Resident Evil 7'deki sigorta nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Molly Kiehn
Puan: 4.4/5(54 oy)

Sigorta, Resident Evil 7 Biohazard'daki Anahtar Öğelerden biridir. Konukevinde çatı katına çıkan merdivenleri güçlendirmek için kullanılan gerekli bir araçtır. bulunabilir Misafirhanede Mutfağın Dışında , Kilitli bir dolapta Cıvata Kesicileri kullanarak.

Resident Evil 7 gemisinin sigortası nerede?

dışarı çıkacaksın kuzey batı köşesi , gemiyi ilk kez düzgün bir şekilde keşfetmeye başladığınız koridorda, bu sefer silahlı ve tehlikeli. İhtiyacınız olan Sigorta, merdiven boşluğuna ulaşmak için bu kuzey batı kapısına yerleştirdiğiniz sigortadır, o yüzden yanınıza alın.

Resident Evil 7'deki asansör sigortası nerede?

Burada sadece iki şey var - masanın üzerinde bir teyp ve cesedin uzandığı çekmecede bir MPM tabancası. Silahı al ve kurtar. Koridorda sola dönün ve sigortayı almak için sonuna kadar gidin .

Resident Evil köyünün sigortası nerede?

Sigorta bulunur Beneviento Evi'nin yatak odası . Girmek için kesici kutusundan Bir Çocuğun Rölyefi'ne ihtiyacınız olacak.

Resident Evil 7'deki Cıvata Kesiciler nerede?

Cıvata Kesiciler, Resident Evil 7 Biohazard'daki Anahtar Öğelerden biridir. Konukevinde kapı ve dolapları kilitleyen ağır zincirleri kesmek için kullanılan bir alet olarak hizmet vermektedir. elde edilebilir Misafirhanenin bodrum katında, Mia'nın hücresinin dışında .

Resident Evil 7 - Sigorta ve güç kablosu nasıl bulunur - Wrecked Ship

44 ilgili soru bulundu

Re7'de her zaman elini mi kaybedersin?

yapmazsın . Konunun sürprizini bozmayacağız, ancak işin temel özü, eli terletmeyin. Sonsuza kadar gitmedi, bu yüzden çok fazla endişelenmemelisin. Resident Evil 7'deki rezil el kesme sahnesi hakkında bilmeniz gereken her şey bu.

Resident Evil 7 Korkunç mu?

'[Resident Evil 7] ile ilgili aldığımız geri bildirimlerden bazıları, oynamanın çok korkutucu olduğuydu. ... Resident Evil 7 kesinlikle korkunçtu , özellikle de Baker evine girmek ve ardından katil Jack Baker'dan kaçmakla görevlendirildiğiniz açılış saatlerinde.

Resident Evil köyüne sigortayı taktıktan sonra ne yaparsınız?

Sigortayı yerleştirdikten sonra, sırtınız asansör kapılarına bakacak şekilde durun . Gelmesini bekleyin ve göründüğünde fetüse tepki vermeyin.

Benevento hazinesini nasıl açarsınız?

Patronu yendikten sonra, mezara gitmek alanın ortası. Mezarla etkileşime geçebilmeli, devam etmeli ve kırık levhayı bırakmalısın. Mezar açılmaya başlayacak ve Berengario'nun Kadehi ortaya çıkacak.

Hangi tabanca re7 daha iyi?

Albert-01 Kopya Resident Evil 7'deki en güçlü tabancadır. Sadece 3 mermi alır. Sınırlı klip kapasitesi sizi sık sık yeniden yüklemeye zorlar, ancak dengeleyiciler bu sorunla mücadele edebilir. 44 MAG'ın aksine özel cephane kullanmaz.

Resident Evil 7'de Ethan'ı kim kurtardı?

Şımarık Resident Evil 7

Hangisini kurtaracağınıza karar vermelisiniz ve bu sizi iki sona götürecektir. Mia'yı seçerseniz, Eveline tarafından yakalandığında Ethan'ı kurtarır ve ikisi de daha sonra Chris Redfield tarafından kurtarılır.

Kaptanın kabin dolabının anahtarı nerede?

Yalnızca Batık Gemide, P19 Makineli Tüfeği tutan Kaptanın Dolabına erişim sağlamak için kullanılır. Konum: Bu anahtar şurada bulunabilir: 2F'deki kilitli Ranzalı Odalardan biri Bu, anahtarı masanın üzerinde bulacağınız açmak için Aşındırıcı gerektirir.

M19, G17'den daha mı iyi?

bu M19, G17'den biraz daha fazla güce sahiptir veya MPM, ancak daha düşük şarjör kapasitesi, her atışı saymak zorunda kalacağınız anlamına gelir.

Gemi re7 sigortasını nasıl alırsınız?

Batık Gemi F1'de Sigortayı Bulma

Bu kadar güneye inerseniz, tavandan bir Molded düşer. Hızla koşarak geç , Genel Amaçlı Sigortayı duvardan alın ve odadan çıkın; takip etmemesi için kapıyı arkanızdan kapattığınızdan emin olun. Bu oda, toplamanız gereken Sigortanın yerini içerir.

Ethan re7 gemisinde nerede?

Merdivenin tepesinde, sola dönün, ardından yerdeki kapaktan aşağı inin. kendini üzerinde bulacaksın geminin köprüsü . Kullanışlı bir şekilde çalışır durumda olan bir güvenlik monitörü bulmak için sağa dönün. Onunla etkileşime geçin ve Ethan'ı görene kadar yayınları çevirin.

Sulu RE8'i nasıl elde ederim?

Juicy Game'i şuradan alırsınız: nadir mavi kuş . Menzilli bir silahla öldürdüğünüzde, eti için yağmalayabilirsiniz. Mavi kuşun her oyunda yeniden doğduğunu unutmayın. Bu, New Game Plus'ta tekrar avlayabileceğiniz anlamına gelir.

Luthiers anahtarını nasıl alabilirim?

Luthier'in Anahtarını arayanlar Bahçeye doğru kuzeye git . Anahtarın bulunduğu genel alan için harita üzerinde işaretlenmiş bir hazine simgesi vardır. Anahtar aslında bu konumun hemen kuzeyinde, yolun sağ tarafında ve kaydetme noktası olan bir kulübenin içinde.

Benevento'nun mezarına ne koyacağım?

Karda çömelin ve Kırık Levhayı alın. Öğeyi incelemek, mezardaki ismin 'olduğunu ortaya çıkarır. Claudia ', öyleyse onu ait olduğu yere geri götürelim.

Bebek re8'i nerede saklıyor?

Angie'nin saklandığı yerler kısmen rastgele görünüyor, ancak genellikle saklanarak başlıyor. ikinci katta Misafir Odası, yatağın solunda . Tamamen beyaz bebeği arayın ve onu Makasınızla bıçaklaması için yakalayın.

oyuncak bebek re8 nerede?

Merdivenlerden fuayeye geri dönün ve sola dönün. Koridor boyunca duvarlardaki kan lekelerini takip edin ve asansörü geçerek devam edin. Sonunda Oturma Odasına geri döneceksiniz. oyuncak bebek odanın sağ tarafında bir pencerenin yanında yerde oturmak .

Resident Evil 8'de bodrumdan nasıl çıkılır?

Kapıdan odanın diğer tarafına geldiklerinde sürün ve asansöre koşun. Asansörü çağırmak ve kapılar açılır açılmaz içeri atlamak için sigorta kutusunu değiştirin. Bodrumdan asansöre binmek için düğmeye basın ve daha da önemlisi, bebekten uzakta.

RE7, RE2'den daha mı korkutucu?

RE7 ve RE2 arasındaki en büyük fark elbette kamera ve benim için oyunun benim için ne kadar korkutucu olduğu konusunda tüm farkı yarattı. Tam önünüzde aile üyelerinden birinin köşeyi döndüğünü görmek RE7'de korkutucu bir şeydi ve oyun onun için daha korkunç .

RE8, RE7'den daha mı korkutucu?

RE8'in de böyle bir segmenti var ve tartışmasız daha korkunç. Ancak bu segment, oyunun geri kalanının tek kişilik ordu sendromuna yenik düşmesiyle birlikte yarı yol işaretine yaklaşıyor. Aslında, yarısına kadar, RE8, RE7 ile aşağı yukarı eşittir korku faktörü açısından.

10 yaşındaki bir çocuk Resident Evil oynayabilir mi?

Yerleşik kötü video oyunu serisine dayanan şiddetli olsa da çok iyi bir film, çok açık ki küçük çocuklar için uygun olacak , ama ben kendim, onu gördüğümde 10 yaşındaydım. Bazı noktalarda biraz ürktüm ama dünyanın en kötü filmi değil.