nerede bildirim merkezi iphone?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Brooke Thompson
Puan: 4.7/5(51 oy)

Bildirim Merkezinden AçUyarılarınızı Bildirim Merkezi'nden görmenin iki yolu vardır: Kilit Ekranından, ekranın ortasından yukarı kaydırın . Başka herhangi bir ekrandan, ekranınızın üst kısmının ortasından aşağı doğru kaydırın.

iPhone'da Bildirim Merkezi'ni nasıl açarım?

Bildirimlerinizi Bildirim Merkezi'nde görmek için aşağıdakilerden birini yapın:

  1. Kilit Ekranında: Ekranın ortasından yukarı kaydırın.
  2. Diğer ekranlarda: Üst merkezden aşağı kaydırın. Ardından, varsa eski bildirimleri görmek için yukarı kaydırabilirsiniz.

iPhone'umdaki bildirim paneli nerede?

Bildirim Merkezi'ne iPhone'un herhangi bir yerinden (Ana ekran gibi veya herhangi bir uygulama içinden) erişmek için, iPhone ekranının sol üst köşesinden aşağı kaydırın . Bildirim Merkezi'ni gizlemek için ekranın altından yukarıya doğru kaydırın.

Bildirim Merkezi'ni nasıl açarım?

Bildirim Paneli, uyarılara, bildirimlere ve kısayollara hızla erişebileceğiniz bir yerdir. Bildirim Paneli, mobil cihazınızın ekranının üst kısmındadır. Ekranda gizlidir ancak şuradan erişilebilir: parmağını oradan kaydırarak ekranın üst kısmından aşağıya.

İPhone'umda bildirimleri nasıl geri alırım?

Bildirimlerinizi görmek için kilit ekranında ortadan yukarı doğru kaydırın.

  1. Bildirimlerinizi kilit ekranınızda görüntüleyebilirsiniz. ...
  2. 'Bildirim Merkezi'nin yanındaki gri X işaretini basılı tutun. ...
  3. Bildirim Merkezinizi temizlemek için X'e iki kez de dokunabilirsiniz. ...
  4. Bir bildirimi görüntülemek, yönetmek veya temizlemek için sola kaydırın.

iPhone 12/12 Pro: Kilit Ekranında Bildirim Merkezi Nasıl Etkinleştirilir/Devre Dışı Bırakılır

40 ilgili soru bulundu

Bildirimlerim nerede?

Bildirimlerinizi bulmak için, telefon ekranınızın üst kısmından aşağı kaydırın. Bildirime dokunup basılı tutun ve ardından Ayarlar'a dokunun. .
...
Ayarlarınızı seçin:

  • Tüm bildirimleri kapatmak için Bildirimler kapalı'ya dokunun.
  • Almak istediğiniz bildirimleri açın veya kapatın.
  • Bildirim noktalarına izin vermek için Gelişmiş'e dokunun ve ardından bunları açın.

Bildirimler neden iPhone'umda gösterilmiyor?

iPhone bildirimleri çalışmıyorsa, Ayarlar uygulamasında Önizlemeleri Her Zaman Göster'i kapatmış olabilirsiniz . Bildirim önizlemeleri, iPhone'unuzun ekranında görünen uygulamalardan gelen küçük uyarılardır. Ayarlar'ı açın ve Bildirimler -> Önizlemeleri Göster'e dokunun. Her Zaman'ın yanında bir onay işareti olduğundan emin olun.

Bildirimleri nasıl alırım?

Aşağı kaydırın ve Ayarlar widget'ına uzun basın, ardından ana ekranınıza yerleştirin. Ayarlar kısayolunun erişebileceği özelliklerin bir listesini alırsınız. Bildirim Günlüğü'ne dokunun . Widget'a dokunun ve geçmiş bildirimleriniz arasında gezinin.

Bildirim geçmişini nasıl görebilirim?

Ayarlar'da, 'Uygulamalar ve Bildirimler'e, ardından 'Bildirimler'e gidin .' Bu özelliği yanlışlıkla silinen bildirimler için bir geri dönüşüm kutusu gibi düşünebilirsiniz.
...
Bildirim geçmişinizi görmek için geri gelmeniz yeterlidir:

  1. Ayarlar uygulamasını açın, ardından 'Uygulamalar ve Bildirimler'e dokunun.
  2. 'Bildirimler'e dokunun.
  3. 'Bildirim Geçmişi'ne dokunun.

Bildirim merkezimi nasıl düzenlerim?

Bildirim Merkezini özelleştirmek için:

Ana ekranınızdaki Ayarlar simgesine dokunun . Sol bölmede Bildirimler'e dokunun. Buradan, Bildirim Merkezi'nde hangi uygulamaların görüneceğini özelleştirebilirsiniz. Özelleştirmek istediğiniz uygulamaya dokunun.

iPhone'da bildirim merkezi nedir?

Bildirim Merkezi bildirim geçmişinizi gösterir , geri kaydırmanıza ve neleri kaçırdığınızı görmenize olanak tanır. Uyarılarınızı Bildirim Merkezi'nden görmenin iki yolu vardır: Kilit Ekranında, ekranın ortasından yukarı kaydırın. Başka herhangi bir ekrandan, ekranınızın üst kısmının ortasından aşağı doğru kaydırın.

Telefonum neden bana kısa mesaj bildirimleri vermiyor?

Bildirimlerin Normal olarak ayarlandığından emin olun . ... Ayarlar > Ses ve Bildirim > Uygulama Bildirimleri'ne gidin. Uygulamayı seçin ve Bildirimlerin açık olduğundan ve Normal olarak ayarlandığından emin olun. Rahatsız Etmeyin'in kapalı olduğundan emin olun.

Neden bildirimlerimden hiçbiri görünmüyor?

Telefonunuzu yeniden başlatmak işe yaramadıysa, Android'de bildirimlerin gösterilmemesinin en yaygın nedenlerinden biri, söz konusu uygulamanın bildirim ayarlarında bir şey . ... Bu nedenle, uygulamanın ayarlarına göz atarken yanlışlıkla bu özelliği kapatmak için herhangi bir düğmeye basmadığınızdan emin olun.

Kısa mesaj bildirimlerini nasıl açarım?

Kısa Mesaj Bildirim Ayarları - Android

  1. Mesajlaşma uygulamasından Menü simgesine dokunun.
  2. 'Ayarlar' veya 'Mesajlaşma' ayarlarına dokunun.
  3. Varsa, 'Bildirimler' veya 'Bildirim ayarları'na dokunun.
  4. Aşağıdaki alınan bildirim seçeneklerini tercih ettiğiniz şekilde yapılandırın: ...
  5. Aşağıdaki zil sesi seçeneklerini yapılandırın:

iPhone bildirim balonlarından nasıl kurtulurum?

Bu sinir bozucu numara rozetlerini devre dışı bırakmak için iPhone'unuzda Ayarlar > Bildirimler'e ve ardından bildirim rozetini kapatmak istediğiniz uygulamaya gidin ve onu seçin.

iPhone'um kilitliyken neden beni kısa Mesajlar konusunda bilgilendirmiyor?

iPhone veya başka bir iDevice kilitliyken gelen mesajlardan haberdar değil misiniz? iPhone veya iDevice cihazınız kilitlendiğinde (ekran uyku modu) herhangi bir uyarı görmüyor veya duymuyorsanız Kilit Ekranında Göster ayarını etkinleştirin . Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar'a gidin ve Kilit Ekranında Göster'in açık olduğunu doğrulayın.

IOS 14 mesajı aldığımda iPhone'um neden beni bilgilendirmiyor?

1. Kilit ekranı ayarında göster : Kilit ekranınızda sürekli eksik bildirimler varsa, Kilit Ekranında Göster ayarının açık olduğundan emin olun. Aynısını Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar altında bulabilirsiniz.

Bir metin aldığımda iPhone'um neden ses çıkarmıyor?

Bu adımları nasıl uygulayacağınız aşağıda açıklanmıştır: Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar > Sesler > geçici olarak farklı bir uyarı tonu seçin . iPhone'unuzu yeniden başlatın. Ardından Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar > Sesler'e dönün > tercih ettiğiniz uyarı tonunu seçin.

iOS Bildirim Merkezi nasıl çalışır?

Bildirim Merkezi, iOS ve macOS'ta bulunan bir özelliktir. uygulamalardan gelen uyarılara genel bir bakış sağlar . Anında çözüme ihtiyaç duymak yerine, kullanıcı ilişkili bir eylemi tamamlayana kadar bildirimleri görüntüler. Kullanıcılar, Bildirim Merkezi'nde hangi uygulamaların görüneceğini ve bunların nasıl işleneceğini seçebilir.

Nasıl bildirim oluştururum?

Mesajınızın önemini göz önünde bulundurarak tasarım yapın: Farklı masif türleri için farklı tasarımlar seçin. Pasif bildirimler için bir daha hafif tasarım eylem gerektiren bir bildirim iken, kullanıcının bildirimini çekmek için tasarlayın. Doğru renkleri seçin, hemen harekete geçmek için kırmızı deyin. İlgili simgeleri kullanın.

iPhone bildirimlerimi nasıl özelleştiririm?

iPhone'da mesaj bildirimlerini değiştirin

  1. Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar'a gidin.
  2. Aşağıdakiler dahil seçenekleri belirleyin: Bildirimlere İzin Ver'i açın veya kapatın. Mesaj bildirimlerinin konumunu ve konumlarını ayarlayın. Mesaj bildirimleri için uyarı sesini seçin. Mesaj önizlemelerinin ne zaman görüneceğini seçin.

iPhone'da Bildirim Merkezi widget'ımı nasıl değiştiririm?

Bildirim Merkezi için aşağı kaydırır ve Bugün'e doğru hızlıca kaydırırsanız, widget'ları düzenleyemezsiniz. Ama eğer İlk Ana Ekranda sağa kaydırarak Bugüne , oradan düzenlemek mümkündür.

iPhone'umda bildirimlere izin vermeli miyim?

Kullandığınız her uygulamadan iPhone'unuzda bildirimlere izin verirseniz, bildirimlerinizi kontrol etmek için daha fazla zaman harcayabilirsiniz. işleri yoluna koymak. Bazı bildirimler çok önemli olsa da – örneğin telefon görüşmeleri ve kısa mesajlar – çok fazla bildirim akıl sağlığımız için kötüdür.