Ne zaman iltihaplı arzu alırsın?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Toy Cronin Jr.
Puan: 4.7/5(58 oy)

Sürüm 1.2 Etkinlik ÖdülüFestering Arzu bir ödüldür 1.2 Güncelleme Etkinliği'nin tamamlanması için, Tebeşir Prensi ve Ejderha .

İltihaplanma arzusunu nasıl elde edersiniz?

Genshin Impact'in Festering Desire kılıcını almak için Princeps Cretaceus Bölüm görevini tamamlayın . Bu, Tebeşir Prensi ve Ejderha olayının uygun şekilde kilidini açar. Aynı şekilde, bu, yeni bir takip görevi edinmenizi sağlar. Haritanızda işaretlenmiş olan Maceracı Kampına geri dönmek isteyeceksiniz.

Daha fazla iltihaplı arzu alabilir misin?

Bir olay silahı olarak, Festering Desire'ın başka bir kopyasını almak imkansız . Oyuncular, diğer 4 yıldızlı silahlar gibi dileklerden elde edemezler ve şu anda onu taklit etmenin veya çoğaltmanın da bir yolu yok. Bunun yerine, Festering Desire, benzersiz bir etkinlik öğesi olan Festering Dragon İliği kullanılarak geliştirilebilir.

Albedo hikayesi arayışından iltihaplı bir arzu alıyor musunuz?

Görev sırasında, Albedo olacak ayrıca sana Festering Desire kılıcını verir. Dragonspine bölgesinde etkili olan güçlü bir lanetli kılıç.

İltihaplı arzu buna değer mi?

Festering Desire, Bennet için çok iyi bir silah çünkü sadece yüksek taban saldırısına (510) sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda %45,9 enerji şarjına sahip. Sacrificial Sword ve Favonious Sword, lvl 90'da yalnızca 465 temel saldırıya sahiptir, ancak yaklaşık %61 enerji dolumuna sahiptir.

Genshin Impact'te Ücretsiz Festering Desire Kılıcı nasıl elde edilir - Festering Desire Quest Guide

17 ilgili soru bulundu

İltihaplı arzu gezgin için iyi mi?

Festering Arzu olduğunu şu anda Gezgin için en güçlü kılıç ... Bu kılıç, kelimenin tam anlamıyla (bence) kısa elemental yetenek bekleme süresine sahip karakterler için oyundaki en iyi kılıç. ... Albedo'ya sahip olduğum için ona Gezginin Kara Kılıcını verdim ve yapay yapımı değiştirdim.

İltihaplı arzu kazuha için iyi mi?

iltihaplı arzu

Ancak, onun Elemental Beceri hasarını ve kritik oranı artıran silah efekti bu silahı Kazuha için güçlü yap. Pek çok oyuncu için, etkinlik silahları da maksimum seviyelere yükseltilir ve Festering Desire'ın Kazuha'nın hasarına iyi bir katkıda bulunacağını garanti eder.

İltihaplanma arzusu 2021'i nasıl elde edersiniz?

Festering Desire'ı geliştirmek için satın almalısınız Tebeşir Prensi ve Ejderhanın Etkinlik Mağazasından İltihaplı Ejderha İliği .

Albedo tebeşirden mi yapılır?

Tozdan Tebeşir

Albedo, doğmaktan çok yaratıldığını ima etti. Yeteneklerinin isimlerinden biri olan Homuncular Nature'ın yanı sıra Albedo, akrabalarıyla ilgili hiçbir anısı olmadığını ve en eski anılarının öğretmeni Rhinedottir ile seyahat ettiğine dair olduğunu belirtiyor.


İltihaplanma arzumu nasıl artırabilirim?

Bu öğeyi satın alın, ardından karakter ekranınıza gidin, silahlar bölümüne gidin ve Festering Desire Sword'u geliştirmek için tıklayın. İyileştir'i seçin, ardından Festering Dragon İliği'ni seçin ve onu 2. seviyeye kadar iyileştirebileceksiniz.

Genshin etkisinde nasıl kılıç alabilirim?

En iyi Genshin Darbeli kılıçlar

Ama belki de bu kılıcın en iyi yanı, onu sandıkları açmadan ücretsiz olarak alabilmenizdir. basitçe Liyue Limanı'na seyahat edin ve Keskin Chen ile konuşun ; sana kılıcı verecek.

Genshin etkisindeki 5 Yıldızlı Kılıcı nasıl elde edersiniz?

Genshin Impact'te 5 Yıldızlı Karakterler ve Silahlar Nasıl Elde Edilir

  1. Yöntem 1: Hikaye görevlerini tamamlayın ve Macera Sıralamanızı yükseltin. Oyuncu her seviye atladığında, çekmelerde kullanabilecekleri daha fazla eşya kazanır.
  2. Yöntem #2: Para harcayın. Bu, oyuncuların 5 Yıldızlı bir kahramanı çekebilecekleri ana yöntemdir ve muhtemelen SADECE yoldur.

Arzulamak Ayaka için iyi mi?

#1.

Ayaka için en iyi kılıç İlkel Yeşim Kesici . Alternatif olarak, Kara Kılıç, Festering Desire veya Iron Sting'i de kullanabilirsiniz. ... Primordial Jade Cutter Ayaka için en iyi kılıçtır.


Blackcliff uzun kılıç iyi mi?

Oyuncuların yararlanabileceği birçok seçenek var, ancak bu 5 yıldızlı kriyo karakteri için güçlü bir kılıç olarak aralarında bir silah öne çıkıyor. Blackcliff Uzun Kılıç, oyuncuların Masterless Starglitter'larını kullanarak elde edebilecekleri bir kılıçtır. harika istatistikler Ayaka için.

Genshin'de favonius kılıcını nasıl edinirsiniz?

Favonius Şövalyeleri tarafından kullanılan standart bir uzun kılıç. Genellikle hem düzenin efendisinin hem de kilisenin onayından sonra verilir . Mondstadt'taki zanaatkarlar, Mondstadt'ın Anemo'sunu inceleyerek elemental yakınlıkta bazı sonuçlar elde ettiler.

Prototip Rancour'u nasıl edinebilirim?

Genshin Impact'te Prototip Rancor'u elde etmek için tek yapmanız gereken Macera Sıralaması 10'a ulaş . Onuncu seviyeye ulaştığınızda, Macera Loncası size ödül kutunuzda talep edebileceğiniz ücretsiz bir tane verir. Daha sonra, isterseniz silahı bir demirhanede de üretebilirsiniz.

ALSH flash Genshin etkisini nasıl elde edersiniz?

The Alley Flash'ı şu adresten edinebilirsiniz: 06/29 Özet Çağrı Dilek Afişi sadece sınırlı bir süre için. Şu anda silahı almanın başka bir yolu yok.


kazuha'nın enerjiye ihtiyacı var mı?

Sadece sahip olduğundan emin ol en az %180 enerji şarjı Onu ekibinizde solo bir Anemo karakteri olarak çalıştırıyorsanız. Venti'niz varsa, yaklaşık %145 enerji şarjına sahip olmak işe yarar. Kazuha için elemental ustalık parçalarınız yoksa, enerji şarjı, Anemo hasar bonusu ve kritik oranı/hasar için gidebilirsiniz.

Kazuha için en iyi silah nedir?

Kazuha'yı saf bir DPS karakteri olarak oluşturmaya odaklanmayı tercih ediyorsanız, burada tercih ettiğiniz silah şudur: Kara Kılıç . Normal veya yüklü bir saldırı kritik bir vuruşla vurduğunda, normal ve yüklü saldırıların verdiği hasarı %30 arttırırken, ek olarak saldırı statüsünün %80'ine eşit sağlık yeniler.

kazuha 5 yıldız mı?

Kazuha bir beş yıldızlı Kılıç karakteri Anemo Elemental vizyonuna sahip olan.

Albedo'da iltihaplı arzu iyi mi?

Bugüne kadar, Festering Desire Albedo için en iyi kılıçtır . ... Kılıcın yıldırım hızında enerji doldurma oranları vardır, ayrıca Elemental Beceri hasarını yüzde 16 ve Elemental Skill kritik oranını yüzde altı artırır. Temel olarak, Albedo için mükemmel.


Genshin Impact'teki en nadir kılıç nedir?

1 Kara Demir Kılıç

Genshin Impact'teki en nadir eşya 5 yıldızlı bir eşya bile değil, Dark Iron Sword adlı 3 yıldızlı bir kılıçtır. Objektif olarak, oyunda bundan daha nadir bulunan bir eşya olamaz; Dark Iron Sword'un oyunda toplam bir oluşumu var.

Genshin Impact'teki en güçlü kılıç nedir?

[Top 5] Genshin Etkisi En İyi Kılıçlar ve Nasıl Elde Edilir

  1. İlkel Yeşim Kesici.
  2. Zirve Şekillendirici. ...
  3. Aquila Favonia'nın fotoğrafı. Fiziksel DMG'yi seviyorsanız, bu sizin için. ...
  4. Kara Kılıç. Düşünürsen elde etmesi çok da zor olmayan harika bir kılıç... ...
  5. Kurban Kılıcı. Elemental yeteneklerinizi spam yapmak için tasarlanmış bir kılıç. ...