Neden hamlinz artık yayın yapmıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Kaylee Howell
Puan: 4.8/5(15 oy)

Ne zaman Hamlinz, 2019'un başlarında bir kistten muzdaripti , yayından ilk uzun vadeli ayrılışını işaret etti. Sonra kısa bir dönüşten sonra ağustostan ekime kadar tekrar karardı. Büyükannesinin göğüs kanseri teşhisini, mücadele ettiği en büyük mücadelelerden biri olarak gösterdi.

Hamlinz neden akışı durdurdu?

Bahsettiği ilk şeylerden biri, onu ilk etapta akıştan uzaklaştıran şeydi: dedesini kaybetmek . YouTube: Thoom House Hamlinz, iki yıldan fazla bir süredir devamsızlıktan sonra Twitch'e geri döndü. Temel olarak, olan şey, 2015 civarında büyükbabam vefat etti, dedi.

Hamlinz yayını bıraktı mı?

Ancak daha sonra Daequan'ın her ikisinin de ve Hamlinz tıbbi nedenlerle akışı bıraktı . ... Hamlinz ise ailesinde ölüm şeklinde bir takım kişisel kayıplarla karşı karşıya kaldı ve bu da kendisini daha iyi hissetmek için bir süre yayın yapmayı bırakma kararı almasına neden oldu.

Hamlinz'e ne oldu?

Hamlinz ve Daequan, sosyal medyadan ara verdikten sonra NRG Esports'a katılmaya başladı. Daequan Loco ile uğraşıyor Zihinsel sağlık sorunları 2019'un başından beri. Yayıncı kız arkadaşının hastalığı hakkında paylaşımda bulundu ve birden fazla aile üyesinin ölümü nedeniyle yas tutuyordu.

TSM Hamlinz nerede yayın yapıyor?

Streamers Daequan ve Hamlinz resmi olarak NRG için yayına başlayacak resmi Twitch kanalı NRG'nin Twitter gönderisi aracılığıyla yapılan duyuruya göre, saat 13:00 PST'de.

TSM Hamlinz'e Ne Oldu?

24 ilgili soru bulundu

TSM daequan TSM'den ayrıldı mı?

Popüler e-spor organizasyonu TSM FTX'in sahip olduğu sonunda ayrıldığını doğruladı eski ekip üyeleri Daequan Daequan Loco ve Darryle Hamlinz Hamlin.

Hamlinz hala TSM'de mi?

Daequan ve Hamlinz TSM'den Ayrılıyor , NRG'ye Katılın

Sözleşme detayları belirsiz olsa da, bu anı bekleyen binlerce kişi için bunların hiçbir önemi yok. TSM, Daequan ve Hamlinz'in ayrılışını henüz onaylamadı. Ne olursa olsun, ikisi içinde hasara yol açacak tamamen yeni bir içerik evi ile NRG'ye doğru ve yukarı doğru.

Ceeday'in YouTube ile işi bitti mi?

Ceeday'in son videosu Youtube bizi Ocak 2020'ye geri götürüyor. Bir aylık aradan sonra ortaya çıktı ve Fortnite ile ilgili beş video yayınladı. ... Gördüğünüz gibi Fortnite'tan ayrıldığını duyurdu ve Fall Guys gibi diğer oyunları yayınlamaya başlamak için sabırsızlanıyor.

daequan Loco kaç yaşında?

Crazy Daequan (Doğum: 12 Mayıs 1994 (1994-05-12) [ 27 yaş ]), bir Amerikan YouTuber, Twitch Streamer ve şu anda Los Angeles, California'da ikamet eden bir Profesyonel Fortnite oyuncusu.


Dakotaz ne oldu?

Twitch süperstarı Brett 'Dakotaz' Hoffman, Twitter'da bir sınava gireceğini duyurdu. sosyal medyadan kopmak yeni bildiriye kadar. Son haftalarda Dakotaz'dan gelen Tweetler, sosyal medyanın bu molaya yol açan sağlığı üzerinde bir etkisi olduğunu ima etti. ...sadece sağlığıma ve akışlara odaklanmaya çalışacağım.

TSM daequan kız arkadaşı kim?

Şu anda bir kız arkadaşı isimleri var çıkış , kiminle yaşıyor. Ayrıca, video küçük resimleri gibi kanalı için içerik hazırlamaya da yardımcı olur.

Daequan'ın nesi var?

Daequan, geçmişinden ve sağlığının onu nasıl etkilediğinden bahseden bir video yayınladı. 3 buçuk yıl ara ara evde kalmasına neden olan bilinmeyen bir hastalıktan bahsetti. depresyondan muzdarip olmak . ... Uzun bir video olacak, çok şey mi oldu?

TSM daequan'da yanlış olan ne?

alıntı yaptı büyükannesinin meme kanseri teşhisi mücadele ettiği en büyük mücadelelerden biriydi. Daequan, onu izin almaya zorlayan benzer aksilikler yaşadı. Ciddi sırt ağrısı, tüm gün yayın yapma gereği olarak saatlerce masasının arkasında oturmak için mücadele edeceği için 2019'un büyük bölümünde onu harekete geçirdi.


TSM daequan neden artık yayın yapmıyor?

Akış gazileri Daequan ve Hamlinz, bir süreliğine Twitch'e geri dönecek. gişe rekorları kıran geri dönüş . Kişisel nedenlerden dolayı, eski TSM içerik oluşturucuları bir süre önce akışa ara verdi. ... 2018-19'da eski TSM ikilisinin içeriğinin çoğunu beğenen hayranların nostaljiye dokunmaları bekleniyor.

Myth ve POKI hala çıkıyor mu?

Verilen çift, arkadaşça bir çevrimiçi ilişki sürdürmeye devam ediyor , Mit, 22 Aralık'taki bir yayın sırasında yaptığı Twitch sohbeti tarafından bu konuda uyarıldı. Tüm [like] teorik Poki durumuyla oynamayı sevmiyorum, TSM yıldızı açıldı.

Myth ve daequan hala arkadaş mı?

Üçü birlikte çok şey yaşadı ve Myth, eski Fortnite içerik ekibinin uzun zamandır beklenen dönüşünü görmekten çok mutlu oldu. Süre onlar artık oda arkadaşı değiller , bir ritmi kaçıracaklar gibi görünmüyor.

Myth, TSM'ye sahip mi?

Sosyal medyada Myth, eski adıyla TheMyth olarak bilinen Ali Kabbani, Epic Games'in Fortnite Battle Royale'deki ustalığıyla tanınan Amerikalı bir oyuncu ve yayıncıdır. O denilen Fortnite takımının kaptanı Takım SoloMid (TSM) oyuncuları Hamlinz ve Daequan içerir. ...


TSM daequan geri mi döndü?

Son zamanlarda yaptı bir dönüş Daequan'ın da geri döndüğü platform ve hayranlar ikiliden daha fazlasını bekleyebilir. Oldukça uzun bir aradan sonra, Daequan kısa süre önce Twitch'e geri döndü ve oyun dünyasından yokluğunun arkasındaki nedenleri açıkladı.