Sürü personeli nerelerde kullanılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bret Hamill I
Puan: 4.4/5(74 oy)

Sürü Asası ve onun ilgili yükseltmeleri Kabus, Cehennem ve Cehennem Sürü Asası, Whimsyshire adlı Diablo III'teki 'Gizli İnek Seviyesine' erişin . Personelin her bir formu, ilgili zorluğunda SCL'ye erişmek için kullanılır. Normal asa işçiliği ile elde edilir.

Diablo 3'te Sürü Asasını nasıl kullanırım?

Envanterinizde bir Sürü Personeli olduğunda, Act 1 kampına gidin ve ardından The Old Ruins yol noktasına geçiş yapın . Buradan batıya gidin, ancak ekranın en güney kısmına sarılmaya devam edin. Sonunda, yakınlarda duran hayalet bir ineğin olduğu yerde parlayan bir uçuruma ulaşacaksınız.

Güvercin Asası tek kullanımlık mı?

İnek Kralın Hayaleti ile konuş

Sürü Asasını envanterinize ekleyin (onu donatmak gerekli değildir). Dikkat personel kalıcıdır ve tüketilmez ; Aslında, Whimsyshire seviyesini istediğiniz kadar tekrar oynayabilirsiniz. Whimsyshire'a hem Macera hem de hikaye modunda erişilebilir.

Herding Diablo 3'ün Asasını kaç kez kullanabilirsin?

1 Cevap. Sen defalarca kullanabilir . Asamı kaybetmeden Normal, Nightmare ve Hell'de birkaç tane koştum. Ayrıca, personelinizi bir sonraki seviyeye yükselttiğinizde, yine de alt seviyelerden oyunlar oluşturabilirsiniz.

Sürü Asasını kim yapıyor?

Sürü Asası, yalnızca onunla işlenerek oluşturulabilen bir öğedir. Demirci . Oluşturmak için birkaç özel bileşen gerektirir ve yalnızca bir kullanımı vardır; Whimseyshire gizli seviyesine bir portal açmak için.

Sürü Rehberinin Personeli - Diablo 3

22 ilgili soru bulundu

Staff of Herding'i kaç kez kullanabilirim?

kullanabilirsin ne zaman istersen, bir kez hazırladıktan sonra . Sadece normal mod için kullanabilirsiniz, daha yüksek zorluk istiyorsanız, yükseltmeniz gerekir (nasıl yapacağınızı kendiniz arayın). Kabus için bir tane yaratırsanız, yine de normale girmek için kullanabilirsiniz.

Herding Asası ne iş yapar?

Herding Asası ve ilgili geliştirmeleri Nightmarish, Hellish ve Infernal Staff of Herding, Whimsyshire olarak adlandırılan Diablo III'teki 'Gizli İnek Seviyesine' erişmek için kullanılır . Personelin her bir formu, ilgili zorluğunda SCL'ye erişmek için kullanılır. Normal asa işçiliği ile elde edilir.

Sürü Personeli planını nasıl edinebilirim?

Planlar Act 4: Prime Evil'de Izual tarafından rastgele düştü (herhangi bir zorluk seviyesinde). The Crystal Colonnade'e gidin ve Silver Spire'a giden Gateway'e giden yolu bulun. Daha sonra Silver Spire Level 1'e girecek ve sonunda The Great Span'da Izual ile karşılaşacaksınız. Not: Planlar garantili bir düşüş değildir.

Herding'in kabusu olan Staff of Herding'i nasıl edinebilirim?

Bu, Bastion's Keep Stronghold'daki Gorell the Quartermaster'dan planları alındıktan sonra üretilebilir. içinde olmalısın IV Kabus + Bunu satın almak için Prime Evil arayışına sahip olun! Tüccar 20.000 altınlık planları satıyor. Planlar, işçiliği için Staff of Herding ve 200.000 altın gerektiriyor.


Whimsyshire'a gitmeye değer mi?

Hayır, buna hiç değmez .

Whimsyshire'da ne düşebilir?

Mistik Kaynak, Sage's Journey Item Set'ten eşyalar yapmak için gerekliydi ve sadece tarafından düşürülebilirdi. Creampuff, Midnight Sparkle, Kabus veya Team Unicorn'un dört Üyesi: Miss Hell, R'Lyeh, Killaire ve Maulin Sorely.

Whimsydale ve Whimsyshire arasındaki fark nedir?

Peki, Whimsydale son derece benzer bir bölgedir — aslında, tamamen aynı karo seti. Ancak Whimsyshire, Sürülerin Asasını bir araya getirmenizi isterken, Whimsydale bir Goblin öldürmenizi ister.

Sürünün Asasını macera modunda alabilir misin?

Güvercin Asasının Tarifini Almak

Asa yapmak için ihtiyaç duyacağınız ilk öğe, IV. Perdede Izual'dan düşen Plan: Staff of Herding tarifidir. Sen planı hem Kampanya Modunda hem de Macera Modunda toplayabilir .


Diablo 3'te Whimsyshire'ın anlamı nedir?

kaprisli Gizli Seviye veya gizli arazi , Diablo 3. Whimsyshire'ın Gizli Seviyesine girdiğinizde, bir Afiş ve Mühür ile birlikte bir Mukavemet Becerisinin kilidi açılır. Whimsyshire seviyesini istediğiniz kadar koşabilirsiniz ve onu bularak In The Land Of Killer Unicorns başarısını elde edersiniz.

Diablo 3'te Wirt's Bell ne işe yarıyor?

Wirt's Bell, Diablo III'te çeşitli bir işçilik malzemesidir, kullanılır Herding Asasını inşa etmek Whimsyshire'a erişmek için gerekli olan.

Hellish Staff of Herding'i nasıl edinebilirim?

Olmalısın Act IV Hell Difficulty'de + Prime Evil görevine sahip olun bunu satın almak için! Gorell, planları 50.000 altın satıyor. Planlar, Nightmarish Staff of Herding (önce Herding Staff'ın yapılmasını gerektirir) ve zanaat için 500.000 altın gerektiriyor.

Whimsydale'e nasıl gidilir?

Whimsydale, Diablo III'te yalnızca erişilebilen benzersiz bir konumdur. bir Gökkuşağı Goblini öldürerek . Whimsyshire haritasını kullanır ve genel olarak onunla aynıdır. Bu konum 2.1 yamasında eklenmiştir. Bu bölge, Sir William hariç, Whimsyshire ile aynı Eşsiz Canavarları doğurabilir.


İnek seviyesini nasıl elde edemezsin?

İnek Seviyesi Değil

Birinci yol Kanai Küpü aracılığıyla . Bovine Bardiche'yi küpün içine koyarsanız, işaretlenmemiş bir dönüştürme seçeneği ortaya çıkar. Soru işaretlerine tıklayın ve silah yok edilecek ve geride Değil The Cow Level'a bir portal bırakacaktır.

Sürü hesabının personeli bağlı mı?

Plan hesaba bağlıdır ve şu anda bir hata olduğu düşünülen silinemez. Silmek için bir karakter oluşturup o karaktere verin ve ardından karakteri silin.

Diablo 3'teki sıvı gökkuşağı nerede?

Sıvı Gökkuşağı (db)-- Ortaya çıkar Vahadaki Gizemli Sandıktaki Gizemli Mağara, 2. Perde . Simyacı Zaven'i kurtarın ve mağaranın girişini açacaktır. Göğüs birinci seviyede bulunur. (Liquid Rainbow, Diablo 3 konsolunda *mevcut değildir* veya gerekli değildir.)

Anlamsız değerli taş hala düşüyor mu?

Chiltara her zaman ortaya çıkmaz, bu nedenle zindanı birkaç kez temizlemeniz gerekebilir. Doğduğunda, Gibbering Gemstone'u düşürmek için nadir bir şansı vardır. Öğe düşer düşmez hesaba bağlı olacaktır. ... Değerli taş düşme oranı yaklaşık %5 , ancak yama 2.0 itibariyle.