Vay canına ne zaman dış diyarlara gidebilirsin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Zora El Doktora
Puan: 4.8/5(40 oy)

Outlands'e ulaşmak kolaydır ve Blasted Lands'e gitmenizi ve ardından Dark Portal'dan Outlands'e doğru yürümenizi gerektirir. Portalın kendisindeki seviye gereksinimi seviye 58 ve girebilmek için önce genişlemeyi hesabınızda etkinleştirmiş olmanız gerekir.

Outlands 2021'e nasıl gidebilirim?

kullanarak Outland'e ulaşabilirsiniz. Stormwind'in büyücü kulesindeki Shattrath portalı veya perakende satışta Orgrimmar portal odası . Hellfire Yarımadası'na gitmek için portalın [H] yakınında veya kule girişinde [A] büyücü ile de konuşabilirsiniz. Classic'te bunun yerine Blasted Lands'deki Dark Portal'ı kullanmanız gerekir.

Outlands'e hangi seviyede gidebilirsiniz?

Bir oyuncu forumlarda birisini nasıl şikayet edeceğini soruyor. seviye 58 Outlands'de, Dark Portal'da bir seviye kısıtlaması olduğundan, bu, geçmeden önce 58. seviye olmanız gerektiği anlamına gelir.

WOW'da Outlands'e nasıl gidilir?

Bineğinize veya seyahat formunuza atlayın ve güneye, Blasted Lands'e doğru ilerlemeye başlayın. En altta 'adlı bir alan olacak. Karanlık Portal ', asıl Dark Portal'ın kendisini bulacağınız yer, Outland'in girişi.

Outland'e 58 yaşında girebilir misin?

Evet, 58 yaşındayım, yurt dışında aramada sorun yok, her zaman yaptığım şey bu. En azından kalabalık tarafında Hellfire Penninsula'ya vardığınızda yapmanız gereken bir sürü görev var.

Orgrimmar'dan Outland Shattrath'a TBC WoW

35 ilgili soru bulundu

58 yaşında TBC yapabilir misin?

Şubat 2021'de gerçekleşen çevrimiçi BlizzCon etkinliği BlizzConline'da Blizzard, oyuncuların TBC başlatıldığında karakterlerini 58. seviyeye çıkarmak için ödeme yapabilir . ... Klasik WoW sunucularında kalan karakterler yükseltilemez (yalnızca TBC'ye yönelik bir yükseltmedir).

Hellfire Ramparts'ı 58'de yapabilir misin?

eğer sen bir taze seviye 60 (veya seviye yükseltme kullanılarak yapılmış bir seviye 58 karakter), ilk seçeneğiniz Hellfire Ramparts. Nispeten kolay bir zindan ve şu anda birkaç seviyeyi aşmak için oyuncular arasında oldukça popüler.

Netherstorm'a nasıl girerim?

Kara yoluyla, Netherstorm'a yalnızca goblin yapımı Gyro-Plank Köprüsü'nü geçmek Bu, Blade's Edge Dağları'nın doğu sınırı ile Netherstorm'un en batıdaki adası arasındaki boşluğu kaplar.

TBC'deki Dark Portal'dan nasıl geçilir?

Dark Portal, bölgenin güneydoğu kısmındaki Blasted Lands'de yer almaktadır. Dreadmaul Hold veya Nethergarde Keep'e vardıktan sonra (ulusunuza bağlı olarak), haritanın güneydoğu köşesine kadar yürümeniz gerekecek. büyük, iç kratere ulaşmak .


58'den önce Dark Portal'a girebilir misin?

Bu portallar olmanızı gerektirir seviye 58 kullanmak.

TBC'ye hangi seviyede başlamalıyım?

İlk bineğinizi şuradan alabilirsiniz: seviye 30 (Klasik'te seviye 40) ve binek ve binek eğitimi maliyeti düşürüldü. Ek olarak, 20-60'tan elde etmek için gereken deneyim azaltılırken, 30-60 level arasındaki görevlerden elde edilen deneyim arttırıldı.

Old Outlands'e nasıl gidilir?

Eğer yüksek seviyedeysen, dört rüzgarın tapınağında Shattrath'a açılan bir portal var . Seviyeniz varsa, Orgrimmar'da (özellikle The Drag) ve Stormwind'de (büyücü kulesine inanıyorum) sizi Hellfire Yarımadası'na götüren portallar var.

Outlands nedir?

Outlands Frontier'in dış kenarlarında uzak bir gezegen kümesi . Şu anda, dış bölgelerde var olduğu bilinen sadece 4 gezegen var: Gaea, Psamathe, Solace ve Talos.


Netherstorm daha önce neye benziyordu?

Netherstorm, bugünkü haline gelmeden önce, Farahlon adında yemyeşil bir ada . Draenor Outland olduktan sonra bile bu şekilde kaldı, ancak TBC'den kısa bir süre önce, Kael'thas'ın kan elfleri geldi ve bölgeyi Netherstorm'a çeviren manaforgelarını kurdu.

Netherstorm'a hangi seviyeye gitmeliyim?

Kişisel deneyime dayanarak, Netherstorm'u şu an için saklamak en iyisidir. 68-69 seviye atlamak için bir yere ihtiyacınız varsa. Etrafta dolaşmak için uçmanın zorluğu ya da ihtiyacı yüzünden değil, tek bir neden... altın. Görevlerin çoğu zincir görevlerdir ve tek bir alanda gruplandırılmıştır.

Draenor'un bir dünya ruhu var mı?

Azeroth'tan farklı olarak, Draenor'un titan bir dünya ruhu yoktu , bu da yerli elementaller arasında belirgin farklılıklara yol açtı. ... Draenor'un temel enerjileri bile Sporemoundlardan güvende değildi.

60 TBC'den 70 TBC'ye geçmek ne kadar sürer?

Doğru sınıfa, doğru kılavuzlara ve doğru araçlara sahipseniz, mevcut tahminler, TBC Classic'te 60. seviyeden 70. seviyeye çıkabileceğinizi gösteriyor. yaklaşık 30-40 saat . Ancak bu sayı, en seviyeleme stratejisini takip ettiğinizi ve bunu profesyonel düzeyde uyguladığınızı varsayar.


Seviye 1/60 TBC daha mı hızlı?

Aslında klasik vanilyadan biraz daha hızlı. 20'den 60'a gereken xp %30 azaltılsa da, tesviye %30'dan daha hızlıdır çünkü bir çok quest, quest hub ve uçuş yolları da eklendi.

Görev yapmak Dungeons TBC'den daha mı hızlı?

Tesviye Yöntemleri: Görev ve/veya Zindanlar

Amacınız 70. seviyeye olabildiğince hızlı ulaşmaksa, zindanlar daha hızlı olacaktır. , özellikle de sorgulama süreciyle ilgili deneyiminiz yoksa. Görev yapmak da verimli olabilir, ancak bazı sınıflar diğerlerinden daha iyidir ve yandan takip edilmesi kolay olabilir.

Hellfire Surları'na hangi seviyede girebilirsin?

Amaçlanan 5 kişilik bir zindandır. lvl 60-61 ve çoğunuzun bu yayına girer girmez göreceği ilk örnek. Dark Portal'dan geçer geçmez yapılabilir ve gelecekteki Burning Crusade Dungeons'a iyi bir geçiştir.

58'de nerede seviye atlamalıyım?

İşte 58-60 için en iyi tesviye bölgeleri.

  • Silitus. İki üst düzey baskına ev sahipliği yapan Silithus, Horde oyuncuları için iyi bir seçenek. ...
  • Doğu Plaguelands. ...
  • Kış baharı.