coddle'nin tanımı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Christa Toy
Puan: 4.1/5(52 oy)

geçişli fiil. 1 : pişirmek (yumurta gibi bir şey) sıvı içinde yavaş ve nazikçe kaynama noktasının hemen altında Sezar salatası için yumurtaları püre haline getirdi. 2: aşırı veya aşırı özen veya nezaketle muamele etmek: şımartmak mahkemeyi sporcularını şımartan kolejleri şımartmakla suçladı.

Morina olumlu bir kelime mi?

Olurken tamam ebeveynlerin küçük bir çocuğu şımartması, şımartması veya şımartması için, ebeveynlerin yetişkin çocukları şımartması veya şımartması biraz sinir bozucu. Ve yetişkin çocuklar Pampers giydiğinde düpedüz garip. Coddle eski bir kelimedir. Başlangıçta, kaynamaya yakın suda bir yumurtayı şımartmak gibi hafifçe pişirmek anlamına geliyordu.

Küfür neden kötü?

Çocuklarınızı şımartmak bile bazı akıl hastalıklarının gelişmesine yol açar , kaygı gibi. Bir ebeveynin tasmayı gevşetmekte tereddüt etmesi… çocuğunu kendi kararlarını vermesi, kendi hatalarından ders alması için serbest bırakması anlaşılabilir bir durumdur, ancak bunu yapmak çocuğun gelişimi için çok önemlidir.

Coddleve cuddle arasındaki fark nedir?

Coddling (telaffuz edilen kawd-dlihng), coddle fiilinin bir ulaç biçimidir. Coddle yapmak, bir kişinin diğerine küçümseyici, patronluk taslayan veya bebek gibi davranması anlamına gelir. ... Sarılma (telaffuz edilen kuhd-dlihng) fiil kucaklamasının bir ulaç biçimidir.

Ebeveynler neden havlar?

Ebeveynlerin genellikle çocuklarıyla geçirecek daha az zamanları olur ve bazen çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için gün içinde yeterli saatin olmamasından kaynaklanan suçluluk duygusu vardır. Ebeveynler havlayabilir çünkü kaybettikleri zamanı telafi etmeye çalışıyorlar .

KODLA kelimesinin anlamı nedir? Coddle tanımı ve coddle nasıl yazılır

26 ilgili soru bulundu

Neden çocuklarınızı şımartmamalısınız?

Coddling'in Uzun Vadeli Etkileri

Solotar, şımarık bir çocuğun başarılı bir yetişkin olmayacağını söylüyor. Ebeveynler rehberlik etmelidir, ancak sürekli müdahale etmek bir çocuğun öğrenmesini engeller . Çocuğunuzu, insanlarla iletişim kurmayı ve etkileşim kurmayı öğrenmediğinde riske atarsınız.

Bebekleri öpebilir misin?

Yenidoğanlar manipülatif değildir .

Yenidoğanların ihtiyaçları ve istekleri çok daha basittir. Bu nedenle, siz veya kocanız, bebeğinizin yemek, kucaklama veya uykuya dalmak için yardım çığlıklarına çabucak yanıt verdiğinizde, küçük çocuğunuz için orada olacağınız ve size güvenebileceği fikrini pekiştiriyorsunuz.

İnsanlar neden havlar?

Esasen, kodlama aşırı korumacı olmak . Bu, bir kişiye nasıl hissettiğiniz veya ne düşündüğünüz konusunda dürüst olmaktansa, duygularını korumak ve tekneyi sallamamak için bunu kendinize saklamayı tercih ettiğiniz anlamına gelir.

Korkmayı nasıl durdurursun?

Çocuklarınızı Sevmekten Vazgeçin

  1. Onlara biraz bağımsızlık verin. ...
  2. Güvenli olmayan şeyler yapmalarına izin verin. ...
  3. Onların en iyi arkadaşı olmayın. ...
  4. Otomatik olarak onların tarafını tutmayın. ...
  5. Aldıkları şey için çalışmasını sağlayın. ...
  6. Onları ayrım gözetmeden övmeyin.


Bebeğimi çok fazla öpebilir miyim?

Bebekleri öpmekten kaynaklanan en ciddi risklerden biri ateş kabarcıkları , soğuk yaralar olarak da bilinir. HSV 1, bebeğin ağzının çevresinde ateş kabarcıklarının oluşmasına neden olur ve vücudun diğer bölgelerine, hatta beynine yayılabilir.

Birini nasıl şımartırsın?

Birini şımartmak demek onlara çok nazik davranmak veya onları çok fazla korumak . En küçük oğlunu delice şımarttı.

kodlama ne demek?

isim (2) kodlama | ˈkäd-liŋ varyantlar: or codlin ˈkäd-​lən Kodlamanın tanımı (Giriş 2/2) : küçük olgunlaşmamış elma ayrıca : birkaç uzun yeşilimsi İngiliz pişirme elmalarından herhangi biri.

Yeni yürümeye başlayan çocuğunuzu çok fazla kucaklamak kötü mü?

Çalışma üstüne çalışma, ebeveynlerin şunları yapabileceğini gösteriyor. Bebekleri ve küçük çocukları çok fazla sevgi göstererek veletlere dönüştürün ya da onların iyiliğine çok fazla zaman ayırmak. Aslında, araştırmalara göre, ebeveynler çok dikkatli olup olmadıklarından ziyade yeterince dikkatli olup olmadıklarıyla daha fazla ilgilenmeliler.


2 yaşındaki bir çocuğu şımartabilir misin?

Coddling sadece olmak değil aşırı korumacı , aynı zamanda aşırı hoşgörülü olmakla da ilgilidir. Yeni yürümeye başlayan çocuğunuz, onun mizacına nasıl tepki verdiğinizi çabucak öğrenir ve her zaman istediğini elde etmeyi bekler.

Birini kuyruklamak ne anlama geliyor?

1: arasında, ile ilgili veya kuyruk olmak . 2: Kuyruğa veya vücudun arka kısmına doğru yönlendirilmiş veya içinde veya yakınında yer almaktadır.

Bir bebeği şımartmak ne anlama geliyor?

şefkatle davranmak ; hemşire veya hoşgörülü bir şekilde eğilin; şımartmak: hasta olduklarında çocukları şımartmak.

Bir erkeğin şımartılmak istemesi ne anlama gelir?

şımarık olmak insanlar birini aşırı derecede desteklediğinde ve kötü davranışları için mazeret ürettiğinde . O kişiyi kendilerinden sorumlu tutmak yerine, o kişiyi başarısızlıklarının kurbanı yaparlar.


Çocuğunuzu çok fazla kucaklayabilir misiniz?

Yeni bir araştırmaya göre, HİÇBİR ŞEKİLDE yeni doğan bebeğinizi çok fazla kucaklayamazsınız . Ve aslında, dokunma bir bebeğin gelişimi için çok önemlidir ve konu beyin gelişimi olduğunda aslında oldukça büyük faydaları vardır.

Bebek annenin kokusunu ne kadar uzaktan alabilir?

Yapmayı en sevdiğim şeylerden biri, annelere bebeklerinin onları bir ila iki metre öteden nasıl kokladıklarını göstermek.

Her ağladığında bebeği kucağına almalı mısın?

Alt çizgi

Yani güvende oldukları ve kendilerine bakıldığı sürece ağlamak onlara zarar vermez ve size sıfırlamanız için zaman verecektir. Swanson, ağlamanın uzun süre devam ettiğini ve bir ebeveyn veya bakıcının hayal kırıklığına uğradığını söylüyorsa, kendinizi toplamak için bir süreliğine uzaklaşmak her zaman iyidir, diyor Swanson. Ama asla bir bebeği sallamayın.

Bebeği her ağladığında kucağıma almalı mıyım?

Yeni doğan bebeğinizi ağladığında kucağınıza almak kesinlikle iyidir. . Bebeğinizin kendini güvende hissetmesine ve yakında olduğunuzu bilmesine yardımcı olur. Yeni doğmuş bir bebeği şımartamazsınız. Yeni doğan bebeğiniz ağlıyorsa, onu teselli etmenize ihtiyaçları olduğu içindir.


Çocuğunuzu emzirip emzirmediğinizi nasıl anlarsınız?

Çocuğunuzu şımarttığınızın açık bir işareti, onun için kesinlikle her şeyi yapmanızdır: odasını temizlersiniz; sen onlara özel yemekler yap çünkü başkaları için yaptıklarını beğenmiyorlar; onları bir arkadaşının evine götürmek için her şeyi bırakıyorsun.

Çocuğunuzu çok fazla beslerseniz ne olur?

Aşırı hoşgörülü bir çocukla yaşamanın, en azından söylemek gerekirse, genellikle tatsız olabileceği gerçeğinin yanı sıra, aşırı hoşgörü riskleri arasında aşağıdakilerle sorun yaşayan çocuklar yer alır: istedikleri bir şeyi elde etmek için beklemeyi öğrenmek (gecikmiş haz), sürekli ilgi odağı olmamak, kendi başının çaresine bakmak, ...

Helikopter ebeveynler ne yapar?

Helikopter ebeveynler ebeveynlerdir çocuklarının aktivitelerine ve okul çalışmalarına son derece dikkat eden onları sadece acı ve hayal kırıklığından korumak için değil, aynı zamanda başarılı olmalarına yardımcı olmak için. Helikopter ebeveynlerin çocuklarının üzerinde gezinip hayatlarına aşırı derecede dahil oldukları bilinmektedir.