gün boyunca 1 ml . 10 gün boyunca 2 ml. 10 gün boyunca 3 ml. Her ikisini de, biceps ve triceps'i aynı anda yaparsanız, bu 30 günde kollarınıza 3' ekleyebilirsiniz.

Synthol yasal mı?

Synthol, doğrudan kas içine lokal olarak enjekte edilen sentetik yağdır. ... Sinir hasarı ve olası HIV ve diğer yaşamı tehdit eden hastalıkların bulaşması gibi kendi kendine enjeksiyonla ilişkili başka riskler de vardır. Yine de, Synthol yasal bir maddedir (çünkü poz yağı olarak satılmaktadır).

Kirill Tereshin ne oldu?

MMA dövüşçüsü Kirill Tereshin, vücudunun üst kısmına petrol jölesi enjekte etmenin ona avantaj sağlayabileceğini düşündü. Yerine, kas dokusunu yok etti ve ciddi sağlık sorunlarına neden oldu .

Kendime kalça kemiğimde nasıl testosteron iğnesi yapabilirim?

Gluteus maximus kasına enjeksiyon yapmak için doğru yeri bulmak için, kalçaları ortaya çıkarın ve (zihninizde) her bir kalçayı dört parçaya bölün. Enjeksiyonu kalçanın üst çeyreğine hedefleyin (şemada X) , kalça kemiği kısmına doğru. Soldaki resim kendi kendine enjeksiyon pozisyonunu göstermektedir.

Enjeksiyon sırasında bir kan damarına çarparsanız ne olur?

Bir artere vurmak acı verici ve tehlikeli olabilir. Arteriyel kan kalpten uzaklaşır, böylece enjekte edilen her şey doğrudan vücut uzuvlarına ve ekstremitelerine gider. Enjeksiyon partikülleri kan kılcal damarlarına sıkışır ve dolaşımı keser. . Bu, kan akışının olmamasına ve sonunda dokunun ölmesine neden olabilir.

Testosteron iğnesi yapmak için en iyi yer neresidir?

Testosteron enjeksiyonları tipik olarak kas içidir, yani doğrudan kas içine verilir. Kas içi enjeksiyon için nispeten kolay ve erişilebilir iki bölge: deltoid (üst kol) veya oburluk (uyluğun üst arka kısmı, yani popo yanağı).

Vücut geliştiriciler hangi enjeksiyonları kullanır?

Enjekte edilebilir formlar şunları içerir:

  • Boldenone undesilenate (Equipoise) veya EQ
  • Metenolon enantat (Primobolan) veya Primo
  • Nandrolone dekanoat (Deca Durabolin) veya Deca
  • Nandrolone fenpropionat (Durabolin) veya NPP
  • Testosteron cypionate (Depotest)
  • Testosteron enantat (Andro-Estro)
  • Testosteron propiyonat (Testex)

Kol kası nasıl enjekte edilir?

Kastan yaklaşık bir inç (2,54 cm) uzakta sıkıca tutun. Öte yandan, iğneyi bir noktada tutun. 90 derecelik açı ve kasınıza nüfuz edecek kadar hızlı ve derin bir şekilde yerleştirin. İlaç enjekte edin. Şırıngada kan yoksa, ilacı kas içine yavaşça enjekte etmek için pistonu itin.

Kolunuza nasıl steroid enjekte edersiniz?

Adım adım kas içine enjeksiyon

  1. Yeşil bir iğne ile çizin, ardından enjeksiyon için mavi ile değiştirin.
  2. İğneyi vücudunuza 90 derece olacak şekilde sokun. ...
  3. Bir damara veya atardamara çarpmadığınızı kontrol etmek için pistonu hafifçe geri çekin. ...
  4. Her bölgeye yalnızca 2 ml'ye kadar sıvı enjekte edin - daha fazla enjekte ederseniz enfeksiyon riskinizi artırır.

Synthol başlangıçta ne için kullanıldı?

Rakip vücut geliştiriciler başlangıçta synthol ve toplu olarak bilinen synthol gibi diğer ürünleri kullandılar. site geliştirme yağları , kas boyutu ve şeklindeki küçük asimetrileri düzeltmek için.

Sintol anlamı nedir?

: su gazının veya sentez gazının basınç altında ısıtılmasıyla yapılan sentetik bir motor yakıtı bir katalizörün varlığında ve esas olarak alkoller, yağ asitleri ve ketonlar veya esas olarak hidrokarbonlar içeren - fischer-tropsch sürecini karşılaştırın.

Ne oldu synthol adam?

Bir Rus vücut geliştirmeci, neredeyse orantısız olarak büyük pazıları için Popeye adını verdi. kollarına zehirli vazelin enjeksiyonu sonucu öldü . 23 yaşındaki Kirill Tereshin, kollarındaki sentol yağını ve ölü kas dokusunu çıkarmak için geçirdiği ameliyattan sonra iyileşiyor.

Enjeksiyon sırasında bir sinire çarptığınızı nasıl anlarsınız?

Bazı damarların aksine, sinirler vücudun dışından görünmez, ancak enjekte ederken birine vurup vurmadığınızı kesinlikle bileceksiniz çünkü siz' aşırı acı yaşayacak ve kayıt için geri çektiğinizde şırıngaya kan girmeyecektir. Uzuvunuz boyunca bir elektrik yanığı hissedebilirsiniz.

İğne sinire çarparsa ne olur?

Bir iğne sinir yaralanmasına neden olduğunda, çoğu hasta rapor eder. enjeksiyon sırasında ani ağrı ,on birhastamızın yaptığı gibi. Nörolojik sekeller, küçük geçici duyu bozukluklarından ciddi duyu bozukluklarına ve felce kadar değişebilir.

IM enjeksiyonları için hangi boyutta iğne en iyisidir?

Kas içi enjeksiyonlar doğrudan kas içine gider. 7 Kas, deri altı tabakasından daha derindir, bu nedenle kas içi enjeksiyonlar için kullanılan iğne daha kalın ve daha uzun olmalıdır. 20 veya 22 G iğneler bir inç veya bir buçuk inç uzunluğunda olanlar genellikle en iyisidir.

Vücut geliştirme için hangi testosteron en iyisidir?

#5 TestoYakıt : Vücut Geliştirme için en iyisi. TestoFuel, vücut geliştirme için en kaliteli testosteron güçlendiricidir. Düşük testosteron seviyeleri, kas kütlesini arttırmayı neredeyse imkansız hale getirir. Bunun nedeni, testosteronun vücudunuzun güç oluşturması ve protein sentezini en üst düzeye çıkarması için ihtiyaç duyduğu yakıtı sağlamasıdır.