Mel's.husband Virgin River'a ne oldu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Carley Ziemann
Puan: 4.4/5(38 oy)

Mel'in kocası Mark, bebeklerini kaybettikten kısa bir süre sonra öldü . Bebek ne yazık ki ölü doğmuştu ve bu şaşırtıcı olmayan bir şekilde Mel'i depresyona soktu. Çift daha sonra tekrar hamile kalmaya çalıştı ve başarısız oldu. Belirtildiği gibi, onların çökmesine neden olan ve Mark'ın zamansız ölümüyle sonuçlanan IVF hakkındaki tartışmalarıydı.

Virgin River'da Mel'in bebeğine ve kocasına ne oldu?

Daha sonra, ölü bir bebeğe sahip olduktan kısa bir süre sonra kocası Mark Monroe'yu (Daniel Gillies) kaybettiği ortaya çıktı. Seyirci, başka bir IVF turuna devam etmek ya da ilişkilerine odaklanmak konusunda şiddetli bir kavganın ortasında Mel ve Mark'ın öldüğünü öğrenir. korkunç bir araba kazasında .

Koca, Virgin River'da nasıl öldü?

Tartışma sırasında dikkatleri dağılan çift, karşıdan gelen arabayı fark edemedi. Mark aceleye getirildi Kaza sonrası hastane ama ne yazık ki, onu kurtarmaya çalıştıktan sonra öldü. Ölümünün ardından Mel, yeni bir hayata başlamak ve geçmişindeki olaylardan kaçmak için Virgin River'a taşındı.

Mel, Virgin River'da hamile mi?

Netflix'in sevilen romantik draması Virgin River'ın üçüncü sezonu, Mel ve Jack için büyük bir uçurumla sona erdi. ... Şimdi, Mel hamile , tıpkı istediği gibi - ama başka bir bükülmede, Jack'in onunla bir bebek sahibi olmak istediği ortaya çıktı (sadece kafası karışmıştı!) ve yine de taşıdığı bebek biyolojik olarak Mark'ın çocuğu olabilir.

Virgin River'da Mark Monroe'ya ne oldu?

Fırtınada eve dönerken Mark, Mel'in sözleri karşısında şok olur ve kısa bir süreliğine gözlerini yoldan çeker; an sonra yanlarına bir kamyon çarptı , ölümcül şekilde yaralayan Mark. Mark hastaneye götürülmesine rağmen, kısa bir süre sonra yanında Mel ile birlikte ölür.

Daniel Gillies, Virgin River S01E10'da

17 ilgili soru bulundu

Mel'in bebek babası kim?

Ne zaman Jack Bu fikre karşı çıkar, Mark'la (Daniel Gillies) önceki evliliğinden embriyoları kurtaran Los Angeles doğurganlık kliniğine ulaşır. Bu bizi yakıcı soruya götürür: Mel'in bebeğinin babası kim? Pekala, bu yepyeni teoriye göre, tek bir olasılık var… ve o kişi Jack.

Mel, Virgin River'da kiminle çıkıyor?

İyi haber: Mel (Alexandra Breckenridge) ve Jack (Martin Henderson) Ayrıldıktan sonra tekrar bir araya geldiler - çocuk istedi, o kadar emin değildi - Virgin River Sezon 3'ün sonunda.

Jack gerçekten Charmaine'in bebeğinin babası mı?

Jack, Charmaine'in bebeklerinin babası değil. . Sanırım Jack'in polis arkadaşı Mike, hamilelik haberine verdiği aşırı tepkiye dayanan baba.

Virgin River'da umut neden eksik?

Hope neden Virgin River üçüncü sezonda eksik? Ne yazık ki, O'Toole, COVID-19 kısıtlamaları nedeniyle Vancouver'daki diğer oyuncularla çekim yapamadı . ... O'Toole IRL olmasa bile Hope, üçüncü sezonun hikayesinin büyük bir parçası.


Mel, Virgin River'ın 3. Sezonunda hamile mi?

Virgin River'ın üçüncü sezon finali şok edici bir uçurumla bitiyor: Tam Jack evlenme teklif etmek üzereyken, Mel hamile olduğunu ortaya koyuyor …ve bebek onun olmayabilir. Mel, Mark'la (Daniel Gillies) önceki evliliğinden embriyoları kurtardığı için bu izleyiciler için büyük bir sürpriz değil.

Virgin River'da Paige gerçekte kim?

Virgin River'ın üçüncü sezon finalinde Preacher'a ilaç verilir ve ardından ormanda ölüme terk edilir. Olay muhtemelen Paige'e bağlı ( Lexa Doig ), oğlu Christopher'ı (Chase Petriw) Preacher'ın bakımı altında bıraktığından beri MIA olmuştur.

Doc on Virgin River'ın nesi var?

Virgin River'ın üçüncü sezonunda Doc için zorlu bir dönem oldu. Bir kasırga sırasında Hope'un güvenliği konusunda endişelenmenin yanı sıra, kasaba doktoru Vernon 'Doc' Mullins (Tim Matheson) ıslak yaşa bağlı makula dejenerasyonundan muzdarip .

Umut Virgin River'a dönmüyor mu?

Ümit etmek Virgin River'a dönme girişimleri bir kasırga tarafından engellendiğinden, yalnızca Facetime veya Zoom aramalarında görünür. Gerçek hayatta asıl sebep, Annette'in Covid-19 salgını nedeniyle çekimlere katılamamasıydı. Showrunner Sue Tenney şunları söyledi: Bu bir pandemi ekseniydi.


Jack'i Virgin 3. sezonda kim vurdu?

Bu ayın başlarında Netflix'i vuran 3. sezonda bazı cevaplar alabileceğimizi düşündük, ancak böyle bir şans yok. Jack (Martin Henderson) hala kim olduğunu hatırlayamıyorum onu vurdu ve Brady (Benjamin Hollingsworth) büyük olasılıkla bir çerçeve işinde suçlu olarak tutuklandı.

Jack ve Mel gerçek hayatta birlikteler mi?

Jack ve Mel'in ekranda kimyası olmasına rağmen, ortak yıldızlar gerçek hayatta sadece harika arkadaşlardır . Sahne arkasında şakalaşmayı seviyorlar ve Virgin River'ı çekmedikleri zamanlarda bile iletişim halinde kalıyorlar.

Hope ve Doc birlikte mi kalacaklar?

Virgin River 2. Sezonu hatırlarsanız, bunu hatırlayacaksınız. Doc ve Hope, sonunda tekrar bir araya geldi Muhtemelen şimdiye kadarki en uzun ayrılık / yaklaşan boşanmadan sonra, Hope diğer kasaba dedikodularını işlerinden uzak tutmak istediği için tekrar yola çıkmamış gibi davrandı.

Mel, Jack'ten hamile mi?

Virgin River Sezon 3, Mel Monroe (Alexandra Breckenridge) adına şok edici bir açıklamayla sona erdi. ... Tam da evlenmek için elini sorarken, Mel, Jack'e hamile olduğunu açıkladı , ama onun baba olup olmadığından emin değildi.


Mel'in bebeğine ne oldu?

Mel'in kocası Mark, bebeklerini kaybettikten kısa bir süre sonra öldü. Bebek ne yazık ki ölü doğmuştu ve bu şaşırtıcı olmayan bir şekilde Mel'i depresyona soktu. Çift daha sonra tekrar hamile kalmaya çalıştı ve başarısız oldu. Belirtildiği gibi, onların çökmesine neden olan ve Mark'ın zamansız ölümüyle sonuçlanan IVF hakkındaki tartışmalarıydı.

Mel ve Jack'in bebekleri var mı?

Sonrasında ölü doğmuş bir bebek doğurmak Merhum kocasıyla ve daha sonra kısırlıkla uğraşan Mel, her zaman anne olmayı hayal etmiştir. Virgin River'ın üçüncü sezonunda, Jack'in eski sevgilisinden ikiz bebek beklemesine rağmen, bunun vazgeçmek istemediği bir şey olduğunu fark eder.

Paige, Virgin River'a geri mi dönüyor?

Netflix'in hit dizisi Virgin River'ın 2. sezonu görüldü Dönüşü Paige Lassiter (Lexa Doig tarafından oynanır), diziye tanıtıldığından beri oldukça fazla inceleme alan bir karakter.

Hope ve Doc, Virgin River'da evli mi?

Bir süre sonra, belediye başkanı Vernon ve Hope McCrea'nın sonunda ortaya çıktı. evliler , ancak Vernon onu Charmaine Roberts'ın annesiyle aldattığı için ayrıldı.


Virgin River'daki Doc hasta mı?

Bir önceki sezon finali, izleyicileri sevgili huysuz kişinin hayati tehlike arz eden bir teşhisten muzdarip olup olmadığından emin değil, ama neyse ki ölümcül bir şey değil. Yine de, Doktor, ıslak yaşa bağlı makula dejenerasyonu adı verilen ciddi bir durumla başa çıkıyor. (ıslak AMD).

Sezon 3 bakire Paige'e ne oldu?

İşte kepçe: Paige aslında eski kocası Wes'in ölümünden sonra kaçak , Country Living'e göre. Görünüşe göre, zehirli bir evlilikten kaçmak için şehre taşındı; Paige, keşfedilmemek için adını bile değiştirdi. Kağıt izini önleme çabalarına rağmen, Wes onu ve Christopher'ı bulur.

Wes Virgin River'da öldü mü?

Kendini savunmaya çalışırken, Paige yanlışlıkla Wes'i merdivenlerden aşağı iter ve bu sırada onu öldürür. . İşte burada Preacher devreye giriyor. Paige'i yetkililere teslim olmaya teşvik etmek yerine, Preacher Wes'in cesedini saklamaya ve Paige ile Christopher'a kaçma şansı vermeye gönüllü oluyor.

Jack'in Virgin River'daki kız arkadaşı kim?

Grey's Anatomy'deki rolüyle de tanınan Yeni Zelanda doğumlu aktör Martin Henderson, eski bir ABD denizciliğine dönüşen barmen Jack'i canlandırıyor. 46 yaşındaki yıldızın sevgilisi olduğu tahmin ediliyor. Meksikalı model Aisha Mendez .