zevkli'nin tanımı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Zackery Daniel DVM
Puan: 4.8/5(15 oy)

1 : iyi bir zevke sahip olmak, sergilemek veya bunlara uymak zevkli bir görüntü. 2: lezzetli duyu 1a. Zıt Anlamlı ve Zıt Anlamlı Diğer Sözcükler Daha Fazla Örnek Cümleler Zevkli Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Zevkli kelimesini nasıl kullanırsın?

zevkli cümle örneği

  1. Zevkli bir kelime arıyormuş gibi durakladı. ...
  2. Hem zevkli hem de yılbaşına uygun olmanın tam zamanı. ...
  3. Restoranın dekoru otantik ve zevkli ve sunucular bilgili ve yardımsever.

Zevkli kıyafet ne anlama geliyor?

Güzel (yapışkan, çirkin veya bir şekilde rahatsız edici olmaktansa) giysilere ve dekorlara dikkat etmek de zevklidir. Bu sıfat 17. yüzyılda kullanılmaya başlandı. Başlangıçta 'iyi tatmak' anlamına geliyordu, ancak 'anlamına gelmek için gelişti' iyi bir tada sahip olmak .' zevkli tanımları.

Zevkli bir sıfat mıdır?

TASTEFUL (sıfat) tanımı ve eş anlamlıları | Macmillan Sözlüğü.

Zevkli kelimesi konuşmanın hangi kısmıdır?

zevkli sıfat - Tanımı, resimleri, telaffuzu ve kullanım notları | OxfordLearnersDictionaries.com'da Oxford Advanced Learner's Dictionary.

Zevkli Anlamı

44 ilgili soru bulundu

Güzel için daha iyi bir kelime nedir?

takdire şayan, çok güzel, çekici, melek, çekici, güzel büyüleyici, büyüleyici, büyüleyici, klas, alımlı, sevimli, göz kamaştırıcı, narin, keyifli, ilahi, zarif, büyüleyici, baştan çıkarıcı, mükemmel, zarif, adil, büyüleyici, çekici, güzel, kurnaz, yakışıklı, muhteşem, zarif, görkemli , yakışıklı, ideal, davetkar...

Bir insan zevkli olabilir mi?

Girişleri bağlamda zevkli olarak taramak, tarihsel olarak mümkün olsa da, bir kişinin bağlamında nadiren kullanılır. OED bunu bir olasılık olarak listeler: a. Bir kişi olarak iyi bir zevke sahip olmak veya bunu göstermek ; iyi bir zevk sergilemek, bir sanat eseri olarak vb.

Lezzetli ve zevkli arasındaki fark nedir?

Zevkli, iyi bir zevke sahip olmak veya bunu göstermek anlamına gelir ('tiyatronun zevkli dekorunda' olduğu gibi). Tasty, lezzetli veya lezzetli anlamına gelir - genellikle tadı güzel olan bir şeye atıfta bulunur ('lezzetli bir balkabağı tatlısı, patates püresi ve haşlanmış ginkgo fıstığı'). Hem zevkli hem de zıt anlamlısı lezzetli tatsız .

Tatsız bir kelime mi?

tatsız bir sıfat . Sıfat, onu belirlemek veya nitelemek için isme eşlik eden kelimedir.


şık derken neyi kastediyorsun

: özellikle stil sahibi olmak : güncel modaya uygun.

Kıyafetleri etkilemek için elbise nedir?

Smart casual, örneğin gündelik hayatın giyinmiş bir versiyonudur. akıllı kot pantolon veya chinos erkekler için bir polo veya düğmeli gömlek ve kadınlar için gündelik bir elbise veya pantolon ile. ... Business casual genellikle erkekler için pantolon ve gömlek, kadınlar için ceket veya pantolon takım elbise anlamına gelir.

klas olmak ne demek?

: sınıf sahibi olmak veya sınıf göstermek : gibi. a : zarif, şık bir klas müşteri klas bir otel. b : yüksek standartlarda kişisel davranış sergilemek veya yansıtmak klas bir adam klas bir jest. c : takdire şayan yetenekli ve zarif bir klas dış saha oyuncusu.

tatsız ne demek?

1 A : tadı olmayan : tatsız tatsız sebzeler. b: ilgi uyandırmayan: donuk. 2: tatsız bir şakaya sahip olmamak veya iyi bir zevk sergilememek.


Olması gerektiği gibi ne yapar?

: kabul edilen standartlara uygun : düzgün.

yapışkan ne demek?

1 : iyi bir tada sahip olmamak veya sergilememek : gibi. a : ucuz gösterişle işaretlenmiş : şatafatlı bir tanıtım dublörlüğü yapışkan bir kıyafet. b : stil eksikliği ile işaretlenmiş : pasaklı.

Bilinmezlik bir kelime midir?

adj . bilmek imkansız , özellikle insan deneyiminin veya anlayışının ötesinde olmak: yaşamın bilinmeyen gizemleri. bilinmezlik, bilinmezlik, bilinmezlik

Tatsız nasıl yazılır?

zevkli .


tatsız kelimesinin Eş anlamı nedir?

hoş olmayan, nahoş , hoş olmayan, hoş olmayan, istenmeyen. itici, davetsiz. sakıncalı, saldırgan, tatsız, nahoş, iğrenç, iğrenç. tiksindirici, tiksindirici, tiksindirici, tiksindirici, tiksindirici, tiksindirici, tiksindirici, tiksindirici, müstehcen, iğrenç, iğrenç, aşağılık.

lezzetli eş anlamlısı nedir?

lezzetli

  • iştah açıcı.
  • nefis.
  • lezzetli.
  • tatlı.
  • keskin.
  • lezzetli.
  • baharatlı.
  • lezzetli.

Birinde iyi tat nasıl dersiniz?

estetik

  1. uzman.
  2. amatör.
  3. estetik.
  4. zevkli insan.

Güzel kelimesinin 5 eş anlamlısı nedir?

güzel

  • çekici.
  • Sevimli.
  • göz kamaştırıcı.
  • büyüleyici.
  • iyi.
  • zarif.
  • muhteşem.
  • harika.


Güzel kadına ne denir?

güzel . isim. eski kafalı çok güzel bir kız veya kadın.

Şık olmak çekici mi?

giyinmiş birini görünce kuyu ve 'Bu klas bir görünüm' deyin, bu kişinin güçlü özelliklerini vurgulayan zamansız, gurur verici bir stil olduğu anlamına gelir. Ama aynı zamanda saygılı ve mütevazı, iyi bir zevk ve yüksek standartlar gösteriyor. ... Çekmek istediğim kişi bu özelliklerden etkilenecektir.