Neden çin anne mcclain?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jayne Labadie MD
Puan: 5/5(67 oy)

Black Lightning'in Çin'i Anne McClain açıkladı gösteriyi terk etti daha kişisel projeler üzerinde çalışmak için. Jennifer Pierce aktris, dizinin sona erdiği onaylandıktan kısa bir süre sonra, dördüncü ve son sezonda ne olursa olsun bırakma kararı aldığını açıkladı.

Jen'i neden Black Lightning'de değiştirdiler?

C: Süper kahraman dizisi, orijinal oyuncu China Anne McClain'den Laura Kariuki'ye, Jennifer Pierce diğer adıyla Lightning'i oynayan aktrisleri gerçekten değiştirdi. ... Gösteriyle veya yapımcılarıyla bir sorunu olmadığı bildirildi, ancak Tanrı'nın işine odaklanmaya karar verdi . Gösteri işinin bir illüzyon olduğunu söyledi.

China Anne McClain neden istifa etti?

Çin Anne McClain diğer projeleri ve olasılıkları keşfetmek için Black Lightning'den ayrıldı . ... 'Anlatmak istediğim çok hikayem var' dedi McClain. 'Yapım şirketim ve ailemle birlikte geliştirmekte olduğum bebeklerime odaklanmanın tam zamanıydı.'

O Çinli Anne McClain gerçek saç mı?

Çin McClain Kucaklıyor Doğal Saçları İlham Veren Instagram Gönderisinde. 18 yaşındaki oyuncu, 'bu sihri düzeltmekten' bıktığını söyleyerek doğal buklelerinin bir fotoğrafını yayınladı. Disney sevgilim, Hollywood yıldızı haline gelen China McClain, buklelerine biraz sevgi gösteriyor ve diğer genç kadınların da aynısını yapmasını istiyor.

Çin Anne McClain neyle ünlü?

Daha sonra Tyler Perry'nin House of Payne (2007–2012; 2020–günümüz) adlı televizyon dizisinde Jazmine Payne ve Grown Ups (2010) filminde Charlotte McKenzie rolüyle tanındı; ve Chyna Parks rolüyle uluslararası üne kavuştu. Disney Channel televizyon dizisi A.N.T.

Çin Hakkında Bilmediğiniz 20 Şey Anne McClain

21 ilgili soru bulundu

China Anne McClain ikiz mi?

China Anne ve Lauryn McClain resmen ikizler - iyi sıralama. İki şarkıcı/aktris kız kardeş, aralarında neredeyse iki yaş olmasına rağmen, genellikle gerçek ikizlerle karıştırılır.

China Anne McClain'in saçı ne renk?

Her iki kız da kısa saç stillerini sallarken, Lauryn'in saçlarını kahverengiye boyatırken Çin'in saç rengi Jet Siyahı .

China Anne McClain'in saç tipi nedir?

Aktris Çin McClain için Düz Saç Hendekler bukleler : Ben Siyahım Ve 'Hella Proud' Bu doğru, abla. Eski Disney yıldızı China McClain, 'A.N.T. Farm'da sık sık düz, şık saç modelleri giydiği ve şimdi kendini kıvırcık bir kız olarak tamamen kucakladığı yer.

China Anne McClain hala oyunculuk mu yapıyor?

McClain, 'şimdi Tanrı'nın işini yaptığını ve ben başka bir şey yapmıyor . Ayrıca ayrılma kararının ağ veya şovdaki gerilimlerden kaynaklanmadığını da açıkladı. Ayrılmıyorum çünkü CW'de çalışırken çok kötü zamanlar geçirdim, dedi gözyaşlarıyla savaşarak. CW'yi beğendim.


China Anne McClain, Black Lightning'e geri mi dönüyor?

Jennifer'ı tamamen öldürmeye çalışırken, JJ sonunda Yıldırım tarafından durduruldu hayatını geri alırken. ... Her iki durumda da, Arrowverse'in McClain'i Black Lightning'in dizi finalinde Jennifer olarak geri getirdiğini görmek sevindiriciydi, şovun sonunu görmek buruk olsa da.

Black Lightning'de Khalil'e ne oldu?

Khalil, Jennifer'ın eski erkek arkadaşıdır. felç oldu ve Tobias'ın uşağı Painkiller olmayı kabul etti , yürüme yeteneğini geri kazanması karşılığında. Daha yakın zamanda öldü ve sibernetik bir suikastçı olarak dirildi. Khalil, Sezon 4 finalinde diğer büyük anı yaşıyor.

China Anne McClain Black Lightning'in yerini kim aldı?

Laura Kariuki Geçici bir yedek olmak, McClain son sezonun ortasında Black Lightning'den ayrıldıktan sonra Arrowverse'in yeniden düzenlenmesi hakkında neden bu kadar gizliliğin olduğunu açıklayabilir.

China McClain Black Lightning'in yerini kim aldı?

Tanışmak Laura Kariuki , Aktris 'Black Lightning'de Çinli Anne McClain'in Yerini Aldı Black Lightning'in yeni bir bölümü Jennifer'ın yolculuğunda yeni bir bölümün başlangıcı oldu. 'Yeniden Yapılanma Kitabı: Dördüncü Bölüm'de iyonosfere uçtu, sadece çok fazla enerji emip patlamak için.


Torunları 4 olacak mı?

Descendants: The Royal Wedding, 13 Ağustos Cuma günü çıkış yapan destansı bir kutlama ve randevu televizyonu olacak. 2021 Disney Channel'da, akşam 8'den hemen sonra. Yepyeni DCO Movie SPIN ve Disney'in Magic Bake Off'tan önceki yayını. ...

China Anne McClain hangi etnik kökene sahip?

McClain Atlanta'da doğdu. Afrikalı Amerikalı ebeveynler . Babası bir müzik yapımcısı olan Michael McClain'dir. Annesi Shontell, bir söz yazarı.

McClain kız kardeşlerin en büyüğü kim?

Lauryn Alisa McClain (7 Ocak 1997 doğumlu) China Anne McClain'in ablasıdır. Diğer kardeşleri Sierra Aylina McClain (16 Mart 1994 doğumlu) ve Gabriel Michael McClain (17 Nisan 2001). Lauryn, The McClain Sisters'daki şarkıcılardan biridir.

McClain kardeşlere ne oldu?

McClain olarak son single'ları 2016'da piyasaya sürülen 'Feelin' Like' idi. Bundan sonra grup 2016'dan itibaren ara verdi. Haziran'a kadar Kız kardeşlerin oyunculuk kariyerlerini sürdürdüğü 2020. Haziran 2020'de grup yeni bir isimle Thriii ile geri döndü ve 'My Sanity' single'larını yayınladı.


Ağrı kesiciyi kim öldürür?

Daha sonra Khalil'in polis koruması alması karşılığında geri dönmelerine rağmen, Tobias ona ulaşır ve omurilik implantını söker ve sonunda onu öldürür. Ancak ikinci sezonda Khalil'in dirildiği ortaya çıktı.

Khalil ve Jennifer birlikte mi kalacak?

Bilincini geri kazandıktan sonra Halil ve Jennifer birbirlerine aşklarını ilan ettiler ve birlikte kaçtılar. yaşadıklarından sonra artık hiçbir şeyden korkmamaları gerektiğini belirterek.

Khalil, Black Lightning'de kötü bir adam mı?

Daha sonra Painkiller olarak bilinen Khalil Payne, eski antagonist/destek proganisti Kara Şimşek dizisinde şimdiye kadar her sezon karşımıza çıkıyor. Aynı adı taşıyan DC kötü adamının şovun versiyonu. Riverdale'de Chuck Clayton'ı da oynayan Jordan Calloway tarafından canlandırılıyor.